Guides

Klitoris Vibrator – Den Ultimative Guide

Kan du heller ikke se skoven for bare klitoris vibratorer? Så er det egentlig ikke så mærkeligt, for der er en hel del at vælge imellem. De næste par minutter tager vi dig i hånden og sørger for, at du blive klogere på en af top favoritterne indenfor sexlegetøj verden over: Klitoris vibrator.

Der findes et endeløst antal udgaver og designs, så uanset om du er nybegynder eller mere garvet, er der helt sikkert også en, der kan ende med at blive din foretrukne medspiller. Der er til de utålmodige, til de forsigtige, til de eventyrlystne og til de opbyggende. Der er også en til dem, som ikke vidste, at de manglende det.

I resten af indlægget kommer vi derfor til at udpensle, hvad sådan en klitoris vibrator er, hvordan man får den bedste klitorisorgasme, hvilke slags vibratorer der findes, hvilke vi selv synes er de bedste på markedet, og så slutter vi af med et par gode råd, så du får fuld plade i at tilfredsstille dig selv.

Hvad er en klitoris vibrator?

Ja, hvad er det egentligt? En klitoris vibrator er et stykke nydelses design fremstillet i ABS-plast eller silikone, som enten vibrerer, rumler eller pulserer med forskellige hastigheder på og omkring klitoris. Der er ikke noget, som skal op nogen steder, der er kun fokus på udvendig stimulation.

Det handler om din nydelse og den stimuli, som tilfredsstiller netop dig. Uanset om du er til præcis og målrettet stimulering, der vil være en snigskytte værdig, eller om du holder mere af det langsomme og opbyggende, hvor tiden ikke er en faktor, så er denne form for klitoris vibrator det helt rigtige sted at gå i Christopher Columbus’ fodspor og tage på opdagelse.

Lad os springe videre til hovedfunktionen bag Guds gave til kvinder, og hvorfor det netop er denne form for sexlegetøj, kvinder vender tilbage til igen og igen.

Hvordan får man en klitorisorgasme?

Den klassiske klitorisvibrator vokser ikke ind i himlen, men de orgasmer du får med dem, kan snildt skyde dig i den retning. Derfor skal du selvfølgelig også vide, hvordan man får en orgasme.

Hvis du er en af dem, som har en klitoris, så vil hele det område sitre efter berøring, når du er ophidset. Du kan selvfølgelig selv tage affære med dine fingre eller inddrage en partner, men du kan så absolut også få kærlig assistance fra din favorit klitorisvibrator. Hvis du er usikker på, eller en smule grøn i forhold til, hvordan man egentlig får en orgasme, uanset hvad og hvem man inddrager, har vi lavet en udførlig guide til klitorisorgasmer, som du altid kan støtte dig op ad.

lyshåret kvinde der ligger på hvid seng i hvidt undertøj

Det er ikke sikkert, at du får orgasme hver gang du inddrager din klitorisvibrator, men det er en rigtig god måde, at lære dig selv at kende på. Fordi du selv kan styre tempoet og vibrationerne, er det nemmere at finde frem til, hvornår og hvad der skal til, før du nærmer dig klimaks.

Når det sted først er lokaliseret, skal det masseres og kærtegnes med forskellige intensiteter, rytmer og hastigheder. Føl dig frem og mærk efter hvad der gør det rigtigt for dig. For nogle føles det varmt, andre mærker en spids fornemmelse og for andre igen er det noget helt tredje. Det er her din nye klitorisvibrator kommer ind i billedet, og hvilke der er at vælge imellem.

Hvilke vidunderlige klitoris vibratorer findes der?

Som vi kom ind på tidligere, er der noget til enhver smag, lyst og nysgerrighed. Alle har forskellige præferencer, og det er individuelt, hvor følsom man selv og ens nerveender er, hvad man tænder på, og hvilket temperament man har. Det handler om at finde frem til, hvad du synes er skønt. Vi lægger derfor ud med en all time favorit klitoris vibrator:

Størst er ikke altid bedst

En yderst populær klitoris vibrator er det der kaldes en mini vibrator. Der findes flere forskellige udformninger, men fælles for dem alle er, at de er små og helt utrolig effektive. Du kender måske allerede det der hedder en bullet, som både er berømt og berygtet, fordi den kan bruges af alle, og fordi den leverer så godt som hver gang. Grunden til dette er den lille og kompakte udformning. Bullets kommer som regel i et simpelt design, formet som en patron, deraf navnet. Selve hovedet kan variere fra at være spids, afrundet eller med en flad side, så det nærmest ligner en læbestift. Du vælger ud fra, hvor intens og direkte stimulation du tiltrækkes af. En god tommelfingerregel er: Jo mere spids et hoved er, jo mere direkte vil vibrationerne være på din klitoris.

lille sort mini vibrator ligger på siden med tænd sluk knap i enden

 

Materialet er som oftest ABS-plast, så den lille bullet vibrator fremstår hård, hvilket gør det nemt at mærke, hvornår den rammer helt rigtigt. Nogle kommer med PU-belægning, så selve overfladen bliver en smule blødere og vibrationerne er knap så intense. Selve størrelsen er ofte mellem 7-10 cm, hvilket gør den nem at opbevare, have med på tur, og så kan den snildt inddrages sammen med en partner.

