Anmeldelse af Fun Factory Miss Bi
Anmeldelser

Miss Bi fra Fun Factory

Min nye bedste veninde!

Endelig! Roommaten er ude og jeg har lejligheden for mig selv. Nu skal min nye vibrator Miss Bi fra Fun Factory endelig prøves. Jeg har haft den liggende i emballagen i over en uge, og det har kriblet i fingrene (og andre steder) for at komme til at prøve den. Jeg er typen der har flere stykker sexlegetøj, end jeg har sko, og allerede inden jeg åbner pakken, får jeg mit obligatoriske lille kick af spænding over mit nye legetøj.

Generelt

Mit førstehåndsindtryk af vibratoren er, at den ligner en lille, buttet pige i en meget stor æske. Inklusiv håndtag er den ikke meget længere end min håndflade, så den virker på ingen måde voldsom. Udformningen af vibratoren er meget blød og kurvet, og den er både sød og elegant at se på. Materialet er blødt og fleksibelt. Spidsen er smal, men bliver så mere fyldig ved bunden, hvor vibratoren til klitoris sidder. Altså tre knapper i alt. Nemt og overskueligt.

Miss Bi emballage er en buttet lille sag i en meget stor æske...

Miss Bi er en buttet lille sag i en meget stor æske…

Oplevelse og funktioner

Miss Bi er en dobbelt vibrator. Det vil sige, at den har to indbyggede vibratorer: Èn til klitoris og én i skaftet og dermed også til G-punktet. De to vibratorer har hver sin knap på håndtaget, hvor man kan styre dem hver for sig. Det er smart, hvis man f.eks. ønsker en kraftig pulserende vibration på G-punktet og en mindre intens vibration på klitoris. Derudover er der en tænd/sluk knap.

Selve håndtaget er rundt med et hul igennem, så man nemt kan holde og styre dildoen. Man fører blot pegefingeren igennem hullet, og så kan man styre knapperne med tommelfingeren. De tre knapper er nemme at finde, da de buler lidt op fra håndtaget. Så er man er fri for at skulle famle i mørket eller kigge ned mellem benene, hver gang man vil justere niveauerne. Dog skal man lige have styr på, hvor knappen til hvilken del af vibratoren er placeret.

Som regel har jeg ikke noget problem med at finde ud af hvordan jeg tænder og styrer en vibrator, men med Miss Bi måtte jeg lige bruge noget tid på at sætte mig ind i manualen. Jeg kunne ikke engang finde ud af at tænde for den. Det var irriterende, da jeg bare gerne ville i gang med at lege. Det viste sig, at vibratoren var låst. Men da jeg havde fået tydet manualen, og fik låst frøkenen op, gik det som en leg. Låsefunktionen er til brug under transport, så den ikke pludselig tænder af sig selv i stillekupeen i toget eller ombord på flyet. Og det faktisk rigtig smart.

Sådan ligger Miss Bi i hånden

Miss bi har seks funktioner, der kan styres uafhængigt af hinanden.

De to vibratorer i Miss Bi har 6 ens funktioner, som kan styres uafhængigt af hinanden. Så hvis man har styr på hvordan man skifter mellem funktionerne på den ene knap, har man automatisk også styr på den anden. Det gør det overskueligt, da man så ikke skal navigere mellem 12 forskellige funktioner.

De 6 funktioner er inddelt i henholdsvis 3 ”almindelige” vibrations niveauer, som man kan justere efter eget ønske, og derudover har den 3 forskellige vibrations rytmer. Klitorisvibratoren ligger mest i overfladen, med en vibrationshastighed på omkring 5, hvor G-punkts vibratoren mærkes meget mere i dybden, men har også en vibrationshastighed på en 5 stykker (se min definition af vibrationerne nederst på siden).

Bedømmelse

Fun Factory giver orgasmegaranti ved brug af Miss Bi, og efter at have været i gang i ca. 3 minutter, kan jeg uden tvivl skrive under på denne påstand. Vibratoren er intet mindre end fantastisk. Den tykke bund på dildoen gør at man føler sig fyldt ud, og spidsen rammer nemt G-punktet. Klitorisvibratoren foran er meget fleksibel, og det er nemt at placere den rigtigt, når dildoen er indført. De to vibratorer er så kraftige, og derfor meget effektive. Det føles utrolig lækkert, og orgasmen er stor. Da jeg har fået pusten igen, prøver jeg mig frem med de forskellige niveauer og rytmer, hvor jeg skiftevis slukker og tænder for de to vibratorer.

Det er virkelig et sjovt og lækkert stykke legetøj, og jeg nyder at prøve de mange forskellige kombinationer af vibrationer, som man kan vælge imellem. Jeg opnår hurtigt klimaks igen, og det er både G-punkt og klitoris, der er på banen her. Og som en, der indtil nu aldrig har opnået at få G-punkts orgasme ved onani, er jeg intet mindre end henrykt.

Hvis man godt kan lide kraftige vibrationer er Miss Bi et rigtig godt køb. Det kræver, at man lige bruger et par minutter på at lære dens funktioner at kende, men når man har sat sig ind i dem, går det det let som en leg. Miss Bi er uden tvivl den bedste vibrator jeg nogensinde har prøvet, og jeg vil varmt anbefale den.

Definition af vibrationerne

Det kan være svært at forklare, hvordan vibrationerne i en vibrator føles. Samtidig er vi alle forskelligt indrettet – nogle elsker meget kraftige vibrationer, andre helt svage, for at det føles godt for dem. Jeg har placeret vibrationernes hastighed/effektivitet på en skala fra 1-6, hvor 1 betyder meget svage vibrationer og 6 er meget kraftige vibrationer. Jeg skelner også mellem 3 forskellige vibrations-måder: Nemlig dem, der ligger i overfladen/yderligt, dem, der er mere dybe/tunge, og dem der placerer sig et sted midt imellem. Jeg håber, det kan give dig en bedre fornemmelse af, hvordan vibratorerne føles.

Tekniske specifikationer

MATERIALE: Medicinsk silikone.
FTALATFRI: Ja.
STØRRELSE: Længde: 18 cm., inkl. håndtag. Indførbar: 8 cm. Diameter: 4 cm. på det bredeste sted.
VANDTÆT: Ja.
BATTERITYPE: Opladeligt litium (USB-oplader medfølger).
LYDNIVEAU: Forholdsvis støjsvag.
INTERFACE: 3 knapper.
BRUGERMANUAL: Tysk, engelsk.

Den skønne lille vibrator kan du anskaffe dig ved at klikke her.