Nyheder

LELO LUXE på den røde løber i Cannes

I maj 2009 havde man muligheden for at se et filmklip med LELO LUXE på den røde løber i Cannes.

“Vi er glade for at være på verdens mest berømte filmfestival og mødes med berømtheder, pressen og filmelskere i Cannes” udtalte Kaja Wannberg, CEO for LELO, i den forbindelse.

LELO’s kreative team har skabt et film klip med 18K guld “Pleasure Objects” alle fra deres nye LELO LUXE samling. De luksuriøse og håndlavede produkter, der er med i filmen, er: YVA (luksus klitoris vibrator), Inez (verdens dyreste vibrator), Olga (en smuk G-punktsdildo) og EARL (til mænd).

Filmen er lavet af LELO i samarbejde med det Canadiske produktionsselskab, Spotvision. LELO LUXE filmklippet blev vist hver time i løbet af dagen, i 15 sekunder. Visningen skete på fire gigantiske skærme, der var placeret op af den røde løber (med alle berømthederne) ved indgangen til “Palais des Festivaler i La Croisette” og ved indgangen til “Carlton International Hotel”.

Skærmene viste alt lige fra live-feeds, interviews med de største stjerner til festivalceremonier, pressekonferencer, forfilm og programplanlægning.

LELO, der blev grundlagt i 2003, har med deres skandinaviske design allerede etableret sig som det mest banebrydende og innovative designfirma på det internationale marked for luksus sexlegetøj. LELO er repræsenteret på internationalt plan i en række eksklusive butikker og sexshops, såsom Kiki de Montparnasse i New York, Coco de Mer i London, Zouzou i Rom, Le Printemps i Paris, POM POM aula i Stockholm og selvfølgelig online her hos Sinful.dk.

Vi lagerfører kun LELO Luxe på bestilling, men du kan se alt andet LELO sexlegetøj her.