Guides

Her er dine erogene zoner

Vores krop er fuld af følsomme områder, som kan gøre os nærmest helt elektriske, hvis de får lidt ekstra opmærksomhed. Nemlig vores erogene zoner.

Der er stor forskel på de lystfyldte områder – både hvor de er placeret – men også hvor sensitive de er. Mens en person kan blive virkelig tændt af at blive kysset i øret, kan det for en anden være mindre rart at blive berørt dér.

Det kan være en utrolig dejlig og pirrende måde at gå på opdagelsesrejse på hinandens kroppe og se, hvordan I virkelig kan sætte gang i lysten hos den anden. Leg med måden at berøre hinanden på – fra blide, fjerlette berøringer til mere ”hårdhændet” stimulering af de forskellige områder. Prøv jer frem, og undersøg sammen, hvor det føles allerbedst.

I kan endda benytte jer af tilbehør såsom en pisk eller en kildefjer, der kan være med til at gøre berøringen endnu mere stimulerende alt efter om, I er til hård eller blid leg

 

Her får I en oversigt over de mest kendte erogene zoner på både manden og kvinden, som vi håber, kan være med til at inspirere jer til at lege (lidt mere) med hinanden.

Kvindens erogene zoner:

Kvinde.forHovedbunden

Der er en grund til, at mange kvinder elsker at få vasket hår og tilbringer oceaner af tid hos frisøren. Massér hendes hovedbund, og krads let med fingerspidserne. Nogle mener, at det frigør endorfiner, som er lystfremkaldende hormoner.

Øreflipperne

Nip og bid hende forsigtigt i øreflippen. Men husk, at de fleste kvinder ikke synes, det er så rart med en tunge dybt ind i øregangen.

Halsen

Her gælder det også om at gå varsomt til værks, især forrest på halsen, fordi det kan føles lidt intimiderende her. Omvendt er kærtegn på halsen en meget intim tillidsøvelse. Stryg dine fingre fra under kæben ned til kravebenet. Kys hende bagefter langsomt, blidt og intenst overalt på halsen.

Underarmene

Underarmene er fulde af følsomme nervespidser. Og så har de den fordel, at forspillet kan begynde allerede, mens I f.eks. kører i bus uden risiko for at blive arresteret for blufærdighedskrænkelse. Lav små cirkelbevægelser med fingerspidserne fra håndfladen og hele vejen op til albuen – uden at kilde.

Ryggen/rygsøjlen

Ryggen er en af kroppens største erogene zoner. Du kan bruge din tunge til at arbejde dig hele vejen fra nakken og ned til balderne. Stop op, og pust på et område, som du lige har gjort vådt. Kontrasten mellem den varme tunge og det kolde pust skaber en skøn, sensuel dynamik. Du kan også massere hende blidt med en lækker massageolie, f.eks. Sinful Mandel Massageolie.

Du kan også få hjælp til at vælge den helt rette massageolie ved at læse vores guide her.

I gamle dage var navlen altid tildækket, fordi den blev anset for at være en pendant til skeden og dermed for vulgær til at vise frem. Sådan er det heldigvis ikke mere. Men fræk – det er den: Brug fingeren eller tungen til at stimulere i området omkring den.

Bagsiden af knæene

Måske det mest oversete erogene område. Bagsiden af knæene er forsynet med tynd, blød og følsom hud, som næsten tigger om at blive kærtegnet. Det føles bedst, hvis benene er strakt helt ud.

Akillessenerne

Et meget sensitivt sted, som det er bedst at gemme til lidt senere i forspillet. Nus hende hele vejen fra hælen og på begge sider af akillessenen og op til læggen – og gerne tilbage igen.

Tæerne

Start med at nulre tæerne først. Derefter kan du tage dem i munden og slikke dem – en ad gangen eller flere samtidig. I kan starte med et fodbad, der i sig selv er meget erotisk, og så er I også sikre på, at de er helt rene og indbydende.

Uden for kroppen: Mobiltelefonen

En romantisk eller fræk besked på telefonsvareren eller SMS kan være meget pirrende. For kvinder spiller forventningen en stor rolle i det seksuelle. Men pas på med at være for pornoagtig – det er de søde og sjove ord, der virker.

Mandens erogene zoner

Mand.forNakken

Et perfekt sted at starte forspillet. Nus ham blidt og længe, både med hænder, læber og tunge.

Skuldrene

Ved at kysse og kærtegne hans skuldre viser du beundring for hans maskuline fysik. Du kan også lade hænderne glide ned på brystet og ind i armhulerne. Du kan også starte fra skuldrene og fortsætte i en dejlig go erotisk massage. Det er nemlig ikke kun kvinder, som sætter pris på den form for berøring. Læs vores guide til erotisk massage og lær, hvordan du bedst tænder ham på den måde.

Brystvorterne

Langt de fleste mænd har (også) følsomme brystvorter. De kan være en glimrende måde at tænde ham på. Kys, slik og nip i selve vorten og området omkring den, og se, hvordan han vrider sig i vellyst.

Hænderne

Placér tommelfingeren i hans håndflade og lav cirkelbevægelser med de øvrige fingre på håndryggen. Tag evt. en finger i munden, og slik den langsomt hele vejen ned, mens du kigger ham dybt i øjnene.

Maven

Vejen til mandens hjerte går gennem maven, plejer man at sige. Men det er ikke kun indersiden af maven, der kan forføre og lokke en mand – ydersiden er også et godt sted. Læg dig oven på ham, og lad langsomt dit køn kærtegne hans maveskind. En teknik du sagtens kan overføre til andre steder på kroppen.

Mand.bagMellemkødet

Det lille stykke hud mellem pungen og endetarmsåbningen er et af de mest følsomme steder på mandekroppen. Inden for den østlige seksuelle filosofi bliver det betragtet som et område, hvor den seksuelle energi strømmer frit og betragtes som den mandlige pendant til klitoris. Da området er ekstremt følsomt, så gå lidt forsigtigt til værks og brug evt. lidt glidecreme for en mere sensuel oplevelse, f.eks. Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme.

Inderlårene

Start med fjerlette strøg, og byg langsomt op med mere kraftfulde tag, hvor du får godt fat i hans lårmuskler. Musklerne er særlig modtagelige for seksuelle berøringer, fordi de har kontakt til nerverne i underlivet via hæftningen i lysken. Du kan massere ham, både når han ligger på maven og på ryggen.

Balderne

Det er bedst, hvis du masserer balderne stille og roligt uden at være alt for hårdhændet – I hvert fald til at starte med.

Kropsbehåring

Det er skønt at blive strøget blidt og kærligt af en varm kvindehånd, hvad enten det er på brystet, benene eller underarmene. Du skal ikke pille, men bare ae. Og det gør ikke noget, at det tager lang tid.

Uden for kroppen: Bilen

En kvinde, der viser interesse for hans hobby, er ikke til at stå for. Så uanset om det er biler, computere eller maratonløb, han brænder for, er det dejligt, hvis du tager det alvorligt og spørger til det. Mænd elsker at få lov til at fortælle om deres interesser.