Nyheder

Julekalender til kvinder

Fyld de 24 juledage med sjov, spænding og kærlighed. Så får I en jul, som I aldrig glemmer.

Hos Sinful elsker vi julen. Det er en fantastisk tid, hvor der er fokus på gaver, overraskelser og hyggeligt samvær med dem, vi holder allermest af. Det er en tid fuld af traditioner, som vi med glæde værner om hvert eneste år. En af de nyeste traditioner, som også har gennemgået den største udvikling gennem de senere år, er uden tvivl julekalenderen.

Tidligere var de kun tiltænkt familiens mindste medlemmer, der havde svært ved at klare ventetiden frem til den 24. december, men sådan er det heldigvis ikke længere. Nu kan du nemlig også købe en fræk julekalender til kvinder, der med sit erotiske indhold vil fylde jeres december med frække overraskelser, nydelse og sex.

Så hvis du er klar på en jul, der er lidt frækkere end den plejer at være, så læs med her, hvor vi introducerer dig for to forskellige julekalendere til kvinder, der med garanti kan hjælpe med at forføre din partner.

Fræk julekalender til kvinder

Vil du gerne overraske din partner med 24 små gaver, som kan hjælpe jer med at tælle ned til juleaften, men er du i tvivl om, hvad det skal være? Bare rolig! Vi giver dig to fantastiske bud på en fræk pakkekalender til hende, du elsker allermest.

Hos Sinful har vi igennem de nu sidste seks år udviklet og fremstillet voksenjulekalendere, der med sit frække indhold har sørget for at årets sidste måned også blev årets frækkeste.

Vi kører med to frække valgmuligheder: Sinful Classic Julekalender og Sinful Deluxe Julekalender. Classic-modellen henvender sig til par, der har lidt eller ingen erfaring med sexlegetøj, mens Deluxe-modellen er til de par, der allerede har bevæget sig lidt ud i det frække univers, men som har lyst til at prøve mere.

Læs med herunder, hvor vi giver dig en introduktion til vores to bud på en fræk julekalender til kvinder. De findes kun i et begrænset antal, så hvor længe tør du vente med at købe jeres?

Fræk Classic Julekalender 2021 til hende

På ganske kort tid er den populære Classic-model blevet den mest solgte erotiske julekalender til kvinder og mænd i hele Skandinavien. Den er blandt andet kendt fra landsdækkende TV og i 2020 blev den endnu en gang udsolgt på rekordtid.

Vi kommer selvfølgelig ikke til at oplyse det præcise indhold, men vi kan alligevel løfte lidt af sløret, så I har en idé om, hvilken fræk jul I har i vente. Med Classic-udgaven kan I se frem til hele 24 populære, håndplukkede bestsellere, der har en en værdi af 2300 kroner. I finder både frækt sexlegetøj, erotiske accessories til forførende forspil og blide bondage-produkter i denne frække julekalender til kvinder.

Denne model henvender sig til de par, der har lidt eller ingen erfaring med sexlegetøj. Det betyder også, hvis du og din partner sidste år havde fornøjelsen af at lege jer igennem julen med denne klassiske model, så anbefaler vi, at I denne december kaster jer over vores eksklusive Deluxe Julekalender i stedet for. Dog finder I også en lang række nye produkter i dette års Classic, hvilket betyder, at den sagtens kan købes igen, selvom I havde den sidste år.

I 2021 indeholder Classic-modellen nemlig en masse nye produkter og enkelte opgraderede gengangere fra sidste år. Der er altså lagt op til mange timers leg, hvor I kan udforske hinanden og nyde en masse fantastiske orgasmer sammen. Men det er som sagt bedst at vælge denne model, hvis I ikke har erfaring med sexlegetøj eller ikke købte den sidste år.

Et udvalg af det sexlegetøj man finder i Sinful Classic Julekalender 2021

Hvad indeholder Sinful Classic Julekalender?

Som lovet kan vi godt løfte lidt af sløret for, hvad denne frække julekalender til kvinder indeholder. Bag de 24 låger finder I masser af produkter til både hende, ham og nogle som I kan nyde sammen. Helt præcist er der 16 stykker lækkert sexlegetøj, 3 erotiske accessories, som er helt ideelle til forspillet og 5 blide bondage-produkter, der kan tænde en ekstra glød i soveværelset. Kort sagt er det den perfekte julekalender til kvinder med erotisk indhold.

Nogle af de produkter, som I blandt andet kan se frem til at lege med er:

Sinful Rechargeable Power Bullet
Denne magiske power bullet vibrator kan bruges enten alene eller i forbindelse med andet legetøj. Den passer til en masse af forskellige sleeves, så kvinden kan opnå nydelse i lange baner. Med de 10 forskellige vibrationsniveauer er hun garanteret en stimulerende og uforglemmelig oplevelse.

