Nyheder

Fotokonkurrence: Vis os dit Movember skæg

KONKURRENCEN ER SLUT!

I anledning af Movember kan du lige nu vinde præmier for over 5400 kr.!  Du deltager i konkurrencen ved at sende et billede af dig selv med dit Movember skæg til konkurrence@sinful.dk senest 28. november – både ægte overskæg og kunstige overskæg gælder, så der er ingen undskyldning! 🙂

For hver person, der deltager i konkurrencen, donerer Sinful.dk 20 kr. til kampen mod prostata kræft, via Sinful.dks officielle Movember indsamling.

De 10 flotteste og mest sexede af de indsendte Movember skæg bliver udvalgt og sendt til afstemning på facebook, hvor vores kunder og fans så vælger vinderen. Præmierne er som følger:

1. præmie: 1 Nexus Revo 2 prostata stimultor  + 1 Nexus Slide glidecreme – værdi i alt 1198.

2.præmie: 1 Nexus Vibro prostata stimultor + 1 Nexus Slide glidecreme – værdi i alt 1198.

3. præmie: 1 Nexus Max 5 prostata stimultor + 1 Nexus Slide glidecreme – værdi i alt 598.

4. præmie: 1 Nexus Titus prostata stimultor + 1 Nexus Slide glidecreme – værdi i alt 578.

5. præmie: 1 Nexus Excel prostata stimultor + 1 Nexus Slide glidecreme – værdi i alt 448.

6. præmie: 1 Nexus Glide prostata stimultor + 1  Nexus Slide glidecreme – værdi i alt 398.

7. -10. præmie: Gavekort 250 kr. til Sinful.dk

Betingelser
Deltagere i konkurrencen skal være min. 18 år gamle. Hver deltager kan kun deltage én gang og kun billeder, hvor man tydeligt kan se afsenderen, er gyldige.  Deltagernes navne vil ikke blive offentliggjort.

Ved deltagelse i konkurrencen afgiver deltageren sine rettigheder til det indsendte billede, så Sinful.dk vederlagsfrit kan bruge det indsendte billede som del i deres markedsføring. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.