Oversigt

Joan Ørtings Olier

Danmarks førende sexekspert, Joan Ørting, har udviklet nogle lækre erotiske olier, som er perfekt at bruge for både par og singler.

Joan Ørting har efterhånden prøvet mange olier og glidecremer men har aldrig rigtig fundet det produkt, som kan leve op til hendes krav til indhold, virkning, glideevne og funktionalitet. Derfor besluttede hun at lancere sine egne olier, som bl.a. består af en erotisk massageolie, en glideolie og en skøn forførelses duft. Du kan købe begge olierne i Sinful.dk shoppen.

Jeg er vild med Joan Ørtings Olier. De er virkelig skønne. Se videoen herunder, hvor jeg sammen med orgasmeekspert Katrine Berling fortæller lidt om olierne.

Joan Ørting Intim Glideolie

Joan Ørtings Glideolie er skabt til, at du kan bruge den som både massageolie og glideolie. Den er perfekt til at udforske og massere kroppens intime dele, enten alene eller sammen med din partner.

Du kan bruge olien til at give din partner en forførende intimmassage, fx massage af kønsdele og stimulation af G-punktet. Den er også god at bruge som glideolie til samleje, og så er den kondomsikker.

Olien er meget mild i sin formel. Den er hverken tilsat konserveringsmidler, parfume, parabener eller farverstoffer og er derfor også fuldstændig fri for duft og smag.

Olien er silikonebaseret og er derfor silkeblød. Den er IKKE velegnet til brug sammen med sexlegetøj lavet af silikone.

Joan Ørting Massageolie

Massageolien er med sin forførende duft og silkebløde konsistens perfekt til lækker kropsmassage. ”En magisk og fortryllende oplevelse for kroppen” skriver Joan Ørting om olien.

massage-olie-joan-oertingGiv din partner en skøn kropsmassage eller brug olien som en del af det forførende forspil. Olien indeholder sunde, blødgørende ingredienser som arganolie, mandelolie, solsikkeolie og E-vitamin. Og så er den fri for både parabener og farvestoffer.

Olien virker plejende på huden og er derfor også ganske velegnet som bodylotion.

joan-oerting-duft-olieJeg kan virkelig anbefale Joan Ørtings Olier. De er skønne, rene i konsistensen og meget drøje i brug.

Joan Ørting Forførelses Duft

Ud over Joan Ørtings Olier har vi i Sinful.dk shoppen også en forførelsesduft.  Oliens friske duft af brombær, vanilje, musk og lilje har en tiltrækkende effekt på det mandlige køn.

Så brug duftolien, når du skal forføre eller brug den til parfume, når du vil dufte skønt. Duftolien, som er helt fri for farve og parabener , er også perfekt at blande i Joan Ørtings andre olier.