Guides

Sådan opnår du en større penis

Ligesom der er kvinder, der drømmer om en større barm, er der mænd, der drømmer om en større penis. Og ligesom der for kvinder findes alt fra push-up bh’er til brystpumper, er der også flere forskellige hjælpemidler til mænd, der ønsker mere fylde.

Den store forskel ligger i at færre taler om penisforlængelser, men det ændrer ikke på, at interessen i penisforstørrende produkter er høj og at efterspørgslen er stigende.

Drømmer om at blive set som en sexgud?

Men hvad får mænd til at bruge den slags produkter? Det satte vi os for at undersøge, i samarbejde med BT, og i den forbindelse talte vi med Kasper, der er kunde her i sex shoppen.

Vi spurgte ham, hvad der fik ham til at købe sin penisforlænger, og svaret var enkelt: han ønskede at styrke sin selvtillid. Vel at mærke selvom hans penislængde er helt normal og inden for gennemsnittet, og selvom han aldrig havde hørt noget negativt i forhold til sin seksuelle præstation.

Jeg var i et forhold, da jeg købte penisforlængeren, men det var min egen beslutning. Som mand vil man altid gerne være i stand til at blive set som en form for ‘sex gud’”, udtalte Kasper.Penisforl_ngere_hitter_blandt_danske_m_nd

Højst sandsynligt er der mange danske mænd, der deler Kaspers ønske. Mænd i forskellige aldre, med forskellige baggrunde og livsstile, der alle sammen gerne vil være lidt større.

Det stigende salg af penisforlængende produkter kan være udtryk for, at nogle mænd føler sig pressede til at leve op til de kropsidealer, som de bl.a. ser i pornofilm, livsstilsprogrammer, reklamer og andre steder i samfundet.”

Det har Christian Graugaard, der er professor i sexologi ved Sexologisk Forskningscenter på Aalborg Universitet, udtalt til BT.

I vores erfaring er billedet mere nuanceret og der kan være flere grunde, blandt andet også ønsket om nye oplevelser i sengen og om at styrke sin seksuelle udholdenhed.

Derfor er der også mange, som starter ud med at prøve et penis sleeve, der giver følelsen af at være større, inden de evt. går videre til de mere avancerede produkter.

Det samme gjorde Kasper. Faktisk kom ønsket om en permanent penisforstørrelse efter han havde prøvet et penis sleeve med sin daværende kæreste og havde fået en “enormt god effekt” af det.

Nu har han så sat sig for at bruge en penisforlænger det næste halve års tid, for at drømmen om en større penis, og dermed om bedre selvværd, kan gå i opfyldelse. Det kræver tålmodighed, men for Kasper er det tiden værd:

Jeg vil jo gerne være i stand til at fremvise min penis med stolthed. Og så må man jo gøre noget ved det, hvis man ikke er tilfreds med det, man har”, udtaler han til BT.

Vi, og journalisten fra BT, kender Kaspers fulde navn. Du kan læse BT’s artikel “Penisforlængere hitter hos danske mænd’, her >

Drømmer du, eller din partner, om en større penis? Så læs med nedenfor, hvor vi har lavet en guide til de forskellige penisforstørrende produkter, der findes på markedet.

Guide til penisforstørrende sexlegetøj:

Hvis du gerne vil ha’ en større penis, er der 3 forskellige slags produkter at vælge imellem, alt efter hvilken effekt du ønsker, og hvor længe den skal vare. De tre produkttyper vil blive gennemgået nedenfor og er som følger:

Penis Sleeves

mat hvis penis sleeve på hvid baggrundPenis sleeves er en slags overtræk eller hylster, der føres ned over penis og bruges på samme måde som et kondom.

Det er en slags ‘quick fix’, som giver dig ekstra fylde, mens du har det på. Vælger du et sleeve som f.eks. Sinful Stretchy extender Sleeve har det også en udvendig struktur, der kan give din partner en ekstra pirrende oplevelse.

Efterspørgslen efter penis sleeves er steget med over 21 % indenfor det sidste halve år alene, og det er ikke uden grund.

Et penis sleeve f.eks. kan være et effektivt redskab, hvis du f.eks. oplever for tidlig sædafgang, fordi det nedsætter følelsen i penis. Dermed kan det hjælpe både dig og din partner med at opnå endnu bedre sex.

Ønsker du i stedet en ny og pirrende oplevelse, kan du f.eks. vælge et Fat Boy Extender penis sleeve, der både får dig til at føles større og som har en indvendig struktur, der stimulerer dig i takt med jeres bevægelser.

Penis pumper
bathmate_hydromax_x30_extreme_penispumpe160x160En penis pumpe kan hjælpe dig til at opnå en midlertidig penisforstørrelse, f.eks. inden sex eller onani. Pumpen trækker blodet ud i penis ved hjælp af vakuum, så erektionen bliver hårdere og mere fyldig, til glæde for både dig og din partner.

Effekten er midlertidig og aftager gradvist, efter du har brugt pumpen. Hvis du vil have effekten til at vare længere, kan du med fordel bruge en penisring sammen med pumpen. Der findes flere forskellige typer penispumper, både manuelle og automatiske, hvor nogle af dem er lavet til at blive brugt i badet.

Hvis du gerne vil vide mere om pumper til penis, kan du med fordel læse vores ultimative guide til penispumper. Her svarer vi på alle dine spørgsmål og gennemgår de forskellige typer, du kan vælge imellem.

Penisforlænger
Hvis du ønsker en vedvarende effekt, bør du vælge en penisforlænger, der virker ved hjælp af en metode kaldet ‘traction’. Traction er en form for strækning af vævet, der provokerer kroppen til at producere nye celler, så vævet udvides permanent. Ønsker du at vide mere om hvilke mærker, der er specielt specialiseret inden for dette emne, kan du med fordel se på Jes Extender og Male Edge.

Male_Edge_Basic_160x160Ifølge en artikel i British Journal of Urology er traction den eneste non-kirurgiske metode til permanent penisforlængelse, der har opnået videnskabeligt dokumenterede resultater.

Til gengæld er traction en tidskrævende proces, hvor du skal spænde penis fast i et stativ og gradvist strække den mere og mere ud.

Du bestemmer selv, hvor stort trækket skal være, hvor hårdt du spænder penisforlængeren, og hvor længe du bruger den.

Ifølge producenten vil mænd, der bærer penisforlængeren i 6 måneder eller ca. 1000 timer, opleve en forlængelse på 28 %.

Samlet set kan traction have givet danske mænd over 315 meter ekstra mellem benene,  svarende til ca. 7,5 gange Rundetårns totale højde, hvis alle, der har købt en penisforlænger, har brugt den efter producentens anbefalinger.