Pilfinger eller ej, så er en Finger Vibrator altid en god idé

Hvis en bullet ikke helt er det du leder efter, kan det være, at du i stedet skal overveje en finger vibrator. Denne form for klitoris vibrator placeres nemlig på din finger, så den følger dine bevægelser. På den måde kan du lettere styre, præcis hvor du bliver kærtegnet, og hvor intenst det skal være. Samtidig er fladen større, og materialet er som regel silikone, så selve vibrationerne føles mere nænsomme. Netop derfor er fingre vibratorer også idéelle at bruge til edging og orgasme kontrol uanset erfaringsniveau.

lodret sort finger vibrator med sølv bullet

 

Inddrag din partner i legen og giv deres fingre en helt ny dimension, når I skal nyde hinanden.

Hokus pokus Magic Wand i fokus

Hvis du er til de dybe, rumlende, kraftige vibrationer, så er du til magic wands. Egentlig er de beregnet til at massere ømme muskler, hvilket de også gør upåklageligt, men der, hvor de virkelig kommer til brillere, er i intimområdet.

Når vi kobler kraftige vibrationer og magic wands sammen, skyldes det, at omdrejningerne (Rounds Per Minute) i nogle af de kraftigste læner sig op ad omdrejningerne i en gennemsnits vaskemaskine, som er 14.000 RPM. Det lyder ikke super sexet, til gengæld er det effektivt. Det er derfor vigtigt, at du starter ud på laveste niveau, når du tænder for din wand og langsomt øger intensiteten. Har du lyst til at blive ekspert på området, har vi samlet 10 tips til at få det bedste ud af din magic wand.

hånd der holder sort magic wand vibrator med sølv tænd/sluk knap på skaft

 

Den voksne, materielle udgave af en klitoris vibrator, forklædt som tryllestav, er derfor til dig, som godt kan lide stimulation på et bredere område, da den ikke rammer direkte på ét udvalgt sted på klitoris, men tager sig af samtlige nerveender på én og samme tid. Kombineret med de kraftige vibrationer, er den også idéel til dig, som har nedsat følsomhed i intimområdet.

På de fleste magic wands er hovedet fremstillet i silikone, og fremstår enten glat eller let rillet. Halsen er typisk bøjelig, så du nemmere kan målrette din stimulation, uanset hvor på kroppen du bruger den. De findes både med og uden ledning, men hvorfor egentlig det? Fordi de kun kan være så kraftige, grundet tilkoblingen til en direkte strømforsyning. De fleste mærker har dog efterhånden et ganske udmærket, ledningsfrit alternativ, hvis du ikke orker flere ledninger i dit hjem.

Lyder det som noget, du virkelig gerne vil afprøve, men synes måske det er lidt for voldsomt, så findes der også mini wands. De kan det samme, men kommer i en mindre udgave og med en smule mindre kraft, hvilket gør dem til et godt begynder produkt.

Klitoris stimulator – den gave, du ikke vidste, du manglede

I princippet kan de ikke kaldes for en klitoris vibrator, men en klitoris stimulator er bare alt for skøn til ikke at inddrage alligevel. Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med en stimulator, så har vi gaven, der bliver ved med at give, klar til dig.

Stimulatoren har ikke direkte kontakt med klitoris. I stedet placeres åbningen hen over den og du vil mærke enten pulserende lufttryk- eller lydbølger, der masserer dig, hvilket giver associationer til oralsex. Det er ikke sikkert, at du kan se fidusen endnu, men lad os sige det sådan her: Havde vi autoritet til at uddele Ridderkorset, så stod disse stimulatorer forrest i køen.

Deres popularitet afspejles tydeligt i det hastigt voksende marked. De findes i mange forskellige udgaver og størrelser, med dertilhørende intensiteter. Langt de fleste af dem er genopladelige og vandtætte, og nogle af dem kan endda kombineres med app-styring. Åbningen er som udgangspunkt fremstillet i silikone, så bølgerne ubesværet kan kærtegne dig.

Womanizer Premium

Er du allerede overbevist, så passér start og spring direkte på Womanizer Premium Klitoris Stimulator, der med Smart Silence og Autopilot er stimulatorernes førstedame. Den opfylder sin plads i verden til perfektion og den får helt sikkert også førstepladsen hjemme hos dig.

sort klitoris stimulator med guld detaljer

 

Satisfyer Pro 2

Hvis du ikke kan få tankerne omkring en stimulator ud af hovedet, så forstår vi dig godt. Har du lyst til at afprøve hypen, inden du kaster en lidt større investering efter din næste klitoris forkæler, så er Satisfyer Pro 2 den sikre vinder, hvis du vil have en uforglemmelig førstegangs oplevelse.

klitoris stimulator med hvid hoved og rosa guld skaft

 

Er du stadigvæk ikke helt overbevist, så ligger der en beundringsværdig bunke anmeldelser på mange af stimulatorerne, hvoraf en del er fra kvinder, der aldrig før har kunnet opnå orgasme. Vi sender tak, god karma og alle frække tanker til Klimaks Guderne.

