Oversigt

Få Magiske Fingre med Hello Touch

Hello_touch2Indrømmet, den ser ikke ud af meget, men Hello Touch er et af de stykker sexlegetøj, der virkelig overrasker.  For selvom den ser både lille og simpel ud, så kan den altså gøre underværker når I udforsker hinanden

Hello Touch er en finger vibrator, der giver jeres lege et ekstra pirrende pift. Fordi de to små vibratorer sidder på fingrene, og batterierne i manchetten omkring håndleddet, får I al den bevægelsesfrihed I kunne ønske jer, så I rigtig kan udforske og nyde hinandens kroppe.

Efter at ha’ hørt gode anmeldelser af Hello Touch fra bl.a. sexlegetøjsblogger Joanb.dk, der skrev at man kunne få magiske fingre med vibratoren, måtte jeg prøve den selv. Og jeg må give Joan ret i forhold til både effektiviteten og de gode anvendelsesmuligheder. For som Joanb foreslog så kan vibratoren sagtens bruges til både indvendige og udvendige erogene zoner, f.eks. til at stimulere g-punkt og klitoris med, eller til stimulere prostata og mellemkødet.

Hello-touch-jimmy-janeVibratoren holdes fast på fingrene med elastikker, så de ikke smutter nogen steder  og fordi den er så lille, er det er nemt at mærke sig frem til de helt rigtige steder, der skal stimuleres. Hvis I guider hinanden, og bevæger fingrene i takt med hvad jeres partner ønsker, kan I opnå virkelig intense oplevelser sammen med Hello Touch.

Selvom man efterhånden er vandt til et større antal vibrationsmuligheder, når man køber sexlegetøj, så trækker det for mig ikke ned, at Hello Touch kun har en enkelt vibrations styrke. Den vibrerer nemlig hverken for kraftigt eller for svagt. Jeg kan derfor kun anbefale dette spændende, nye sexlegetøj fra Jimmyjane, der også skal roses for at være næsten lydløs.

Hello Touch er 100 % fri for phthalater.