Sinful Mini Wand Vibrator
Der er magi i luften med denne skønne mini wand vibrator. Uanset om kvinden skal opnå en uforglemmelig orgasme eller nyde en dyb massage, er I sikret en eventyrlig oplevelse. Den er perfekt til både klitoris stimulation og ethvert andet område på kroppen, som har brug for nogle dybe vibrationer.

Sinful Sailor Butt Plug
Med denne fantastiske butt plug har I rig mulighed for at udforske anal stimulation. Anus er et af de områder på kroppen, som byder på mest nydelse, så hvorfor ikke udnytte det? Den kommer i en lille og begyndervenlig størrelse med en glat silikone overflade, som gør den let at bruge.

Fem stykker sexlegetøj fra Sinful Classic Julekalender 2021

Sinful Exotic Feather Tickler
Aktiver alle nerveender med denne legende og eksotiske fjer. Få din partner til at ryste af lyst og forventning, når du kilder hele kroppen med et hav af silkebløde strøg.

Sinful Mini G-Spot Vibrator
G-punktet kan give de dybeste og mest intense orgasmer, men der kan være lidt vej derhen. Denne g-punkt vibrator har et ergonomisk design med et kurvet hoved, som er perfekt til at ramme plet, så kvinden kan opleve den mest intense orgasme

Sinful Couple Love Sleeve
Dette sleeve er designet til at stimulere både g-punkt og klitoris, mens I har samleje. Den vibrerende power bullet fra tidligere indsættes blot i sleevet, hvorfra begge parter kan nyde en intens og stimulerende sensation.

Det er altså både vibratorer, en lille wand og lidt forskelligt bondage sexlegetøj, der gemmer sig bag de 24 låger. Og med så mange forskellige produkter, er der med sikkerhed også noget, som vil falde i jeres smag. Det er nemlig ikke uden grund, at denne frække pakkekalender til hende er den mest populære variant i hele Skandinavien.

Alt sammen til en værdi af 2300 kroner.

Fræk Deluxe Julekalender 2021 til kvinder

Sinfuls Deluxe julekalender er til jer der allerede har erfaring med vores erotiske julekalender. Det er den mest luksuriøse udgave vi har, og den vi på det kraftigste anbefaler til par, som allerede sidste år prøvede kræfter med en lidt frækkere juletid gennem vores julekalendere.

I denne frække pakkekalender til hende vil I støde på både klassiske mærker som Sinful og Obaie, men også nye og frække bekendtskaber fra 2021 i form af flotte frokoster fra Amaysin og frække Mr. Membr.

Det præcise indhold kan vi naturligvis ikke afsløre på nuværende tidspunkt – det skal I selv opleve med hinanden, men vi vil gerne sætte et par ord på nogle typer af produkter, I kan vente jer i denne pakkekalender til hende.

Først og fremmest er der 2 styk af det man vil kalde “erotiske accessories” – hvad dette præcis dækker over vil vi lade være en overraskelse, men det er nok dét man kan kalde lidt ekstra krydderi på lagnerne. Dernæst kan vi i år præsentere hele 16 frække stykker sexlegetøj, som vi håber for alvor vil sætte gang i både jeres legesyge og jeres fantasier. Slutteligt har vi til 2021 udgaven af denne frække julekalender til kvinder hele 6 blide bondage-produkter.

Et udvalg af det sexlegetøj man finder i Sinful Deluxe Julekalender 2021

Sinful Deluxe har en værdi på hele 3700 kroner og er fyldt med masser af lækre produkter hele vejen rundt. Det er denne frække pakkekalender til hende, vi anbefaler til de af jer, som købte Classic-versionen sidste år.

Nogle af de produkter, som I blandt andet kan se frem til at lege med i denne pakkekalender til hende er:

Amaysin Limited Edition Wavy Vibrator
Kvinder kan se frem til en strøm af nydelse, når de tager denne limited edition Amaysin Wavy Vibrator i brug. Den er udviklet til at kærtegne hende alle de rigtige steder, og med de mange vibrationsindstillinger kan hun få en sensuel oplevelse ulig noget andet.

Obaie Blindfold
Ved at fjerne evnen til at se, er du i stand til at skærpe alle dine andre sanser. Med dette blindfold vil enhver berøring få dig eller sin partner til at skælve af nydelse. Der er en blød belægning på indersiden og en justerbar rem, som sikrer, at den sidder både godt fast og er behagelig at have på.

Sinful Rechargeable Bullet Vibrator
Denne bullet vibrator vil blive enhver kvindes nye bedste ven. Med 10 forskellige vibrationsniveauer, kan den nydes på alle områder af kroppen. Hvad end den skal bruges alene under samleje eller i kombination med andet legetøj.

Sinful Jewel Metal Butt Plug (Small)
Anus er et af de mest følsomme områder på kroppen og dermed også kilden til stor nydelse. Denne smukke butt plug har et elegant udtryk og er perfekt til brug af nybegyndere og let øvede.

