Guides

Guide til Vibrator æg

Vi kender det alle sammen; lysten kan melde sig, hvornår det skal være, og når det sker, har man bare lyst til at gøre det nu og her. Her er et vibrator æg en stor hjælp, fordi det kan bruges hvor som helst, når som helst.

Og med en lille smule forberedelse kan det gøre en stor forskel på hvor meget glæde, I får ud af det mirakuløse stykke sexlegetøj. Derfor får I her den ultimative guide til vibrator æg.

Hvad er et vibrator æg?

Hvis du endnu ikke har kastet dig ud i brug af vibrator æg, er det her det perfekte sted at starte. Det omtalte sexlegetøj har vundet stor popularitet blandt kvinder og par verden over, og derfor er der god grund til at teste af om, det virkelig er så godt, som det lyder. Men hvad er det egentlig?

Det er en lille vibrator formet som et æg, der skal opsættes i vagina. De kommer i forskellige størrelser, men er som regel ikke meget større end den spiselige udgave, hvilket gør legetøjet perfekt til nybegyndere.tegnet illustration af kvinde med vibrator æg

I de fleste tilfælde følger der en fjernbetjening med, som enten sidder fast til produktet med en ledning eller er trådløs, så vibrationerne kan styres og ændres, mens det er inde.

Hvorfor skal jeg bruge et vibrator æg?

Selvom du nu ved, hvad et vibrator æg er, er det ikke sikkert, at du er helt med på, hvorfor det egentlig er så godt. Vibrationerne kan naturligvis føre til intense og gennemtrængende orgasmer, men hvordan er det så anderledes fra enhver anden vibrator?

Det unikke ved et vibrator æg er, at du kan bruge det hvor som helst. Med den lille størrelse er det let at indsætte og holde oppe, hvis du har lyst til at bruge det uden for hjemmets rammer. Når du er ude i det offentlige rum, kan enten du eller din partner kontrollerer styrken af vibrationerne. Det skaber en pirrende og sensuel oplevelse, der kan stimulerer begge parter som aldrig før.

par uden for med solnedgang i baggrunden

Hvis date aften skal være lidt sjovere end den plejer, er det altså oplagt at tage jeres nye bedste ven med – hvad end I skal i biografen, på restaurant eller noget helt tredje. Der er heller intet frækkere end at have ægget med på tur i de varme sommermåneder, hvor du kan nyde den hede stemning med eller uden en partner.

I modsætning til andet sexlegetøj, kan et vibrator æg skabe en helt ny dimension inden for nydelse. Her er det nemlig ikke kun det fysiske aspekt, som spiller en rolle, men også den psykiske stimulering, der kan tage oplevelsen til helt nye højder.

De 5 bedste vibrator æg

Når du skal I gang med et vibrator æg, er det vigtig, at du finder det helt rette. Der findes mange forskellige varianter, og du skal selvfølgelig have fat i din perfekte match. Vi giver derfor 5 bud på markedets bedste modeller, så du kan finde den helt rigtige til dig og din partner.

Sinful 2-i-1 Opladelig og Fjernbetjent Love Æg og Klitoris Vibrator

Det fløjlsbløde vibrator æg fra Sinful er perfekt til stimulering af både de indre og ydre dele. Du kan let føre det op, hvorfra du kan opnå en kraftig g-punktsorgasme, mens det også kan bruges uden på til en intens klitorisorgasme.

Det helt unikke ved netop denne model er, at den trådløse fjernbetjening kan bruges til meget mere end bare at styre vibrationerne. Den kan nemlig også anvendes som en klitoris- og trussevibrator. Du får altså 2 produkter i et køb, som begge kan tage din nydelse til et helt nyt niveau.

vibrator æg og fjernbetjening i sort

Fordi modellen er så alsidig og kan anvendes på et utal af måder, er den perfekt til brug af både nybegyndere og øvede. Hvis det er helt nyt for dig, kan du starte med trussevibratoren, som kun vibrerer uden på og arbejde dig op til ægget, som vibrerer indvendig og derfor føles endnu mere intens.

Hver af de to separate dele har 10 forskellige indstillinger, hvilket giver dig hele 20 mønstre i alt at vælge i mellem. Det giver dig uendelige muligheder for, hvordan du kan bruge det revolutionerende produkt til stimulering både alene eller sammen med en partner.

Anna 

Er helt vild med dette produkt. Jeg var faktisk virkelig overrasket over hvor god den er til den pris. Kan 100% anbefales

 • Vibrationsmønstre: 20
 • Trådløs fjernbetjening: JA
 • Rækkevidde fjernbetjening: 10 meter
 • Opladelig: (opladetid 60 min., brugstid 45 min.)
 • Lydniveau: ikke oplyst

Amaysin Ribbed Love

Amaysin ribbed love vibrator æg i blå

Amaysin Ribbed Love vibrator æg er en af Sinfuls storsælgere, og det er der god grund til. Ægget har ikke kun en smuk og minimalistisk udformning men også et materiale af PU-belægning, som skaber en blød og behagelig følelse mod huden.
Det er let at indsætte i vagina, hvorfra du eller din partner kan styre de kraftige vibrationer, hvad end I er hjemme eller på tur.

