Ylistyslaulu vibraattorille
Oversigt

Hyldestsang til vibratoren

Macy Gray har skrevet en kærlighedssang til sin elskede vibrator B.O.B. Hvis du undrer dig over sangens titel, er det navnet på hendes lille vibrerende ven, og forkortelsen står for Battery – Operated – Better, “because he’s not complicated”, som hun synger.

Med nummeret har hun ikke bare skabt en ørehænger, men håber også, at hun kan sprede det positive budskab om brugen af sexlegetøj. Hun ønsker, at den vil være med til at få kvinder til at åbne op om deres egne oplevelser og lyster og selv anskaffe sig en vibrator.

I et interview har hun udtalt: “Man begynder at kede sig, og stopper med at have sex, og det er tragisk. Alle kvinder burde have en Bob. De burde have en masse forskelligt sexlegetøj, og ikke være flove omkring det”.

I musikvideoen danser den animerede dildo Bob rundt i soveværelset, badeværelset og stuen, mens frøken Gray synger om alle hans fordele og gode sider: “Han kan fortsætte hele natten, fra mørkt til det bliver lyst, og vi stopper når jeg har lyst, han er altid den samme, og klager aldrig når jeg vil have en anden”.

Find din egen B.O.B

I musikvideoen har Macy Gray specielt fokus på to typer vibratorer. Den ene er den klassiske dildo vibrator, som er den vibrator man ser først i videoen.

Den får senere følgeskab af en lille gul sunshine vibrator. Fordelen ved den vibrator er at det er en pocket vibrator, der gør den nem at have med i håndtasken (eller baglommen, hvis du har sådan en), når du er på farten.

Selv har Macy Gray nævnt Rabbit vibratoren som en af hendes personlige favoritter. Gør ligesom den frimodige sangerinde, og hav et udvalg af små vibrerende venner, så der er en til ethvert humør og enhver lejlighed.

Så hvis du vil udvide repertoiret, skulle du prøve Stubby Moody. Denne vibrator er kendt for at give nogle fantastiske orgasmer. Så kan du virkelig synge med på mantraet: “Tonight I’m gonna love myself”.