Fun Factory Laya 2
Anmeldelser

Fun Factory Laya II

Generelt

Fun Factory er glade for at gøre eksisterende vibratorer i sortimentet endnu bedre, smartere og flottere.

De har denne gang valgt at opgradere deres mest populære klitorisvibrator Layaspot og har givet den nye vibrator navnet Laya II. Jeg har ikke prøvet Layaspot og kan derfor ikke sammenligne de to, men det skal da ikke stoppe mig for at prøve Laya II. 🙂

Oplevelse og funktioner

Min første tanke, da jeg ser Laya II, er, at den har en perfekt størrelse af en klitorisvibrator at være. Jeg synes, at de små klitorisvibratorer, eller dem der ligner læbestifter, kan blive en smule lille for mig.
Jeg kan godt lide, at legetøjet fylder lidt i hånden, så man har en følelse af, at man holder rundt om noget, uden at det fylder for meget, og dér passer Laya fuldstændig perfekt. Det er den bedste pasform til en klitorisvibrator, jeg har oplevet.

De nye forbedringer ved Laya er, at vibratoren er kraftigere, genopladelig og vandtæt. Det betyder hurtigere orgasmer, nul batterier og mulighed for leg i badet – plus en dejlig hurtig rengøring.
Overfladen er dækket af 100 % medicinsk silikone og føles blød at røre ved.

Laya II er nem at betjene. Man tænder og slukker på ‘FUN’-knappen og kan styre vibrationerne på + og – knapperne.
Den er udstyret med en rejselås, der gør, at vibratoren ikke tænder af sig selv i tasken, så man skal ikke fortvivle, hvis den ikke vil tænde i første hug. Man mangler blot at slå rejselåsen fra. Den har 3 konstante vibrationer i 3 forskellige niveauer og har derudover 6 forskellige vibrationsmønstre.

fun factory laya 2

Laya II bliver markedsført som værende en ret kraftig klitorisvibrator. Vibrationerne føles meget hurtige og liggende i “overfladen” af vibratoren, hvilket gør, at de forsvinder lidt, hvis den presses for hårdt mod huden. Det er en vibrator med noget ‘go’ på, men jeg synes ikke, den er ekstra kraftig.
Det laveste niveau er meget svagt, så jeg tror, man skal være meget følsom for at få noget ud af dette, og på det højeste niveau tog det mig noget tid (over 10 minutter) at opnå klimaks.
Det er ikke meget lang tid, men jeg havde forventet dybe, tunge vibrationer med et lidt hurtigere resultat.

Da jeg havde været i gang i ca. 10 minutter, bemærker jeg, at spidsen af Laya begynder at blive varm. Ikke så meget, at det brænder, men nok til at man kan mærke det. Det er der måske nogle, der synes, blot er et ekstra pift til legen, men det var ikke lige mig.

Bedømmelse

Den ligger ergonomisk super godt i hånden, den er lydsvag, vandtæt, genopladelig og er dejlig nem at bruge. Men på grund af manglende ekstra kraftige vibrationer til mig og en pludselig varme, der kom ud i spidsen giver jeg Laya II 3 stjerner.