LELO HEX kondomer anmeldelse
Anmeldelser

Anmeldelse: LELO Hex

LELO Hex = Sikker sex!

Kondomet har eksisteret i over 100 år og har i den tid været igennem lidt af en rejse. Man kan få med smag, duft, knopper, riller, dutter, farver, tynde, tykke, store og små. Der er alverdens forskellige slags, og jeg har før tænkt tanken, at man umuligt kan finde på noget nyt. Men jeg tog fejl. Det svenske firma LELO er kommet med et nyt og revolutionerende kondom: LELO Hex. Designet af kondomet har været ikke mindre end 7 år undervejs, så der er lagt en masse tanker og kræfter bag dette kondom.

IMG_8487LELO ønskede at skabe et kondom, der ikke kan springe under sex, hvis der går hul på det. Med et kondom, der ikke kan springe, minimerer man risikoen for graviditet og overførte kønssygdomme.

Det, LELO har gjort for at skabe et sådan kondom, er at lave overfladen af kondomet i en helt masse sammensatte hexagoner (sekskanter). Dette gør, at overfladen bliver meget stærkere end på et almindeligt kondom. Hvis der skulle ske det uheldige, at der går hul på kondomet, springer det ikke, da det kun er den lille sekskant, der går hul på.

IMG_8467Jeg fik en pakke med 3 kondomer, tog kæresten under armen og med ind i soveværelset. Vi testede LELO Hex et par gange og havde forskellige oplevelser med det. På trods af lidt startvanskeligheder var første gang en kæmpe succes. Jeg er en klovn til at sætte et kondom på, så min kæreste klarede dette selv. LELO Hex er 54 mm. i diameteren, hvilket er målet for det gennemsnitlige kondom. Men da min kæreste er lidt større end dette, havde han lidt svært ved at få det på, men det lykkedes til sidst, og han syntes, det sad super godt. Jeg bemærkede, at kondomet dufter virkelig godt, lidt chokolade agtigt, og så smager det helt neutralt, hvilket jeg bedst kan lide, så jeg var positiv over det nye kondom.

Udover den stærkere struktur, har LELO også gjort kondomet tyndere. Det, synes jeg, er imponerende. At man kan lave et stærkere, men samtidigt tyndere kondom lyder næsten for godt til at være sandt. Men den er god nok. Det gennemsnitlige kondom har en tykkelse på ca. 0,060 mm. hvor LELO Hex har en tykkelse på kun 0,045-0,055 mm. Det virker måske ikke som den store forskel, men ifølge min kæreste var der bestemt forskel. Han syntes, at han på trods af kondomet, var meget følsom, og han sagde, at det var det bedste kondom, han nogensinde havde prøvet. Der er glidecreme på kondomet, men vi tilføjede lidt ekstra. Jeg synes, kondomer har det med at virke udtørrende på mig, og der kan glidecreme virkelig gøre en stor forskel, og det virkede også ganske fint med Hex. For mig var det dog bare et kondom som alle andre, men som kvinde havde jeg heller ikke forventet andet, da det jo er begrænset, hvor meget jeg kan mærke indvendigt.

Vi testede som sagt kondomerne nogle gange. To gange gik det fint, men én gang måtte vi simpelthen opgive at få det på. Hvis størrelsen havde passet, var det lykkedes alle 3 gange. Jeg håber derfor, at LELO vil lave Hex i forskellige størrelser. Det er et rigtig godt kondom. Det smager fint, dufter godt, er tyndt, og det sprang ikke en eneste gang, hvilket jo er det vigtigste.

Jeg giver LELO Hex 4 ud af 5 stjerner.