Anmeldelser

Hot Octopuss Pulse III Duo

Hot Octopuss Pulse 3 Duo er sexlegetøj, der egner sig til forspillet.

Hot Octopuss Pulse 3 Duo er en håndfri pulsator/vibrator til ham og hende, som kan bruges sammen som et ekstra stimulerende krydderi til forspillet. Den blev skabt til at hjælpe mænd, som ikke kan få rejsning, med at opnå orgasmer og skulle have en stor indvirkning på dette. Den fås både i en Solo-udgave og i Duo-udgaven, som min kæreste og jeg har testet. Solo er et onaniprodukt til manden, hvorimod Duo er et onaniprodukt til ham og samtidig legetøj til parret.

På indersiden af Duo sidder der en lille rund plade, der pulseret på penis, når den er indført i Octopuss Pulse 3 Duo. På ydersiden sidder der en vibrator, som bruges til at stimulere kvindens klitoris, når hun sætter sig ned over den. Både manden og kvinden kan dermed få glæde af vibrationerne. Simpelt, men godt tænkt.

hot-octopus-haandbilleder

Duo kommer med en lille rund fjernbetjening, der styrer de ydre vibrationer, der er målrettet kvinden. Der er tre hastigheder. Mandens vibrationer justeres på siden af legetøjet, og han kan vælge mellem 7 forskellige hastigheder.

Man kan som hhv. mand og kvinde selv styre sine vibrationer, uden det påvirker partnerens vibrationer. Det er smart, hvis man gerne vil have forskellige styrker/hastigheder.

Med glidecreme kan den bruges som et mere traditionelt onaniprodukt, hvor man fører produktet frem og tilbage over penisen. Uden glidecreme er det en statisk stimulator, som stimulerer direkte på penisstrengen, og det er tydeligt at se på min kæreste, at det er en helt fantastisk følelse. Han er helt vild med den!

Jeg er desværre lidt mindre begejstret. Vibrationerne til kvinden kunne have været meget kraftigere. Jeg kan sagtens mærke dem, og det er meget pirrende, men jeg har ikke kunnet opnå orgasme med den.

Min kæreste får dog også mest ud af vibratoren, når vi ikke bruger den samtidig. Det kan være en udfordring at få den til at ligge helt perfekt på både ham og jeg, og det var lidt svært for os, når jeg var øverst. Men hvis jeg ikke skulle stimuleres og bare skulle holde den på ham med hånden, røg han hurtigt i den 7. himmel, og dét er super frækt at se på! Vibratoren er tænkt som en håndfri forspilsvibrator og er ikke ment som brug til selve sexakten, og som et forspilsprodukt er den meget god. Det kunne dog være rart med en klitorisorgasme inden selve sexakten. Men tændt blev jeg.

Jeg giver Hot Octopuss Pulse 3 Duo 3,5 stjerner.

hot-octopus-swag