Guides

For Tidlig Udløsning

Døjer du med for tidlig udløsning, eller for tidlig sædafgang, er du ikke den eneste. Det sker for rigtig mange mænd. Måske får du udløsning allerede inden indtrængning, måske lige efter indtrængning eller måske bare alt for tidligt under samleje?

Der kan være flere grunde til for tidlig udløsning, både psykiske og fysiske. Det kan være, du bekymrer dig, er stresset eller har præstationsangst. Eller måske din alder eller ekstrem følsomhed i penis kan være årsagen til, at du kommer for tidligt.

Der findes forskellige løsninger, som kan gøre det noget nemmere for dig at holde længere og dermed undgå for tidlig sædafgang. Fx kan du bruge penisringe, et penis overtræk (også kaldet penis extension), delay kondom eller delay spray.

Læs mere om de forskellige løsninger herunder.

Penisring

En penisring kan hjælpe dig til at holde lidt længere end normalt og endda også give dig en både hårdere og større erektion.

En penisring fungerer ved, at du fører det ned over penis, så den sidder fast helt nede ved roden. Når blodtilstrømningen til din penis forøges, vil din penis blive hårdere og større end normalt. Det er dog ikke penisringen, der får din penis til at blive stiv. Det skal du selv klare.

Er det første gang, du bruger en penisring, er det vigtigt, at du ikke lader den sidde for længe. Som tommelfingerregel siger vi op til 20 minutter.

 

rund sort skinnende penisring 2 runde sorte penisringe i 3 forskellige størrelser rundt sort penisring med kaninører og sølv bullet vibrator i toppen

 

Du kan få penisringe i flere forskellige varianter. Enten en helt klassisk sort penis ring, et penis ringe sæt eller en vibrator ring, som er en penisring med vibrator, som samtidig stimulerer kvindens klitoris. Du kan læse mere om, hvordan de bruges i vores ultimative guide til penis ringe her.

Penis Extension

mat hvid penis overtrækEt penis extension vil få dig til at holde længere. Et penis extension er et sleeve, som du påfører penis – ligesom et kondom.

Udover, at sleevet forstørrer din penis og med sine knopper og riller gør det dejligt for din partner, så vil sleevet også nedsætte følelsen i din penis. Og dette vil gøre, at du kan undgå den for tidlige udløsning.

Delay Kondomer

gul og grøn pakke delay infinity kondomer fra pasante med 12 styks kondomerDelay kondomer har den egenskab, at de kan hjælpe dig til at holde længere under samleje. Delay kondomer er påført følelsesnedsættende glidecreme, som gør, at din penis bliver mindre følsom. På den måde vil du undgå for tidlig sædafgang.

Delay kondomer virker ikke kun pga. deres følelsesnedsættende glidecreme. Et kondom er i sig selv med til at nedsætte følelsen i din penis, fordi det sidder som et ekstra lag.

Delay Spray

pjur-pro-longEn delay spray – fx Pjur Pro Long – kan hjælpe dig med at undgå for tidlig udløsning. En delay spray indeholder aktive ingredienser, som bevirker, at du vil holde længere end normalt.

Med blot et par få tryk med sprayen, vil din følsomhed blive sænket og give dig et både længere og mere tilfredsstillende samleje.

Tests af delay spray har vist, at sprayen virker uden at nedsætte lysten og kvaliteten af samlejet.

Hvis du har spørgsmål til nogle af de produkter, som kan hjælpe mod for tidlig sædafgang, er du velkommen til at kontakte os.