Nyheder

Mathilde står bag nyt, luksuriøst sexlegetøj til kvinder

Mød Macy, Chloe, Gaia og Riva, vores splinternye, luksuriøse sexlegetøj skabt til kvinder af kvinder. Det er nemlig ingen ringere end sex butikken Sinfuls medstifter Mathilde, som er hjernen bag vores nydelsesfulde verdensnyhed, der tager din orgasme til næste niveau.

Unikt design udviklet i Skandinavien

Velve hedder kollektionen, der er kendt fra DR, designet i Skandinavien og fremstillet i samarbejde med førende sexologer og eksperter. Det er første gang nogensinde, Mathilde er teamet op med de dygtigste folk i branchen fra start til slut i innovationsprocessen.

Designet er spot on. Det samme er produkternes smukke, organiske former, der er direkte inspireret af kvindekroppens kurver, deres dybe, sanselige vibrationsmønstre og indbyggede varmefunktion. Hele Velve-serien er fremstillet i fløjlsblød og fleksibel silikone, der føles som hud og er fri for ftalater. Og som bonus er alle fire produkter 100% vandtætte.

Til dig, der er kvalitetsbevidst

Velve henvender sig til dig, som ønsker kvalitet, holdbarhed og luksus til en rimelig pris. Dig, som vil investere i dig selv, og er klar til at udforske og tage din seksualitet til næste niveau – alene eller sammen med en partner.

Der er tænkt på alt lige fra produkternes sofistikerede, lilla nuance til den guldfarvede skrift på indpakningen. Også det lækre svup, der kommer, når du åbner den fine æske. Når du køber et Velve produkt er oplevelsen eksklusiv, sensuel og forførende – hele vejen rundt.  

Forkæl dig selv – eller en du holder af – med et stykke sofistikeret, eksklusivt og unikt sexlegetøj med et moderne tvist.

Velve Macy Magic Wand – din nye vibrator must-have

Drømmer du om at blive stimuleret af kraftfulde vibrationer og få de vildeste orgasmer?  Velve Macy Magic Wand er det ideelle legetøj til målrettet stimulation af klitoris. Brug Macys fleksible massagehoved til udvendig pirring eller til nydelsesfuld, forførende kropsmassage i selskab med en partner. Som bonus har skaftet på Macy en separat motor, så du også kan bruge den som fræk dildovibrator til indvendig stimulering.

Velve Chloe Klitoris Vibrator – pirrende helkropsoplevelse

Få de mest intense klitorisorgasmer, eller pir din partners erogene zoner med Velve Chloe Klitoris Vibrators skønne vibrationer. Chloe ligger perfekt i hånden, og er perfekt til målrettet stimulation lige der, hvor det føles allerbedst. Lad dig ikke narre af den lille størrelse – Chloe er et yderst orgasmefyldt bekendtskab.

Velve Gaia G-Punkts Vibrator – målrettet stimulering

Tag din G-punkts orgasme til next level med Velve Gaia G-Punkts Vibrator. Gaia har en ergonomisk form og er designet til at ramme dit G-punkt helt perfekt. De kraftfulde og intense vibrationer stimulerer dig på den helt rigtige måde, mens den unikke varmefunktion føjer en ekstra pirrende dimension til din leg.

Velve Riva Rabbit Vibrator – dobbelt op på nydelse

Vil du gerne have dobbelt op på nydelse? Den overordentligt vanedannende Velve Riva Rabbit Vibrator kombinerer pirrende klitorisvibrationer med kraftfulde indre vibrationer. Riva har, ligesom Gaia, en lækker, integreret varmefunktion, der tilfører et ekstra frækt element til din onanioplevelse.

Pssst! Læs om Dittes forførende møde med Riva her.