Anmeldelser

Fun Factory Delight – Just Delightful!

Produktet er desværre udgået i shoppen!

Jeg har endnu en gang fået lov til at teste et rigtig lækkert produkt fra Fun Factory, og denne gang er det den flotte og kurvede G-punkts vibrator Delight.

Jeg har hørt, at denne svane-lignende vibrator skulle være en mester til at stimulere G-punktet og efter at have hygget mig med den i et par dage, kan jeg kun tilslutte mig den påstand.

Generelt:Fun Factory Delight

Delights form er bare genial! Det kurvede håndtag er helt fast, men selve delen, der indføres, er blødere og ret fleksibel. Den krumme spids gør det nemt for mig ramme lige dér, hvor det gør godt. Den er dejlig nem at styre både bevægelsesmæssigt, men også med hensyn til det tekniske.

De to + og -knapper på håndtaget styrer intensiteten af vibrationerne. Der er 4 slags vibrationer. Den konstante vibration kommer i 8 forskellige niveauer fra meget milde til mere kraftige, og derefter er der 3 pulserende mønstre. Så alt i alt 11 vibrationsmønstre at boltre sig med.

+ og – knapperne buler desværre ikke op, men går lidt i et med håndtaget, så jeg synes, det er lidt svært at finde dem, medmindre man kigger. Det irriterer mig, men det er vel et luksusproblem.

Oplevelser og funktioner:Fun Factory Delight

Det er svært at forklare kraften og følelsen af vibrationer, men jeg vil betegne dem som værende i den milde til moderate ende og liggende i “overfladen” af vibratoren. Det er altså ikke de dybe og tunge vibrationer, vi har at gøre med her. Det er egentlig det, jeg foretrækker, specielt på klitoris, men indført synes jeg også, Delight gør det rigtig godt, og jeg er stor fan af de pulserende vibrationer.

Den lille bule omkring midten af vibratoren er beregnet til at skulle stimulere klitoris, samtidig med at Delightens spids rammer G-punktet. Jeg synes, det er ret smart tænkt af folkene bag Delight, men jeg kunne ikke få det til at virke med placeringen af mine egne erogene punkter. Enten ramte den G-punktet eller også ramte den klitoris. Så dobbelt stimulationen virkede ikke. I hvert fald ikke på min krop. Det, der virkede bedst for mig, var at bruge Delight indvendig og en ekstra vibrator på min klitoris. Men så skal jeg også love for, at der var fest!

Bedømmelse:

Som G-punkts dildo vil jeg gerne hoppe med på bølgen: Det er den bedste G-punkts dildo, jeg har prøvet. Formen er helt perfekt, den har en god længde, og det er nemt at bevæge den, uden at man skal ligge med hånden i en underlig forvredet stilling.

Vibrationerne måtte for mig godt være kraftigere, men alt andet på Delighten fungerer bare! De tyskere har virkelig forstand på god kvalitet og design.

Hvis du vil have lidt ekstra hjælp til, hvordan du finder dit g-punkt, kan du læse vores ultimative g-punktsguide her.