Guides

Elektrosex for begyndere

Har du hørt om elektrisk seksuel stimulation, også kaldet elektrosex, og overvejer du selv at prøve det? For mange kan det godt lyde lidt “farligt”, når det handler om elektricitet. Men det er det ikke. Her er ikke tale om stødgivende apparater, der får dit hår til at stritte i alle mulige retninger. Men derimod en spændende og pirrende form for stimulation, der kan bringe dig (og din partner) til nye højder.

Inden du går i gang, anbefaler vi, at du læser denne guide, så du er godt klædt på, når strømmen tændes. Der er nemlig et par ting, du bør vide, inden du starter, så du får den bedst mulige start.

Det er ikke fordi elektrosex er nogen videnskab. Faktisk er det nemmere at komme i gang end man lige skulle tro.

Hvad er elektrosex?

Elektro sexlegetøj, eller E-stim sexlegetøj, er produkter, der bruges til at pirre kroppens erogene zoner ved hjælp af elektriske impulser. Når de elektriske impulser berører huden, stimuleres nerveenderne og du opnår en helt speciel og meget pirrende fornemmelse.

Du kan både bruge elektro sexlegetøj alene og sammen med en partner, og der findes både produkter til udvendig og indvendig stimulation.

Elektrosex kan også være værd at prøve, hvis du har svært ved at komme. Hvis du bruger et elektro-apparat i og omkring skeden, bliver nerveenderne ekstra følsomme, og på den måde hjælper du naturen lidt på vej, og har nemmere ved at få orgasme.

Afhængigt af hvilket elektro sexlegetøj du vælger, kan du justere stimulationen i forskellige intensiteter og frekvenser. Ved svag intensitet kan du opnå en let, kildende følelse, lidt som en elektrisk summen, når elektriciteten passerer gennem nerverne. Ved højere intensitet bliver stimulationen mere markant og kan føles lidt som en varmende vibrator eller decideret prikkende stød.

Elektrosex er altså ikke bare ensbetydende med smerte eller stød, som mange tror. Du kan få stor glæde af elektro stimulation, selvom du holder dig til de lave intensitetsniveauer.

Klik på videoen nedenfor, for at se mere om, hvad elektrosex er:

Kom godt i gang med elektrosex

Når du vil i gang med elektrosex, skal du overveje, hvilken form for stimulation du ønsker, og hvilke muligheder du gerne vil have med dit elektro sexlegetøj.

mystim_electric_eric-e-stim-dildo-vibratorHvis du f.eks. ønsker indvendig stimulation, er Mystims Electric Eric E-Stim Dildo Vibrator et rigtig godt sted at starte.

En stor del af det elektro sexlegetøj der er på markedet, skal tilsluttes et apparat for at føre strømmen videre. Men det skal Electric Eric ikke. Derfor er dildo vibratoren også et godt valg til dig, der er nybegynder, så du kan finde ud af, om det er noget for dig. Senere kan du jo så investere i det dyrere og mere avancerede udstyr.

Dildo vibratoren er genopladelig, så du slipper for at skulle holde styr på ledninger og andet udstyr.

En fordel ved Electric Eric er, at den både kan vibrere og udsende elektro stimulation, så du kan kombinere de to stimulationsformer eller bruge dem hver for sig. Så finder du ud af, at elektrosex alligevel ikke er dig, har du stadig en rigtig lækker dildo vibrator, du kan få glæde af længe og som kan pirre dig med sine vibrationer.

fetish-fantasy-shock-therapyForetrækker du i stedet udvendig stimulation, er Fetish Fantasy Shock Therapy et godt og billigt elektro sæt at starte med.

Sættet indeholder både en elektrobox og fire elektroder, der kan placeres hvor på kroppen du har lyst, med undtagelse af hovedet, halsen og henover hjertet. Det giver dig altså større frihed til at nyde stimulationen, der hvor du gerne vil.

