Anmeldelser

EVA Håndfri Vibrator

Jeg blev SÅ glad og spændt, da jeg hørte, at det næste produkt, jeg skulle teste, var EVA fra Dame Products. Denne lille fine vibrator er blevet rost i flere udenlandske medier, og jeg er spændt på at se, om det er velfortjent. Dette produkt er desværre udgået, men du kan i stedet prøve Sinful Bliss Love Æg, som giver samme dejlige vibrationer og stimulerer din klitoris.

Generelt:

Det særlige ved EVA er, at det er en håndfri klitoris vibrator, som man bruger under sex. Mange kvinder kan kun opnå orgasme under sex, hvis de samtidig bliver stimuleret på klitoris, og det er dette, EVA kan “give en hånd med” 🙂

Mit første indtryk af EVA er, at det er en rigtig sød lille vibrator. Den har to fleksible arme, og overfladen af silikone føles lækker og blød.

Den er dejlig simpel at styre. Den har kun en enkelt knap, som man tænder på, og hvor man skifter imellem de 3 vibrationshastigheder. De to arme på EVA lægges ind under de ydre kønslæber og holder så sig selv fast her – det er i hvert fald planen.

Oplevelser og funktioner:EVA Håndfri Vibrator

Desværre var EVA bare ikke så medgørlig, som jeg ønskede. Min partner og jeg startede stille og roligt ud uden hjælpemidler, men da EVA skulle bringes med i legen, fik vi lidt vanskeligheder med den. Jeg har ret slanke kønslæber, så jeg havde lidt svært ved at få den til at blive siddende, hvor den skulle. Det var som om, armene ikke kunne holde sig ordentlig på plads bag kønslæberne.

Den del af vibratoren, der skal ramme klitoris, synes jeg, er lidt for smal. Det gjorde, at den nemt smuttede ved siden af, hvis jeg ikke holdt den på plads med hånden, og så er det jo ikke længere et håndfrit betjent produkt.

Jeg er til ret kraftige vibrationer, og EVA ligger i den milde til moderate ende af vibrationsskalaen, så kun når min partner stødte ind i mig og dermed pressede EVA hårdere mod mig, kunne jeg mærke vibrationerne tydeligt nok. Til gengæld var der masser af stimulation, når han pressede sig ned over mig og blev “liggende” der, men så fik han ikke rigtig noget ud af det.

På trods af de ikke-kraftige vibrationer, brummer EVA en del. Det var svært at ignorere, hvilket jeg normalt ikke har et problem med, men nok fordi jeg følte, at jeg ikke fik det optimale ud af den, kunne jeg ikke abstrahere fra dette.

Bedømmelse:

Så alt i alt, var EVA ikke et hit for mig og min partner. Jeg er typen, der har brug for meget kraftige vibrationer på klitoris, og mine slanke kønslæber ville ikke holde EVA på plads.

Selvom EVA ikke virkede for mig, synes jeg stadig, at designet af vibratoren er genialt, og folkene bag EVA har helt bestemt fat i den lange ende. Vi kvinder er jo bare forskellige, og man kan ikke ramme plet for os alle sammen hver gang. Hvis du vil lære mere om, hvordan du finder den rette løsning til dig, kan du læse vores guide om vejen til en klitorisorgasme her.