Anmeldelser

Lady Bi fra Fun Factory

Er en lækker Lady med frække kurver. Da jeg fik at vide, at det næste produkt, jeg skulle teste, var Lady Bi fra Fun Factory blev jeg fyr og flamme. Ud fra de billeder jeg havde set, så Lady Bi ud til at være en større version af Miss Bi, som jeg testede for et par måneder siden. Og hvis I har læst min anmeldelse af den, så ved I, at jeg var henrykt over den. Derfor har jeg, siden jeg hørte om Lady Bi, været nysgerrig efter at prøve den, og nu fik jeg så muligheden.

Da jeg åbnede kassen med Lady Bi, blev jeg meget begejstret: Den Lady Bi jeg fik er dyb lilla, hvilket er en af mine absolutte yndlingsfarver! Derudover har den et simpelt, men elegant mønster ned langs skaftet, som giver den nogle ekstra kurver. Jeg var spændt på at finde ud af, om de også har en funktion, eller om det blot er til pynt.

Generelt:

Lady Bi er en dobbelt vibrator. Det vil sige, at den har to indbyggede vibratorer: Én foran til klitoris og én i skaftet som også kan stimulere G-punktet. De to vibratorer har hver sin knap på håndtaget, så man kan styre dem hver for sig. Det er smart, hvis man f.eks. ønsker en kraftig pulserende vibration på G-punktet og en mindre intens vibration på klitoris. Derudover er der en tænd/sluk knap.

Den betjenes på samme måde som lillesøsteren Miss Bi, og fordi jeg er bekendt med den, havde jeg ingen problemer med at håndtere den. Men hvis man ikke er vant til Fun Factorys dobbelt vibratorer, anbefaler jeg, at man prøver sig lidt frem med de forskellige vibrations muligheder, inden man tager vibratoren rigtigt i brug.

Lady Bi

Oplevelse og funktioner:

Som nævnt minder Lady Bi om lillesøsteren Miss Bi, men der er også nogle vigtige forskelle. Den største forskel er størrelsen. Lady Bi er 22 cm i alt, med en indførelseslængde på 13 cm. Det synes jeg er en rigtig god længde, da man kan føle dildoen et godt stykke oppe i sig, uden at det bliver hverken for voldsomt eller for kedeligt.

Lady Bi har en krum tip, der stimulerer G-punktet, når den er indført. Da vi kvinder er indrettet forskelligt, sidder vores G-punkt ikke det helt samme sted. Derfor kan nogle kvinder have brug for at indføre dildoen længere ind end andre for at få G-punkts stimulation, og det kan jo netop lade sig gøre med Lady Bi på grund af længden.

Dildoen er dejlig fleksibel, så det er nemt at dreje og vride den, så den trykker på de helt rigtige “knapper”. Mønstrene ned langs dildoen kan ikke mærkes så tydeligt, men jeg føler heller ikke, at det er nødvendigt. Dildoens form og størrelse føles i sig selv helt vildt lækkert, og vibrationerne er så kraftige, at man kan mærke det i hele det nedre område.

Klitorisvibratoren, der sidder for enden af skaftet, er også designet rigtig smart. Den er spids i toppen, men den har en længde, der sikrer stimulation af klitoris, når dildoen indføres helt, uanset om din klitoris sidder lavt eller lidt højere oppe ved venusbjerget. Jeg havde hvert fald ingen problemer med at få klitoris stimulation, mens dildoen var indført, og det gav nogle virkelig hurtige og kraftige orgasmer.

Da mit G-punkt ikke sidder særlig langt oppe, kunne jeg dog ikke få det til at lykkes så godt med G-punkts stimulation på samme tid som klitoris stimulation, men man kan jo heller ikke altid få i både pose og sæk. Men jeg kunne sagtens få G-punkts stimulation, når jeg trak dildoen lidt ud, så det blev i stedet sjovt og frækt at lege med at stimulere de to områder skiftevis.

De to vibratorer i Lady Bi har 6 ens funktioner, der kan styres uafhængigt af hinanden. Så hvis man har tjek på, hvordan man skifter mellem funktionerne på den ene knap, har man automatisk også tjek på den anden. Det gør det overskueligt, da man så ikke skal navigere mellem 12 forskellige funktioner.

De 6 funktioner er inddelt i henholdsvis 3 ”almindelige” vibrations niveauer, som man kan justere efter eget ønske, og derudover har den 3 forskellige vibrations mønstre. Klitorisvibratorens vibrationer ligger ”i overfladen”, hvor G-punkts vibrationerne mærkes som dybere.

Bedømmelse:

Jeg har altid været glad for Fun Factorys produkter, og efter de sidste to produkter fra deres hånd, er jeg bare blevet en endnu større fan. Deres produkter er sjove, farverige og i en utrolig lækker kvalitet. Lady Bi kan jeg kun varmt anbefale. Den har nogle ret kraftige vibrationer, men det får til gengæld også én helt op at ringe.

Selv om den koster lidt mere end en standard vibrator, er den alle pengene værd og du får her en legekammerat, der vil glæde dig i lang tid.

Tekniske specifikationer:

MATERIALE: Medicinsk silikone.
FTALATFRI: Ja.
STØRRELSE: Længde: 22 cm, inkl. håndtag. Indførbar: 13 cm.
VANDTÆT: Ja.
BATTERITYPE: Opladeligt litium (USB-oplader medfølger).
INTERFACE: 3 knapper.
BRUGERMANUAL: Tysk, engelsk.

Hvis du vil prøve kræfter med den frække dobbelt vibrator, kan du købe den ved at klikke her.