De 5 bedste klitoris vibratorer

Hvis du sidder med en lyst til at råbe “Én af hver, tak!”, så forstår vi dig godt. Men for nemhedens skyld har vi samlet en top 5, så du har et rigtig godt sted at starte, når du skal udvælge din klitoris vibrator.


Sinful 10-Speed Bullet Vibrator

Den bedste bullet, som altid leverer med sine 10 effektive vibrations indstillinger er Sinful 10-Speed Bullet Vibrator. Brug den solo eller inddrag din partner. Den kan også placeres i et sleeve, et harness eller håndtasken – dagsordenen er op til dig.

lille sort vibrator bullet med sinful logo

 


We-Vibe Touch Klitoris Vibrator

Hvis du sidder og tænker, at du stadig venter på den helt rigtige, så vil vi gerne introducere dig til We-Vibe Touch Klitoris Vibrator. Spidsen har samme form som en bullet, men resten af kroppen er kurvet og med en let buet flade, som placeres hen over klitoris. Den masserer og pirrer imens den langsomt bygger orgasmen op, indtil du giver slip og overgiver dig til ren ekstase.

lilla kurvet klitoris finger vibrator

 


Sinful Luxy Magic Wand Vibrator

Er du blevet nysgerrig på magic wands og vil du gerne prøve en af dem, hvor det virkelig kan mærkes, så er Sinful Luxy Ekstra Kraftig Magic Wand Vibrator den, du skal kigge nærmere på. Med 7500 RPM er du dækket godt ind, når du trænger til selvforkælelse.

sort magic wand vibrator med rundt hoved og aflangt skaft med knap

 


Fun Factory Be One Finger Vibrator

Er du klar til at pirre dig selv på hele kroppen, så er Fun Factory Be One Finger Vibrator klar til at tage med. Den passer perfekt mellem dine eller din partners fingre som en sjette, vibrerende finger. Udforsk dine erogene zoner, inden du bevæger dig længere ned og begynder at bygge en orgasme op med din legesyge klitoris vibrator.

sort klitoris finger vibrator med logo med rød baggrund og hvid skrift

 


Velve Chloe Luksus Klitoris Vibrator

Med Velve Chloe Luksus Klitoris Vibrator får du en eksklusiv og unik oplevelse. Hvis du både vil pirres, kærtegnes og have vidunderlige orgasmer, så er dette en sikker vinder uanset om du bruger den alene eller med en partner.

lilla klitoris vibratormed aflang oval form

 


4 gode råd til brug af din klitoris vibrator

Kald dig bare ekspert for du har nu al den viden, som du får brug for. Vi har bare lige et par små fifs, som altid er gode at huske på, når du skal i gang med din klitoris vibrator, uanset niveauet af ekspertise.

Glidecreme
En overset perle i forhold til at opnå orgasme både med og uden klitoris vibrator er glidecreme. Selvom kvinder skaber deres egen naturlige smørelse, kan glidecremen være en kærkommen hjælp, så der ikke opstår uhensigtsmæssig friktion. Ved at inddrage det hemmelige våben fra start, er det noget nemmere at mærke sig frem til de steder, hvor sol, måne og stjerner står på række.

Udforsk din krop
Det er ikke et succeskriterie i sig selv at opnå orgasme, for det handler om så meget andet og mere. Det er derimod vigtigt, at du lærer din krop og dig selv at kende, så du kan slappe af og give dig hen til nydelse. Det er måske lettere sagt end gjort, uanset hvilken alder man har, men du behøver ikke at gøre det på tid. Start med at ae og kærtegne dig selv f.eks. på brysterne eller venusbjerget og bevæg dig derefter rundt på kroppen. På et tidspunkt får du lyst til mere, og så er det belejligt, at have din yndlings klitoris vibrator ved hånden.

Brug den sammen med en partner
Som en ekstra bonus kan din klitoris vibrator bruges sammen med en partner. Det kan være som en del af forspillet, hvor I stimulerer andre steder på kroppen, såsom brystvorter, hals og mellemkød. Når I ikke kan holde jer tilbage længere, kan de oven i købet inddrages under samleje, hvis det skal have en helt ny dimension.

Rengøring
Når man har haft en fest, skal der også altid ryddes op og gøres rent. Det er heldigvis noget lettere med sexlegetøj end med nytårsaften. Vask din klitoris vibrator med varmt vand og sæbe, eller brug en sexlegetøjsrens. Lad dem lufttørre, så de er helt klar til brug, næste gang du får lyst til fyrværkeri.

 

God fornøjelse!