Anmeldelser

“Elektro sexlegetøj tager mig til et helt andet niveau”

Når du hører ordet ‘elektrosex’, hvad tænker du så? Mange tænker, at det må gøre ondt og være ubehageligt, og Maria var ingen undtagelse:

Jeg var ret skeptisk, da jeg hørte om elektrosex første gang. Jeg var slet ikke klar over, at man kunne bruge elektrisk stimulation seksuelt og jeg tænkte, at det jo var stød og det kunne jeg ikke lige se, hvordan man kunne forbinde med nydelse. Så jeg havde nok en del fordomme om det.”, udtaler hun.

Det var Marias partner, der præsenterede hende for elektro stimulation og i starten var det ikke noget, hun troede, hun ville komme til at kunne li’. Hun havde svært ved at slippe tanken om, at det måske ville gøre ondt. Så svært, at hun til at starte med slet ikke havde lyst til at holde partnerens nyindkøbte elektro vibrator, Electric Eric, i hånden.

Alligevel endte Maria med at prøve Electric Eric, efter en del overtalelse og inspirerende viden fra partnerens side og en stor portion nysgerrighed om, hvad elektrosex nu var for noget.

Det lød spændende og jeg var også inde og læse om det, inden jeg prøvede det. Det så jo egentlig meget godt ud på papiret, så jeg tænkte, at det kunne være meget sjovt at prøve og se, om det også virkede for mig. Og det gjorde det”, udtaler Maria.

Frygten for stød og smerte blev hurtigt afløst at en dejligt og pirrende følelse, da de elektriske impulser begyndte at pirre. Hvordan det helt præcist føles, er svært for Maria at sætte ord på, fordi følelsen er så anderledes end hvad hun ellers har prøvet:

Jeg ved ikke lige helt, hvordan jeg skal beskrive det, men det kilder sådan, når elektro stimulationen er på laveste niveau. På de høje niveauer begynder det at prikke lidt, sådan på den gode måde. Det føles som om ens muskler i skeden bliver trukket sammen og det er mere sammentrækninger end strømmen man kan mærke. Man skal næsten prøve det selv”, udtaler hun.

Maria er glad for, at hendes første elektrosex oplevlese var med Electric Eric, fordi kombinationen af vibratoren og de små elektro stød er så pirrende:

Jeg vil sige, jeg synes den tager mig til et helt andet niveau end andet sexlegetøj, fordi den blander de kraftige vibrationer med de her svage stød. Og der sker altså bare noget, når de her to ting mikses sammen. Det tager det hele til et højere level, ” udtaler Maria og fortsætter:

Normalt kan jeg ikke få orgasme via skeden, men med Electric Eric kommer jeg super, super tæt på og det er en utroligt dejlig følelse. For min skyld måtte de elektriske impulser faktisk gerne ha’ været en anelse mere kraftige, havde de været det, er jeg sikker på at jeg ville få skedeorgasmer”.

Fordi elektro stimulationen er på dét niveau, den er, og fordi Eletric Eric ikke kræver en elektrobox, men bare skal oplades, inden den er klar til brug, er E-stim vibratoren, i Marias øjne, et rigtig godt stykke legetøj til alle, der vil prøve elektro sex for første gang.

Jeg synes den har et super flot, lidt piget design, så den er på ingen måde afskrækkende. Den har givet mig nogle gode første oplevelser med elektrosex og jeg kan sagtens forestille mig at prøve andet elektro sexlegetøj i fremtiden”, udtaler Maria.

Sinful.dk kender Marias fulde navn. 

Har du selv fået lyst til at eksperimentere med elektrosex? Så læs guiden ‘Elektrosex for begyndere’ her >>