Nyheder

Økologisk glidecreme og intimpleje

Tænder du på økologi?

YES_glidecremeSå er der her noget, der vil glæde dig. Den store fokus på økologi har spredt sig fra bl.a. fødevarer og skønhedsprodukter så det nu også er muligt at få forskellige økologiske intimpleje produkter, mest propulær er dog de økologiske glidecremer.

Engelske YES står bag verdens første serie af glidecremer og intimpleje, der er certificeret økologisk. Glidecremerne fra YES fås både som vandbaseret og oliebaseret og begge kan med fordel også bruges som intimpleje.

Om du er til store størrelser eller rejsestørrelser, så er der en YES glidecreme til dig.

Tager vi et smut over Atlanten finder vi amerikanske Intimate Organics, der ligeledes har skabt en serie økologiske produkter.

Intimate_organics_sootheAlt fra Intimate Organics er produceret med økologiske ekstrakter, og så er de i øvrigt helt fri for parabener og glycerin. Foruden varmende glidecreme og glidecreme til analsex, står Intimate Organics også bag en gel til g-punkt stimulering, en afslappende anal spray og en massageolie.

Der er, med andre ord, mange forskellige muligheder for få økologiske produkter til intimt brug, så det er bare med at springe ud i det. Rigtig god fornøjelse.