Guides

LELO – Den Ultimative Guide

Går du op i æstetik og høj kvalitet? Må dit hjem gerne emme af skønhed, selv i de fjerneste kroge, endda natskuffen? Så er det smukke sexlegetøj fra svenske LELO som skabt til dig.

Hos LELO er kvaliteten og det visuelle udtryk i højsædet, og det er virkelig toppen af poppen, når det kommer til legetøj til voksne og deres mest intime stunder.

I denne guide kommer du til at lære et af vores yndlings brands bedre at kende, og du vil blive introduceret til nogle af deres allerbedste produkter til både kvinder, mænd og par.

Person ligger ned og smiler med lukket øjne, mens der ligger et stykke sexlegetøj foran ansigtet

Hvem er LELO?

Vi skal ikke længere væk end til Sverige for at finde frem til, hvor det hele startede. LELO blev nemlig skabt i et byhus midt i Stockholm af ingeniøren Filip Sedi og designerne Eric Kalén og Carl Magnussen. Vi skal faktisk helt tilbage til 2003, da denne trio mødtes og sammen skabte et brand og designs, som ville revolutionere sexlegetøjsbranchen.

De tre gæve gutter søgte nemlig svar på spørgsmålet:
Hvad nu hvis vores mest intime produkter blev gjort lige så smukke, som dem vi med stolthed stiller frem?

I dag har virksomheden omkring 2000 ansatte fordelt på 50 markeder verden over. De har vundet mere end 110 priser, inklusiv tre af den velrenommerede Red Dot Design Award. I 2016 kunne de melde om 16 millioner solgte LELO produkter verden over, siden den første model, klitoris vibratoren Lily, så dagens lys.

Man skulle tro, at man med tal som disse kunne have lyst til at hvile lidt på laubærene, men sådan går det ikke hos LELO. De drives fortsat af en umættelig nysgerrighed på, hvordan man kombinerer moderne teknologi, æstetisk design og nydelse på allerbedste vis.

Deres mission er altid at tænke nyt for at finde innovative og smukke måder, hvorpå de kan bringe nydelse ind i folks hjem. Dette altid i smukt design, der ikke ligner konventionelt sexlegetøj.

Deres skønne produkter bærer alle præg af mærkets skandinaviske rødder. Designet er stilrent, æstetisk smukt og har altid rene linjer og gerne et organisk udtryk med bløde former, der imiterer kroppens naturlige kurver.

Hvad kan du købe af LELO sexlegetøj?

Selvom det kan være fristende at specialisere sig indenfor ét område og producere til en enkelt målgruppe, så glæder LELO en bred kundegruppe med deres kompetencer. De laver nemlig sexlegetøj til både kvinder, mænd og par, samt erotisk tilbehør som mange af os måske allerede har noget lignende af i natskuffen.

Du kan finde alt fra eksklusive klitoris simulatorer og effektive bækkenbundskugler til testvindende glidecreme, penisringe, parvibratorer og meget mere i LELOs produktportefølje.

Man kan næsten heller ikke sige LELO uden også at nævne deres revolutionerende kondomer, HEX. Deres hold af dygtige ingeniører brugte hele 7 år på at udvikle et ekstra stærkt kondom, som ikke går på kompromis med følelsen. De designede en banebrydende indre struktur opbygget af hexagoner, der bidrager til et forstærket kondom, som har sværere ved at sprænge.

Person holder en hvid pakke kondomer i den ene hånd

Som du nok kan se nu, er der et ton af grunde til at erhverve sig et stykke sexlegetøj fra LELO. Men hvor skal du starte, når der er så meget godt at vælge i mellem? Hvad er det bedste?

Fortvivl ej! Vi tager dig igennem de tre bedste produkter til kvinder, mænd og par, så du kan finde dit eller jeres perfekte match.

Top 3: Sexlegetøj til kvinder

Læs vores uddybende beskrivelse af de tre bedste og mest populære stykker sexlegetøj til kvinder fra LELO.

LELO Ella – G-punkts Dildo

G-punktet og dets mange fordele er efterhånden ikke længere en særlig velholdt hemmelighed, og mange kvinder nyder hver dag godt af at forkæle det lækre og følsomme punkt. Men for mange kan det også være svært at finde, og endnu sværere, at ramme igen og igen for vedvarende stimulation.

Med Ella G-punkts Dildo er dagene med krumme fingre forbi. Dens helt særlige kurvede udformning gør det nemt at ramme plet, mens den flade tip gør det til en behagelig og nydelsesfuld oplevelse.

Ella er selvfølgelig dækket af det lækreste silikone, som giver den en luksuriøs og silkeblød overflade. Ønsker du “bare” vaginal stimulation, kan du med fordel vende dildoen om, og indføre den spidse ende. Alt dette vidner om de gennemførte tanker, der ligger bag alle produkterne fra det populære svenske brand.

