Nyheder

Kage og Cunnilingus

Det vrimler med mærkedage. Knap nok er Bøf og Blowjob dag overstået, før en ny lejlighed til sjov med partneren melder sig. Den 14. april er det officiel Kage og Cunnilingus dag.

Oprindeligt var Kage og Cunnilingus dagen et modtræk til mændenes Bøf og Blowjob-dag. Mange kvinder synes det var rimeligt, at forkælelsen skulle gå begge veje. I stedet for bøf og blowjob er ideen med denne mærkedag, at manden skal servere kage og cunnilingus til sin udkårne.

Cunnilingus kommer af de latinske ord cunnus, som betyder vagina og lingua som betyder tunge. Med andre ord henviser Cunnilingus altså til oralsex med kvinden.

De fleste kvinder elsker kage og oralsex på samme måde, som mænd elsker blowjobs og bøffer. Man kan næsten ikke få for meget af nogen af delene. Om kvinder foretrækker kage eller hygge i dobbeltsengen først, må være op til den enkelte. Og skulle man bekymre sig om kalorierne fra kagen, kan man glæde sig over at sex og orgasmer ikke bare er sundt, men også sætter forbrændingen i vejret. Sex i rigelige mængder er ikke bare gavnligt for humøret, men også på kalorieregnskabet.

Start eventuelt forkælelsen med et bad sammen og fortsæt løjerne i sengen bagefter.

Et god råd til alle mænd er, at de skal tage sig god tid til at nyde kvinden og vise at de begærer både hende og hendes vagina. Som kvinde er det vigtigste bare at læne sig tilbage og lade sin mand forkæle en. Her hjælper det selvfølgelig på succesraten, hvis du huskede at servere både bøf og blowjob til ham en måned tidligere.

Skal det være ekstra godt for hende, kan du investere i en lækker olie til stimulation af klitoris.

Har du lyst til smag af hindbær eller jordbær kan det også lade sig gøre med glidecreme med smag, som er perfekt til oralsex.

Mange kvinder sætter pris på romantisk stemning og dæmpet belysning, så det er helt oplagt at kombinere Kage og  Cunnilingus dagen med at indkøbe lys til velduftende massage.

Hvis du ikke allerede har sat kryds ud for forårets mærkedage, hjælper vi dig lige til at genopfriske hukommelsen.

14. februar – Valentines dag.

14. marts – Bøf og Blowjob dag

14. april – Kage og Cunnilingus dag

Og så er der kun tilbage at ønske god appetit til denne dejlige dag.