Anmeldelser

Stubby Moody fra Fun Factory

– Gør dig i godt humør! 

Så har jeg fået endnu et lækkert produkt i hænderne, som skal testes, og denne gang er det den frække Stubby Moody fra Fun Factory. Stubby Moody er en opgraderet version af den anmelderroste dildo vibrator Stubby, som Fun Factory lancerede for et par år siden. Den har samme form og størrelse som dens forgænger, men der er alligevel sket store forandringer, klart til det bedre.

Generelt:

Stubby Moody er i alt næsten 19 cm. lang, hvoraf de 10 cm. er indførbare. Spidsen af den er krum, og ned langs skaftet er den udstyret med buler i forskellige bredder. I bunden af dildoen er der en form for krans, som stimulerer skedeindgangen når dildoen er helt indført. Kransen fungerer også som en ”stopper”, hvilket gør at man også kan bruge Stubby Moody analt. Jeg har kun testet den vaginalt, men jeg må sige, at det er godt tænkt af Fun Factory. Ved at lave en dildo vibrator, der både kan benyttes vaginalt og analt, får man som kunde meget mere for sine penge, og det kan vi jo godt lide.

Det er bl.a. håndtaget, der har undergået en forandring siden forgængeren. Stubby Moody har fået et nyt smart håndtag med hul igennem, som jeg er stor fan af. Det gør det nemt at styre den, selv hvis ens fingre er smurt ind i glidecreme, hvilket i hvert fald ofte sker for mig. Derudover kan man efter rengøringen nemt hænge den til tørre forskellige steder – f.eks. på dørhåndtaget.
Moody3

Håndtaget og betjeningen er ikke den eneste opgradering Stubby Moody har været igennem. Den har også fået en kraftigere motor og er nu genopladelig. I stedet for altid at skulle have batterier liggende i skuffen, smækker du bare den magnetiske USB-oplader på håndtaget, og sætter kablet ind i din computer eller i en USB-oplader, hvis du har sådan en liggende. Når man sætter vibratoren til opladning, vil nogle af knapperne begynde at blinke afhængig af, hvor meget strøm, der er tilbage. Når både plus- og minusknappen lyser konstant, er opladningen færdig, og Stubby Moody er klar til en ny omgang.

Oplevelse og funktioner:

Stubby Moody er utrolig nem at betjene. Den har i alt 12 forskellige indstillinger. De første 6 er ”almindelige” vibrationer der starter helt blidt på niveau 1 og derefter bliver kraftigere. Efterfølgende kan du vælge mellem 6 andre vibrations mønstre i forskellige intensiteter. Den er udstyret med 3 knapper på håndtaget. En tænd/sluk knap, en plus knap og en minus knap. Når man tænder for Stubby Moody, starter den automatisk på niveau 3 i de konstante/almindelige vibrationer, og ved to tryk på minus knappen er man på laveste niveau – altså niveau 1. Ved at trykke på plus knappen stiger niveauerne gradvist, indtil man så når 7. indstilling, som er dér, hvor de pulserende vibrationer tager over. Det er meget nemt.

Som altid benytter jeg glidecreme med mit legetøj. Stubby Moody er lavet i 100 % ren silikone og man skal derfor sørge for at bruge en vandbaseret glidecreme, da en silikonebaseret kan opløse silikonen på dildo vibratoren.

Da jeg første gang tester Stubby Moody, finder jeg ud af, at jeg simpelthen ikke tændt nok. Jeg tænkte, jeg lige ville tage en quickie inden arbejde, og brugte derfor ikke synderligt meget tid på opvarmningen. Den er rigtig god at bruge som klitoris vibrator, da man nemt kan bruge bulerne derpå, så da jeg har hygget mig lidt med den udvendige leg, forsøger jeg mig med selve dildo funktionen. Det går også rigtig fint med at indføre de første to buler, og krumningen på Stubby Moodys hoved føles rigtig godt. Men fordi dens buler bliver bredere ned af skaftet, kan jeg mærke at det er en for stor mundfuld for mig i denne omgang. Jeg må tage mig et rematch, når jeg har ordentlig tid. Og det gør jeg så.

Anden omgang med Stubby Moody er en meget større succes, fordi jeg har brugt tid på at forkæle mig selv inden. Det føles frækt, at man kan mærke bulerne der bliver ført ind, en ad gangen, og den bliver bredere, så man føler, at man bliver fyldt mere og mere ud. Jeg finder hurtigt ud af, at jeg kan slippe den, uden at den smutter ud. Og så kan jeg jo bruge mine hænder til andet sjov. Det er smart. Når dildo vibratoren er helt indført, omslutter kransen i bunden af den rundt om skede indgangen, hvilket faktisk giver mig følelsen af, at der er en mand for enden af den. Det er ekstra frækt.

Bedømmelse:

Stubby Moody er en rigtig lækker dildo vibrator. Du skal bare sørge for at tage dig din tid, så du er godt ophidset, da den godt kan virke lidt hård ellers. Stubby Moody er lavet til alle. Mænd, kvinder, begyndere og ikke-begyndere. Jeg tror dog, at man får mest ud af dildo vibratoren, hvis man allerede har lidt erfaring med sexlegetøj, og ved, hvordan man kan lide at bruge dem.

Tekniske specifikationer:

MATERIALE: Medicinsk silikone.
FTALATFRI: Ja.
STØRRELSE: Længde: 18,8 cm., inkl. håndtag. Indførbar: ca. 10 cm. Diameter: Hoved: 2,9 cm. Bund: 4,2 cm.
VANDTÆT: Ja.
BATTERITYPE: Genopladeligt litium (USB-oplader medfølger).
INTERFACE: 3 knapper.
BRUGERMANUAL: Tysk, engelsk.

Bliv glad med Stubby Moody – køb den ved at klikke her.