Mathilde Mackowski
Guides

Mathilde anbefaler: 5 ”must-haves” til din natbordsskuffe

Vi kender alle den berømte sætning: ”Gå aldrig ned på udstyr”.

Dette gælder i virkeligheden også, når det kommer til et tilfredsstillende sexliv med eller uden en partner, mener ekspert i sexlegetøj og stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski:

Alle kvinder skylder sig selv at have en helt særlig og personlig natbordsskuffe, fyldt med skønne accessories til sexlivet. Derfor vil jeg gerne give mine bedste råd videre til andre kvinder, som gerne vil have sit personlige udstyr i orden.

Mine 5 bedste råd: Dette skal alle kvinder have i natbordsskuffen
sinful glidecreme

”Must-have” nr. 1: En god glidecreme

Noget af det første, der skal være på plads, er en god glidecreme.

Mathilde Mackowski forklarer hvorfor:

Når jeg skal anbefale sexlegetøj, så starter jeg altid med at spørge ind til, om der er tænkt på en god glidecreme. En god glidecreme er et ultimativt ”must-have”, da det gør sexlivet endnu mere behageligt.

Der er dog forskel på glidecreme.

Mathilde Mackowski anbefaler en silikonebaseret glidecreme, som har en længerevarende glideevne, til intimmassage og elskov, og en vandbaseret glidecreme sammen med dit sexlegetøj, så det får en mere glidende og blød overflade. Brug aldrig silikonebaseret glidecreme til dit sexlegetøj.

”Must-have” nr. 2: Et forførende blindfold
sinful blindfold

Dette er midlet, hvis du vil opnå maksimal nydelse.  

Et blindfold er i virkeligheden noget, som kan få dig til at slappe af og slippe kontrollen 100 procent. Her kan du give dig hen til din partner og modtage kærtegn og opmærksomhed uden at tænke på, om du skal gengælde, eller hvordan du skal gengælde.

Et blindfold er dog ikke udelukkende tiltænkt at give kvinden nydelse. Det kan også være godt for manden, da han får lov til at sætte sin fantasi helt fri.  

Mathilde Mackowski forklarer:

Jeg ved, at rigtig mange kvinder har stor glæde af et blindfold. Vi kvinder har ofte mere tankeræs end mænd, og derfor er det rigtig fint at få hjælp til at slippe tankerne. Du tillader nemmere dig selv at nyde og tage imod berøringerne, imens din partner også får glæde af at bruge overraskelsesmomenter, når blindfoldet er i brug.

Mathilde Mackowski foreslår et blindfold af satin, da det er kølende og behageligt at have på.

”Must-have” nr. 3: En klitorisvibrator: Dette kan få dig tættere på din orgasme
rocks off vibrator

Dette er virkelig et ”must-have”.

For rigtig mange kvinder, kan der være lang vej hen til en orgasme. Og dette af forskellige årsager, forklarer Mathilde Mackowski:

Først og fremmest handler det om, at du som kvinde bliver fortrolig med din egen krop. Hvordan fungerer du? Og hvad føles dejligt?”

En orgasme kan være en nydelse, som opstår ved berøring eller små vibrationer. Ingen kvinder er ens på det punkt. Jeg tror, det er vigtigt, at vi passer på med at tro, at en orgasme er ens for alle. Det er ikke alle, der kan se måne og stjerner.

Mathilde Mackowski foreslår en helt særlig mini vibrator til natbordsskuffen, som kan få dig på vej hen til din orgasme eller nydelse:

Jeg plejer at anbefale ”Verdens Kraftigste Mini Vibrator”. Den er god ved direkte stimulering omkring klitoris, og så kan jeg personligt godt lide det diskrete design. Du kan faktisk have den med i håndtasken uden problemer, og det er jeg vild med.

”Must-have” nr. 4: ”The Rabbit fra Sex and the City” – Carrie, Miranda, Charlotte og Samantha talte sandtsinful rabbit vibrator

The Rabbit er nemlig stadig en sikker vinder og en absolut ”must-have” til natbordsskuffen.

Og med god grund.

Mathilde Mackowski forklarer:

Det gode ved en vibrator som ”The Rabbit” er, at du både kan stimulere klitoris og samtidig mærke de pirrende indvendige rotationer. Det er i særdeleshed en vibrator, som er for kvinder, der nyder meget stimulation.

Og så gør det jo ikke noget, at ”The Rabbit” allerede blev godkendt af kvinderne fra “Sex and the City” for nogle år siden. Her kan du se et klip med Charlotte, som – ud af det blå – får et afhængighedsforhold til det populære sexlegetøj.

”Must-have” nr. 5: En ”alt-i-en” vibrator: Magic Wandmagic wand opladelig

Vi bliver lidt ved pigerne fra “Sex and the City”, da den klassiske Magic Wand, som Samantha var vild med i den kendte tv-serie, også er en af anbefalingerne fra Mathilde Mackowski:

”En Magic Wand er en af de kraftigste vibratorer, du kan få. Jeg plejer at anbefale den, da stort set alle kvinder oplever en masse nydelse med den. Og især kvinder, der føler, at de har svært ved at få orgasme. Man kan heldigvis skrue vibratoren ret langt ned, så den kan bruges på mange forskellige måder”, slår Mathilde Mackowski fast.

Magic Wand kan tilmed bruges over hele kroppen, da dens vibrationer også kan fungere som massageapparat ved f.eks. skuldre og nakke. Det er altså en supergod ”alt i en”-vibrator, som kan tilpasses den enkelte.