Ge varandra en erotisk massage
Guides

GUIDE: Erotisk massage

Uhmmm… Massage! Der er ikke noget som en skøn omgang massage, der kan gøre en helt blød i knæene. Det er med til at løsne op for spændinger, men også med til at skabe en dybere kontakt mellem den der giver og den der modtager. En erotisk massage er lige niveauet over almindelig massage, hvor man i endnu højere grad dyrker sanseligheden og den intime samhørighed.

Brug den erotiske massage som et pirringsredskab eller en del af forspillet, hvor I bruger god tid på at varme hinanden op, mærke hinanden og komme tættere på hinanden. I skal derfor fokusere på hele kroppen, og de mange erogene zoner vi har der, og ikke kun hinandens mere intime steder.

Massageolie er selvfølgelig en vigtig ingrediens i massagen. Og spar endelig ikke på det. Det er super lækkert at mærke sin partners hænder glide rundt på ens krop i lange, bløde strøg eller små, cirkulære bevægelser, uden for megen ”modstand”. I kan også bruge andet end jeres hænder til massagen – læberne og tungen er oplagte ”redskaber” til at supplere de sensuelle berøringer med.

 

Nakke, ører og skuldre

Langt de fleste mennesker kan godt lide at blive nusset i nakken og på ørene. En erotisk massage går lidt mere i dybden. Brug olien, og giv jer tid til at massere nakke og skuldre blidt og blødt. Stryg fingrene let over ansigtet, øjnene, næsen og læberne. Og giv også ørene og øreflipperne ekstra meget opmærksomhed, ved at nulre og nusse dem. Prøv også at puste blidt på dem og slikke og nappe dem let.

Fødder og hændershutterstock_57712288.massagehånd

Det er vores fødder og hænder, der bærer den største del af vores aktiviteter i løbet af dagen. De fortjener kærlig opmærksomhed. Massér blidt hver eneste finger – hiv lidt i den, drej den rundt, buk og stræk den. Brug lette tryk i hele håndfladen og på håndryggen. Sut evt. på hver finger, og lad tungespidsen udforske hvert et led og knæk på fingrene. Det samme gælder for tæerne.

Ben, knæhaser og balder

Lad hænderne glide op og ned af hinanden ben i lange, blide strøg – hele vejen oppe fra lårene og ned til fødderne og tilbage igen. Giv lægmusklerne bløde, men faste tryk. Og glem ikke knæhaserne. Det er et lidt overset område på kroppen, men et sted, der faktisk er meget følsomt. Balderne er også en høj-erogen zone, men undgå bare at ”ælte løs” på dem. Berør dem blidt, kram dem, stryg hen over dem og massér dem blidt, for at løsne op for spændinger – også ude på siderne.

All-in

Efter I nu har brugt lang tid på at røre, mærke, massere, stryge, ae, nusse og kysse alle de dejlige og følsomme områder på kroppen, og sikkert er blevet godt varme, kan I nu inddrage jeres kønsdele. Her er det en god idé at bruge en massageolie, der også kan bruges til intimt brug. Og brug gerne rigeligt af det, så I mærker den lækre oplevelse af at være helt glatte og modtagelige over for hinanden. Hun kan massere hans penis og kugler blidt og sensuelt med lange, bløde strøg. Han kan massere hendes kønslæber, i området omkring klitoris og skedeindgangen, og I vil begge mærke, hvordan blodet strømmer til områderne og gør jer tændte.

Tag massagen et skridt længere

Hvis I gerne vil have endnu mere ud af massagen, er det oplagt at inkorporerer noget sexlegetøj. Her tænker vi på en meget specifik produkttype: Magic Wands.

Magic Wands blev i første omgang introduceret på markedet som massageapparater. Der gik dog ikke længe før kunder opdagede, at de kraftige vibrationer fra produktet kunne bruges til meget mere end det. I dag er produktet derfor anerkendt som både massageapparat og klitorisvibrator.

Det er oplagt at få fingrene i en af disse, hvis I vil gøre jeres massage endnu frækkere. På den måde kan I både nyde godt af en effektiv og veludført kropsmassage samt enestående og intense orgasmer. Win-win!