Anmeldelser

Glidecreme Test: LELO glidecreme vinder

Side6.dk har netop testet forskellige vandbaserede glidecremer. Vinderen af denne glidecreme test blev glidecremen ”LELO” fra den svenske producent af samme navn.

Men hvad er det nu lige en vandbaseret glidecreme kan bruges til? En vandbaseret glidecreme er speciel velegnet til brug sammen med sexlegetøj – især dét, der er fremstillet i silikone. Derudover kan den også bruges til almindelig sex med en partner.

LELO Glidecreme

Ved første øjekast ligner LELO personal moisturizer en parfume flakon. Flasken er sort og stilfuld og vil bestemt pynte på natbordet. Derfor er det også en glidecreme, der rent visuelt appellerer meget til kvinder. Så er du kvinde, er den perfekt, og er du mand, så er den mindst lige så perfekt, fordi der med LELO virkelig er chance for at imponere derhjemme.

lelo-personal-moisturizerMen det er ikke blot det ydre, der har gjort LELO glidecremen til vinder af glidecreme testen. Også indholdet – altså selve glidecremen – er virkelige i særklasse. Om selve glidecremen skriver Side6.dk:

”LELO glidecreme har en meget let konsistens, og så holder hver ”smøring” meget længe. Drøj i brug i forhold til de fleste andre vandbaserede glidecremer. To meget positive egenskaber”.

En anden testvinderværdig egenskab ved LELO glidecreme er, at den ikke klistrer specielt meget, når den tørrer. Det er der ellers nogle vandbaserede glidecremer, der har tendens til.

Derudover er glidecremen allergivenlig og indeholder hverken parfume eller parabener. Og så er den tilsat Aloe Vera, som virker plejende på huden.

Glidecremen er perfekt at bruge sammen med alt LELO’s sexlegetøj, men kan naturligvis også bruges til alt andet sexlegetøj fremstillet af silikone og, som sagt, til almindelig sex.

Som endnu en grund til kåringen nævner Side6.dk som et plus, at LELO personal moisturizer glidecremen er helt uden duft og smag.

Testens andre glidecremer

 Der var naturligvis også andre glidecremer med i testen, som vi forhandler i Sinful.dk shoppen. Disse glidecremer er også rigtig gode (ellers var de naturligvis ikke med i en glidecreme test :-)). På en 2. plads kom Swede Woman Sensitive som er en parabenfri glidecreme. Det er en plejende glidecreme med bl.a. Aloe Vera og kamille ekstrakt.

På en 3. plads kom Fun Factorys egen glidecreme Toyfluid, som er en tyktflydende glidecreme uden parabener. Testens 4. plads blev den vandbaserede glidecreme Pjur Aqua – en meget drøj glidecreme, som også er ideel at bruge sammen med kondom.

parabenfri-glidecreme toyfluid pjur

 

Pist, mangler du en glidecreme der også er økologisk? Så tag et kig her på vores økologiske glidecremer.