Person ligger ned med et stykke sexlegetøj i hånden

LELO Sona Cruise – Klitoris Stimulator

Klitoris stimulatoren er virkelig sexlegetøjsindustriens IT-girl i disse dage, og her kan svenskerne selvfølgelig også lege med. Sona Cruise Sonic er på mange måder essensen af dette brand. Den indeholder den nye og banebrydende teknologi fra klitoris stimulatoren, pakket ind i det smukkeste design, med organisk udformning, metalliske detaljer og friske, moderigtige farver.

Ved hjælp af effektive lydbølger stimulerer Sona Cruise din klitoris uden at skabe “vibrator følelsesløshed”, hvilket gør det muligt at få talrige orgasmer. Dens bølger af nydelse forplanter sig i alle grene af din klitoris, også de indre forgreninger du måske slet ikke kender til. Stimulatoren får sit navn fra dens innovative ‘cruise control’ funktion, som sikrer at den holder farten, ligegyldig hvor hårdt eller let du end trykker den mod din klitoris.

Sona Cruise er ikke den eneste effektive og smukke klitoris stimulator i LELO familien. Den har også tre søsterprodukter: Sona, Sona 2 og Sona Cruise 2. Læs mere om dem på deres produktsider, og vælg den der passer bedst til dig.

Lyserødt stykke sexlegetøj sammen med blomsterblade

LELO Soraya 2 Opladelig Vibrator

De fleste kvinder har efterhånden hørt om, hvis ikke stiftet bekendtskab med, rabbit vibratoren. Den er en ægte bestseller og elsket verden over. Med Soraya 2 får du luksusversionen af den populære vibrator, hvor designet i den grad er i højsædet. Men det betyder ikke, at der ikke er tænkt på funktionaliteten. Tværtimod. Soraya 2 har eksempelvis et praktisk håndtag i bunden, som gør, at du let holder den på plads hele tiden.

Vibratorens specielle udformning er særligt udviklet på baggrund af ultralydsscanninger af kvinders intime anatomi, og er skabt til at sikre, at den indre stimulator rammer alle G-punkter så godt som overhovedet muligt – også selvom anatomien varierer fra kvinde til kvinde. Med samme mål for øje er den ydre stimulator ekstra fleksibel, så den tilpasser sig din kropsform og altid rammer klitorisområdet.

De to stimulatorer, den ydre og den indre, kan styres hver for sig, så du får skræddersyet stimulation, der hjælper dig på vej til en dobbelt orgasme fra både klitoris og G-punkt.

Person holder et lilla stykke sexlegetøj op foran brystet

Top 3: Sexlegetøj til mænd

Læs vores uddybende beskrivelse af de tre bedste og mest populære stykker sexlegetøj til mænd fra LELO.

LELO Hugo Prostata Massager

Hugo er en luksuriøs prostata stimulator, som på mange måder repræsenterer en helt ny måde at tænke mandlig nydelse. Produktet kan øge størrelsen og intensiteten på mandens klimaks med helt op til 33 procent. Det må man da sige er værd at give et forsøg!

Prostataen og generel anal stimulation er for mange mænd omgivet af en del tabu. Men det er ærgerligt, for prostataen kan være kilde til enorme og eksplosive orgasmer. Med sine to motorer og stimulatorer rammer Hugo din prostata, samtidig med at den forkæler dit følsomme mellemkød.

Også her er designet helt i top med lækkert materiale, bløde afrundede linjer og metal detaljer på både Hugo og hans fjernbetjening. Fjernbetjeningen benytter sig af den banebrydende SenseMotionTM teknologi, som næsten gør knapperne overflødige, da den i stedet registrerer bevægelsen af fjernbetjeningen og bruger dette til at styre prostata massageren. Hugo er i sandhed designet med den gadget- og designglade mand for øje.

En person holder et sort stykke sexlegetøj på sin pegefinger

LELO F1S V2 Red Pleasure

Hvis Hugo er til den gadgetglade mand, så er onaniproduktet F1S V2 til manden med benzin i blodet og IT i hjertet. Den er til ham, der elsker at nørde, og går fuldt ind i sine interesser. Denne gang er der bare også stor kropslig nydelse at få ud af hobbyen.

LELO F1S V2 er inspireret af racerbiler, hvilket tydeligt afspejles i dens sort/røde look og den medfølgende apps interface, som er designet til at ligne et speedometer.

Men ekstraudstyret stopper ikke her. LELO F1S er nemlig verdens første Software Development Kit (SDK) onaniprodukt. Det betyder, at har du lidt tech snilde, kan du faktisk designe din helt egen tilhørende app.

