Guides

Massageolie til sensitiv hud

Leder du efter en ny massageolie og er du i tvivl om, hvad der er bedst til sensitiv hud? Så bør du overveje en massageolie uden parfume. Læs med her og se, hvilke massageolier der er særligt velegnede til dig.

Det er ikke helt lige meget hvilken olie, du bruger, hvis din hud er sensitiv. Ligesom i cremer og andre kropsplejeprodukter, er der ofte tilsat parfume i massageolier for at gøre dem lækre og velduftende, og langt størstedelen af befolkningen vil ikke reagere på parfumen.

For nogle kan parfumen dog irritere huden, så er din hud meget sensitiv, og hører du til de ca. 4 % af befolkningen, der ifølge Netdoktor.dk har parfumeallergi, kan det godt betalte sig at se nærmere på indholdsfortegnelsen, inden du vælger.

Det er forskelligt fra person til person, hvor sensitiv ens hud er. På samme måde er det derfor også forskelligt, hvordan man reagerer på duftstoffer.

intimate_organics_oekologisk_massageolie160x160Hvis du reagerer på parfume, men godt kan tåle milde og naturlige dufte, så kan Intimate Organics’ massageolie være noget for dig. Det er en plantebaseret massageolie uden parfume, hvor alle ingredienserne er økologiske.

Olien har en mild og dejlig duft, der udelukkende stammer fra dens rene og naturlige ingredienser.

Fordi det er naturens egne duftstoffer og de i øvrigt er i en begrænset mængde, vil mange med sensitiv hud kunne bruge massageolien helt uden at reagere på den.

Hvis din hud er meget sensitiv, er det bedst at tage en massageolie uden parfume og andre former for duftstoffer. Her er Kaerlig massageolie et rigtig godt bud. Den er både økologisk og Allergycertified, da den ikke indeholder hverken allergifremkaldende eller miljøskadelige stoffer.

Sinful Silk er også et godt bud til folk med mere sart hud. Det er faktisk slet ikke er en massageolie, men en glidecreme, hvilket måske lyder lidt mærkeligt, men bestemt er værd at prøve.

sinful-silk-silikone-glidecreme160x160Sinful Silk er baseret på silikone, så du får en silkeblød konsistens og en rigtig god glideevne. Med andre ord så forbliver huden glat og blød i lang tid, så du slipper for at smøre mere på undervejs i massagen.

Udover at være fri for parfume, er Sinful Silk drøj og kan bruges over hele kroppen. Det er godt, hvis nu kropsmassagen udvikler sig til en forførende intimmassage.

Du kan faktisk også bruge Sinful Silk efter, du har barberet dig. Her vil den lægge sig som en beskyttende barriere over huden, så risikoen for irritation, der kan give røde knopper, bliver mindre.

Du kan læse mere om, hvordan du finder den bedste massageolie til dig i vores guide her.