Sinful Egg Sleeve
Dette egg sleeve kan kombineres med din nye bullet vibrator og sættes op i vagina, hvorfra de kraftige vibrationer styres af den medfølgende fjernbetjening. Det vil tage jeres forspil til et helt nyt niveau.

Sinful Teaser For Two Sleeve
Indsæt din bullet vibrator i dette sleeve og oplev en nydelsesfuld og pirrende fornemmelse. De små ører kan stimulere enhver del af kroppen, hvor særligt klitoris og brystvorterne kan nyde stor gavn af det lille værktøj.

Alt sammen til en værdi af 3700 kroner.

Sexlegetøj fra Sinful Deluxe Julekalender 2021

Derfor skal du købe en erotisk pakkekalender til hende

Med en erotisk pakkekalender til hende får du og din partner hele 24 stykker sexlegetøj, der uden tvivl vil komme jer begge til gavn. Hver dag skal der åbnes en låge, som enten kan indeholde noget til hende, noget til ham eller et erotisk produkt, som I kan nyde sammen.

Din partner er altså garanteret en lille, lækker overraskelse hver eneste dag, som hun med sikkerhed vil sætte stor pris på – både i december og de efterfølgende måneder. Hvis du vælger en fræk pakkekalender til hende, så er der nemlig sexlegetøj nok til hele december og de efterfølgende kolde måneder i starten af det nye år.

Vælger du at forkæle din partner med en af vores pakkekalendere til hende, kan I begge bruge indholdet til at udforske hinanden og jeres sexliv. Det nye sexlegetøj kan nemlig åbne op for en snak om fantasier og seksuelle præferencer, der med sikkerhed vil skabe mere intimitet i jeres parforhold. Det vil kun bringe dig endnu tættere på din partner, og hvilken kvinde vil ikke sætte pris på det.

Så spørgsmålet er bare om du er klar til at fylde jeres december med masser af overraskelser, nydelse og sex? Hvis svaret er ja, så kast din kærlighed over en af vores to julekalendere til kvinder, som vi har beskrevet ovenfor.

Køber du enten Sinful Classic Julekalender eller en Sinful Deluxe Julekalender til din partner, kan I være sikre på at gå december i møde med masser af sexlegetøj, erotiske accessories og blide bondage produkter, som I kan bruge sammen.

Er du usikker på, om du kan finde ud af at bruge al indholdet i vores frække pakkekalender til hende, kan du godt ånde lettet op. Der medfølger nemlig et flot inspirationshæfte med tips og guides til, hvordan I bedst udnytter dagens frække overraskelse. Der er altså ingen undskyldning for ikke at forkæle din partner med en fræk julekalender til kvinder.

Hvor stammer julekalendere fra?

I Danmark blev den første masseproducerede julekalender fremstillet i 1930’erne, hvor indholdet var lidt anderledes end de fleste børn er vant til i dag. Dengang gemte lågerne nemlig på forskellige billeder af julemanden, juletræer, små klokker og andre søde motiver. Det har som bekendt ændret sig gennem årene, og nu kan børnenes pakke- eller julekalender indeholde alt fra slik og chokolade til alverdens legetøj.

Det menes, at de første udgaver stammer fra tiden lige efter 2. Verdenskrig, hvor de enten blev købt færdiglavet eller fremstillet derhjemme. Ligesom vi kender det fra i dag, hvor nogle selv sammensætter gaver, mens andre køber dem fra butikker eller fra nettet. Dengang var de målrettet børnene, der kunne bruge de 24 gaver, som nedtælling til juleaften. Det var, og er stadig, en alletiders måde at tælle ned til årets med spændende dag, hvor der kommer gaveregn over de fleste børn herhjemme.

Det var først senere, der kom pakkekalendere til voksne, som siden er blevet mere og mere populære i det danske samfund. I dag er det nemlig helt almindeligt, at kærester og ægtefæller giver hinanden 24 små gaver, som en ekstra lille overraskelse i den søde juletid. Til kvinder kan de mange små overraskelser for eksempel være skønhedsprodukter, eksklusiv chokolade, make-up eller noget helt andet. Der findes masser af muligheder, men som mand det kan være svært at finde den rette julekalender til kvinder, hvor det hele falder i hendes smag.

I takt med den teknologiske udvikling, er der også kommet forskellige elektroniske versioner, der både henvender sig til børn og voksne. Det virker dog til, at de fleste stadig foretrækker dem i pap, der indeholder små gaver, man enten kan bruge, spise eller drikke. Selvom julekalenderen umiddelbart følger med tiden, vil nogle personer måske mene, at den trods alt stadig bare er en tidsmåler, der kun har til formål tælle dagene frem til den 24. december.

Hos Sinful mener vi dog, at en pakkekalender kan meget mere end det. Vælger du den rette frække pakkekalender til hende, så kan den være med til at bringe jer tættere sammen – især, hvis du vælger en udgave, der indeholder noget for jer begge.

Vi håber du er blevet inspireret til at købe en erotisk julekalender til kvinder, som du kan forkæle din partner, dig selv og jeres sexliv med.