En person i undertøj og skjorte holder to stykker sexlegetøj i hænderne

LELO Tor 2 – Opladelig Penisring

Der er mange fordele ved at bruge en penisring. Du får en hårdere rejsning, som også holdes i længere tid, da blodet ikke kan løbe tilbage til kroppen. Penisringen Tor 2 er dog meget mere end en simpel penisring. Det ses fra dens lækre design, som tydeligt viser, at vi her har fat i et produkt af høj kvalitet.

Tor 2 er særligt udviklet til at have forhøjet komfort, og sidde lige hvor den skal, så den også giver din partner mest muligt nydelse. Penisringen gemmer nemlig på 6 forskellige vibrationsindstillinger, som både forplantes i dit skaft, og kan mærkes på din partners klitoris.

Som med alle LELOs andre produkter er der også her tænkt på funktion under brug. Derfor er dens knapper placeret således, at du eller I nemt kan skifte mellem indstillinger, selv under akten. I Tor 2 får du et lille produkt, som med sikkerhed vil give både dig og din partner masser af nydelse.

Person i undertøj og skjorte sidder ned med et stykke sexlegetøj på fingeren

Top 3: Sexlegetøj til par

Læs vores uddybende beskrivelse af de tre bedste og mest populære stykker sexlegetøj til par fra LELO.

LELO Smart Wand Large 2

Her har du virkelig et produkt, som bare udstråler hele det svenske brand. De karakteriske moderigtige farver, metal detaljerne, og den smarte udformning er alle med til at sikre det helt rigtige udtryk og den høje funktionsdygtighed. Oveni hatten kommer så den høje kvalitet af både dens vibrerende indre og materiale.

Smart Wand Large 2 er det svenske brands bud på en fortolkning af den velkendte klassiker, Magic Wand. Denne model er dog ergonomisk udformet, så den ligger godt i hånden, når I begge skal forkæles med skøn massage, eller I begiver jer ud i orgasmefyldte lege.

Med LELO er der altid tænkt på det hele, så deres Smart Wand er naturligvis både vandtæt, genopladelig, og gemmer på et hav af vibrationsmønstre og niveauer. Dens fleksible hoved gør det også let at massere eller pirre, lige der hvor I lyster. Læs gerne vores uddybende anmeldelse af Smart Wand Large 2, hvor du kan læse, hvordan den skiller sig ud fra andre modeller på markedet.

Sort stykke sexlegetøj ligger på et bord med krystaller

LELO Lyla 2 – Trådløst Vibratoræg

Vi er som sagt ikke de eneste, der har fået øjnene op for LELO og deres skønne produkter. Det er dette vibratoræg et god eksempel på. Lyla 2 er nemlig kåret som det bedste trådløse vibratoræg af ekstrabladet.dk, med hele 6 ud af 6 mulige stjerner.

Ægget er perfekt til erotiske lege under dynen, men er også en fræk følgesvend udenfor hjemmets fire vægge. Placer ægget i kvinden, tag fjernbetjeningen i mandens jakkelomme, og kast jer så ud i trådløs leg, når I er ude. Med Lyla 2 er I sikre på ikke at blive fanget – det er nemlig verdens mest lydsvage trådløse vibratoræg.

Også her har designerne bag gjort brug af SenseMotionTM teknologien i deres fjernbetjening, så vibratoren let og diskret styres ved at vippe fjernbetjeningen i mandens lomme. En ting er sikkert – Lyla 2 er klar til at ledsage jer på fremtidens romantiske dates.

Person ligger ned i undertøj med et stykke sexlegetøj i hånden

LELO Tiani 3 – Fjernbetjent Parvibrator

Tiani 3 er en innovativ parvibrator, som kan skabe stor nydelse for jer begge. Den placeres med den mindste arm inde i kvinden, mens den anden del forkæler hendes ydre klitoris område med pirrende eller kraftige vibrationer, alt efter hvad der ønskes.

Når manden trænger ind i kvinden, kan han mærke vibrationerne, og de forplanter sig i skaftet. Vibrationerne styres let fra den smarte SenseMotionTM fjernbetjening, så I selv kan vælge hvor kraftig en ekstra stimulation I ønsker.

En person holder et stykke sexlegetøj og en fjernbetjening op foran brystet

Køb sexlegetøj fra LELO hos Sinful

Der kan vist ikke længere være tvivl om, at dette fantastiske brand har nogle skønne produkter. Her har vi givet vores bud på 9 stykker af deres bedste sexlegetøj.

Har du endnu ikke fundet din nye smukke legekammerat, så gå på opdagelse i resten af vores udvalg med de legesyge produkter.

Vi lover – du kommer ikke til at fortryde at du stiftede bekendtskab med LELO.