Nyheder

Elsk dine bryster

Bryster er en kilde til stor nydelse, de er smukke og måske noget af det mest kvindelige ved kvinden. Desværre er mange kvinder utilfredse med deres fine fortrin, og det er en skam.

Derfor, og for at sætte fokus på at vores brysters forskellighed som noget positivt, lavede Kvinderådet i efteråret en kampagne under sloganet ”Bryster made by nature”, hvor 17 kvinders bryster prydede Go-Cards på Københavnske restauranter og cafeer. Kampagnen blev kørt samtidig med Kræftens Bekæmpelses årlige brystkampagne ”Støt Brysterne”, der samler ind til kampen mod brystkræft.

Det er vigtigt at elske sine bryster

Ifølge orgasmeekspert Katrine Berling, skal vi elske vores bryster. Brysterne er nemlig vejen til en kvindes seksualitet, siger hun. På sin hjemmeside har Katrine Berling skrevet et indlæg om, hvorfor vi skal elske vores bryster og hvordan vi lærer at gøre det. Læs indlægget “Kvinde, elsk dine bryster!” her.

Brysterne er udstyret med masser af følsomme nerveender, der elsker at blive kælet for. Fra brystvorterne går der en direkte linje ned til underlivet, som sørger for, at blodet strømmer til og gør dig ophidset. Prøv at læg mærke til, hvordan dine bryster opfører sig, næste gang du har sex.

Brug eventuelt et spejl og se, hvordan de ryster og dirrer, gynger, flyder ud og bevæger sig i forskellige positioner – når du ligger ned, når du sidder ovenpå din partner eller bøjer dig fremover. Se og anerkend, hvor smukke og levende dine bryster er.

Når vi elsker vores bryster, og resten af os selv, har vi også nemmere ved at smide hæmningerne og få endnu bedre sex.

Pynt dine bryster

Uanset om de store eller små, om de er naturlige eller kunstige, om der er et eller to, så hopper vi med på Katrine Berlings vogn om, at vi skal huske at elske vores bryster.

Selvsiddende_brystsmykkerOg her hos Sinful synes vi at den offentlige debat og tidens fokus på brysterne er en kærkommen lejlighed til at hylde brysterne og give dem lidt ekstra opmærksomhed og pynt. Brystudsmykning kan være en god måde at “forkæle” dine bryster på, så de fremstår endnu flottere og du har det bedre med dem.

Vi har et fint udvalg af forskellige smykker og andet “bling bling” du kan udsmykke dine bryster med. F.eks. disse flotte selvsiddende brystsmykker, der består af rhinsten, og som sættes fat på den bare hud. Brystsmykkerne, som fås i forskellige farver, giver et frækt og sensuelt look.

Kig ind i vores sexshop og bliv inspireret til at smykke dine frække fortrin – til glæde for både dig selv og din bedre halvdel.