Nyheder

Glidecreme Test: A-kolber fra Kemiluppen

Der er efterhånden rigtig meget fokus på, hvad vi kommer på og i vores kroppe. Både fordi vi gerne vil passe på os selv, leve længere, undgå sygdomme og også fordi de fleste af os gerne vil passe på miljøet.

Så når vi nu alligevel er ved at læse ingredienslisterne på dagcremen, håndsæben og yoghurten, hvorfor så ikke også kigge nærmere på ingredienserne i de produkter, så vi udsætter vores mest intime miljøer for?

Forbrugerrådet Tænk Kemi – Test 2020

Hvis du har brug for hjælp til at danne overblik over, hvilke produkter, der matcher dine krav til indhold, så kan du bruge appen Kemiluppen for at få et hurtigt og klart svar. Den er udviklet af Forbrugerrådet Tænk Kemi, som allerede har testet 29 glidecremer og intimpleje produkter for dig. Du kan se resultatet af testen lige her.

Når et produkt er testet får det en vurdering med kolberne A, B eller C.

Får produktet en A-kolbe betyder det, at det er et godt og anbefalelsesværdigt valg, hvis du gerne vil undgå problematiske kemikalier og uønsket kemi.

En B-kolbe betyder, at produktet er fri for en lang række af problematiske stoffer, men eksempelvis indeholder enkelte eller lave mængder af noget, du kan være opmærksom på.

Ender produktet med en C-kolbe kan det ikke anbefales at købe, hvis du gerne vil undgå kemikalier, som kan være eksempelvis hormonforstyrrende, allergifremkaldende m.m.

Hvis du vil vide mere om de tre kolber, kan du læse om dem på Tænk Kemis hjemmeside.

Glidecreme med A-kolber hos Sinful

Hos Sinful er vi rigtig glade for tests, der kan hjælpe vores kunder med at finde den helt rigtige glidecreme eller intimplejeprodukt. Og vi er især rigtig glade for resultatet af denne test, fordi mange af vores egne skønne glidecremer blev vurderet til en A-kolbe af Forbrugerrådet Tænk Kemi.

Sinful Aqua Vandbaseret – 100 ml

Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 mlGlidecremen her er perfekt til alle former for fræk leg. Den har en vandbaseret formel, som gør den velegnet til brug med alle slags sexlegetøj, kondomer, onani og sex. Den har en lækker konsistens og fedter ikke, hverken på huden eller lagnerne. Den er fri for både parfume, alkohol og parabener.


Sinful Anal – 100 ml

Sinful Anal Glidecreme 100 mlDenne vandbaserede glidecreme er særligt udviklet til brug i anal lege, hvad enten det er hud mod hud sex med din partner eller du/I bruger kondom eller sexlegetøj. Den har en lidt tykkere konsistens, som gør den lettere at dosere og placere lige dér, hvor den skal bruges. Og så er også denne helt fri for parfume, alkohol og parabener.


Sinful Økologisk Vandbaseret – 100 ml

Sinful Økologisk Vandbaseret Glidecreme 100 ml En økologisk glidecreme er et oplagt valg, når du gerne vil have naturlige ingredienser, og det er lige hvad du får i denne variant fra Sinful. Den er vandbaseret, så du kan bruge den til alle formål både med og uden kondomer og sexlegetøj, og så indeholder den hverken parfume, alkohol, glycerin eller parabener.


Kaerlig Økologisk Vandbaseret – 75 ml

Kaerlig Økologisk Vandbaseret Glidecreme 75 ml I Kaerlig glidecremen får du ikke bare økologi. Den vandbaserede og silkebløde formel er også PH-reguleret, allergicertificeret og Svanemærket. Som med andre vandbaserede varianter, kan du bruge den under alle dine intime lege både med og uden kondom og sexlegetøj. Og du undgår fuldstændig indholdsstoffer som parfume, alkohol, glycerin og parabener.


Kaerlig Økologisk Vandbaseret – 200 ml

Kaerlig Økologisk Vandbaseret Glidecreme 200 mlI denne glidecreme får du præcis de samme skønne fordele, som ved ovennævnte udgave, men bare i en tube med 200 ml.
Så er du sikker på ikke at løbe tør lige med det samme.


Baseks Aqua Vandbaseret – 200 ml

Baseks Aqua Glide Vandbaseret Glidecreme 200 ml Vælger du glidecremen fra Baseks, får du en vandbaseret variant, som kan blive din nye bedste ven i alle intime lege. Du slipper for parfume, alkohol og parabener, men får i stedet en langvarig glideevne og blød konsistens.


Protex Vandbaseret – 100 ml

Protex Vandbaseret Glidecreme 100 mlProtex er et af Danmarks største kondommærker, men de har også præsteret denne vandbaserede glidecreme. Den er perfekt at bruge sammen med kondom, men også med sexlegetøj i alle materialer. Den er fri for parabener, farvestoffer, duft og smag.


Dr. Love Silikone – 50 ml

Dr. Love Silikone Glidecreme 50 ml Foretrækker du en glidecreme baseret på silikone, så kan du trygt vælge denne variant fra Dr. Love. Den allergivenlige variant er både perfekt til hud-mod-hud sex og sex med kondom. Den har en langvarig glideevne, og så er den både fri for parfume og parabener.


RFSU Klick Natural Vandbaseret – 100 ml

RFSU Klick Natural Glide Vandbaseret Glidecreme 100 mlGlidecremen her har en naturlig pH-værdi på 5.0 og er rig på mælkesyre. Den vandbaserede formel gør den ideel til alle frække lege, og den gele agtige konsistens tørrer ikke ud. Den er både dermatologisk og gynækologisk testet og selvfølgelig fri for parabener, parfume, smag og farve.


RFSU Klick Supreme Silikone – 40 ml

RFSU Klick Supreme Glide Silikone Glidecreme 40 mlØnsker du en glidecreme med en mere længerevarende virkning til sex, med eller uden kondom, så er denne fætter fra RFSU et rigtig godt bud. Den er gynækologisk testet og består udelukkende af silikone, som er skånsom mod dit underliv.


YES Oliebaseret Intim – 40 ml

YES Oliebaseret Intim Glidecreme 40 mlHils på verdens første økologisk certificerede glidecreme. Den oliebaserede formel giver cremen en utrolig langvarig glideevne, en silkeblød tekstur og en mild duft af honning. Den er særligt velegnet til hud-mod-hud sex og massage, men må ikke bruges med kondomer eller produkter, der indeholder PVC. Den plejer og beskytter det intime miljø, og så undgår du både hormoner, parabener, glycerin og parfume.


YES Vandbaseret Intim – 50 ml

YES Vandbaseret Intimpleje og Glidecreme 50 ml Med denne model fra YES får du både pleje af dit intime miljø og en glidecreme med vandbaseret formel som kan bruges under alle frække sexfantasier. Som verdens første økologisk certificerede variant er du sikret naturlige ingredienser, som hverken er tilsat hormoner, parabener eller glycerin.

KØB HER!


Vi håber, at du er blevet lige så begejstret for A-kolberne, som vi er. Det kan være en jungle at finde rundt i de mange forskellige varianter og ofte skal man kysse et par frøer, inden man finder sin drømme glidecreme. Måske finder du din i en af de ovennævnte eller måske skal du en smut forbi vores store udvalg i shoppen først.

Vi ønsker dig i begge tilfælde en rigtig skånsom, miljøvenlig og velsmurt fornøjelse!