Tilde  4,5 gule stjerner

Det er en fantastisk vibrator med enestående programmer. Fjernbetjeningen bringer noget helt nyt og spændende ind i vores sexliv. Den er uundværlig i soveværelset efter vi har fået den.

 • Vibrationsmønstre: 10
 • Trådløs fjernbetjening: JA
 • Rækkevidde fjernbetjening: 10 meter
 • Opladelig: (opladetid 90 min., brugstid 60 min)
 • Lydniveau: ikke oplyst

Lovense Lush 3

lovense lush 3 vibrator æg

Det anerkendte brand Lovense har med deres Lush serie, bestående af vibrator æg, taget verden med storm. Særligt deres nyeste model “Lovense Lush 3” bør fremhæves her. Den byder ind med den bedste teknologi på markedet, hvilket betyder, at du får en eminent forbindelse og kan bruge den med en partner uanset afstanden.
Det lille æg er let and indføre og har en præciserende hale for enden, som gør, at den altid sidder godt på plads, så du har hænderne fri til andre sjove fornøjelser.

Sinful kunde  5 gule stjerner

Min mand elsker at kunne styre det når han ikke er hjemme eller når vi er i byen. Det er så fantastisk. Kan 1000 % anbefale den. Til par eller hvis man er alene

 • Vibrationsmønstre: 7 (uendelig via app)
 • Trådløs fjernbetjening: JA
 • Rækkevidde fjernbetjening: Uendelig via internet, 13 meter via Bluetooth
 • Opladelig: (opladetid 85 min., brugstid 5 timer)
 • Lydniveau: < 43 dB.

Svakom Elva

svakom elva vibrator æg

Svakom Elva er et vibrator æg, som du kan bruge både med og uden partner. Den silkebløde overflade af krops-sikker silikone, gør det let at indføre ægget og mere behageligt under længerevarende leg.
Du får et effektivt æg, som er både lydsvag og vandtæt, så du kan få mest mulig nydelse ud af det i alle tænkelige situationer.

C&M  5 gule stjerner

“Virkelig lækkert produkt i en fantastisk kvalitet! Det første vi har købt af slagsen og den overgår klart forventningerne på en god måde. Nemt at sætte op og med dejlige vibrationer – vidunderligt at man kan skifte mellem så mange mønstre og styrker!”

 • Vibrationsmønstre: 5 hastigheder, 5 indstillinger (25 kombinationer)
 • Trådløs fjernbetjening: JA
 • Rækkevidde fjernbetjening: 8-10 meter
 • Opladelig: (opladetid 90 min., brugstid 150 min.)
 • Lydniveau: < 50 dB.

Fantasy For Her

lyserød fantasy for her vibrator æg

Fantasy For Her vibrator æg er ikke kun perfekt til frække parlege men fungerer også til effektiv bækkenbundstræning. Du skal kun bruge ægget 15-30 min. 3 gange om ugen, før du kan mærke resultater i bækkenbunden, og derved kan opnå kraftigere orgasmer.
Der følger også en trådløs fjernbetjening med, så du kan lade din partner tage kontrol over din nydelse, når I bruger ægget sammen.

Belinda  

“Jeg har tidligere købt vibrator æg, der har været en skuffende oplevelse, men det er der her æg absolut ikke. Vibratoren er kraftigere end jeg forventede, og det er nemt at skifte imellem de 10 vibrationsmønstre med den trådløse fjernbetjening.”

 • Vibrationsmønstre: 10
 • Trådløs fjernbetjening: JA
 • Rækkevidde fjernbetjening: 5 meter
 • Opladelig: USB-kabel til æg, batterier til fjernbetjening
 • Lydniveau: lydsvagt

Sådan holder du dit vibrator æg vedlige

Inden produktet sættes op i kvindens vagina kan det være en fordel at bruge en glidecreme, så opsætningen bliver mere behagelig. Med glidecreme bliver det en mere levende og glat oplevelse, og man kan jo lige så godt starte legen godt ud, ikke?

Når I bruger sexlegetøj af silikone er det vigtigt at huske, at I bør anvende vandbaseret glidecreme. På den måde risikerer I ikke at skade legetøjet og rengøring af legetøjet bliver ligeledes nemmere.

En god glidecreme kan f.eks. være den økologiske Kaerlig vandbaseret glidecreme

hvid tube glidecreme fra Kaerlig

Rengøring af dit sexlegetøj

Når legen er ovre, og I ikke længere skal bruge ægget, er det vigtigt at få det gjort ordentligt rent. Rengøringen sikrer en god hygiejne og gør, at sexlegetøjet holder bedre. Og med rengøringen er sexlegetøjet desuden lækkert og klar til næste gang lysten melder sig.

Til rengøringen kan I bruge helt almindeligt varmt vand, som I forsigtigt vasker det i. Ønsker I et endnu bedre resultat, og endnu renere sexlegetøj, kan I bruge en rengøringsspray, der er beregnet specielt til sexlegetøj. Vores suverænt mest populære rengøringsspray til sexlegetøj er den lækre Sinful Clean, som vi er sikre på, at I også vil blive glade for.

sexlegetøjrens i hvid sprayflaske

Nu hvor du ved lidt mere om vibrator æg, er det bare om at komme i gang og gå på jagt efter orgasmerne – med eller uden partner.