Sættet er enkelt at bruge, der er mange forskellige stimulationsmuligheder at vælge imellem og på skærmen kan du let se, hvilken styrke og hvilket program, du bruger.

15011-fetish-fantasy-shock-therapy-violet-wand-elektro-sex-starter-kit_0000_08En tredje mulighed er Fetish Fantasy Shock Therapy Violet Wand Elektro Sex Starter Kit, der, som navnet antyder, også er et godt begyndersæt.

Her er det muligt at udskifte hovederne på den stød-udsendende stav, alt efter hvor meget elektrostimulation du ønsker, da de på grund af deres forskellige udformning giver forskellige former for stød, fra kun at stimulere et begrænset område til større dele på kroppen.

Som en ekstra bonus er her også noget for øjnene, da alle de udskiftelige hoveder er lavet i glas, så du kan se strømmen gnistre indeni. Det kan være meget pirrende i sig selv.

Både Shock Therapy, Mystim Electric Eric og Fetish Fantasy Therapy Violet er ideelle, hvis du vil prøve elektrosex og prøve, om denne form for stimulation er noget for dig. Med alle tre produkter, skal du dog være opmærksom på, at du ikke kan tilslutte andet elektro sexlegetøj til dem, som du ville kunne, hvis du køber et elektrosex apparat.

Hvis du du gerne have mulighed for at kunne udskifte elektro sexlegetøjet, så du f.eks. kan variere mellem elektroder, dildoer, penisringe osv., skal du i stedet vælge et elektro apparat og tilkøbe det sexlegetøj, du gerne vil have.

Elektro apparater med frihed til at vælge udstyr

Vil du have frihed til at kunne nyde forskelligt elektro sexlegetøj, skal du i stedet have fat i et elektrosex apparat som f.eks. Mystim Pure VibesMystim Tension Lover eller Rimba Digital Elektrosex Box.

Alle tre sæt leveres med elektroder, som du kan starte med, og så kan du efterfølgende tilkøbe ekstra elektro sexlegetøj, hvis du har lyst.

Der er ikke et apparat, der er bedre end de andre, så det er ofte en smagssag, hvad der passer bedst til dig. Nogle af de ting, der kan variere fra sæt til sæt, er hvor simpelt sættet er at bruge og hvor meget sexlegetøj du kan tilslutte ad gangen.

mystim_current_conrad_E-stim-dildoRimba Digital Elektrosex Box dig mulighed for at tilslutte op til fire forskellige produkter og styre dem individuelt, mens Mystims sæt giver dig mulighed for “kun” at tilslutte og styre to forskellige produkter.

Uanset hvad du vælger, tilsluttes elektro sexlegetøjet med kabler og det er stikket, der afgør, hvordan produkterne passer sammen.

Under hvert produkt kan du se, hvilket stik produktet har, og vi anbefaler, at du altid tjekker det, inden du køber, så du er sikker på at dine produkter passer sammen.

Er du i tvivl om, hvorvidt et bestemt sexlegetøj passer til netop dit elektrosex apparat eller omvendt, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på service@sinful.dk eller på telefon 7077 7070.

Ekstra tilbehør

electrastim-conductive-gel-til-elektro-sexlegetoejLigesom når du bruger almindeligt legetøj, er det altid en god idé at bruge en glidecreme til at gøre oplevelsen lidt mere glat og lækker.

Electrastim Conductive Gel er special udviklet til at bruge med elektrosex legetøj.

Glidecremen er med til at forstærke følelsen af de elektriske impulser, samtidig med at de forskellige hoveder og andet udstyr er nemmere at bevæge hen over huden. Du skal dog være opmærksom på, at den ikke må bruges indvendigt.

Og hvis du bruger elektro-pads, skal du også bruge selvklæbende gel, specielt udviklet til elektrosex, så padsne ikke falder af, mens du bruger dem.

Vil du vide mere?

Vil du vide, hvordan du får den bedste oplevelse med dit elektro sexlegetøj? Så læs vores guide til brug af elektro sexlegetøj her >>