Guides

Elektro Sex Guide

Elektro sex går kort fortalt ud på, at man får stimuleret de erogene zoner med elektrisk energi og impulser. Ved at berøre og forbinde kroppen med elektro legetøj, kan elektrisk energi passere gennem nerverne og kreere pulserende og nærmest vibrerende fornemmelser, hvilket mange finder utrolig pirrende.

Den mest normale måde at eksperimentere med elektro sex på er ved at kombinere et elektro apparat med forskelligt slags tilbehør. I Sinful.dk shoppen finder du forskelligt slags elektro sexlegetøj – både apparater og tilbehør – som du kan bruge enten alene eller sammen med en partner.

Impulserne fra et elektro apparat føles som en mellemting mellem en varmende vibrator og en elektrisk summen, og har – som mange ellers tror – ikke noget med egentlig smerte at gøre.

Kan elektro sex være farligt?

Det er ofte det, som rigtig mange spørger om, når de vil vide noget om elektro sex. Men den elektricitet, som tillades i elektro sexlegetøj er minimal, og det er derfor fuldstændig sikkert. Der er ikke tale om en egentlig smerte men snarere en anderledes form for pirrende stimulation end den, som man kan opnå med ”almindeligt” sexlegetøj.

Der er dog nogle få elektro sex forholdsregler, som du bør notere dig:

– Har du hjerteproblemer eller pacemaker bør du ikke eksperimentere med elektro sex.

– Det samme gælder, hvis du er gravid.

– Brug ikke elektro sex legetøj, hvis du føler dig dehydreret, udmattet, underernæret eller skidt tilpas.

– Brug ikke elektro sex legetøj på irriteret hud.

– Sørg altid for, at der er slukket for strømmen, når du indsætter eller sætter elektrotilbehøret på kroppen.

– Læs instruktionerne, lær elektro apparatet at kende og start altid forsigtigt ud.

Hvilket elektro apparat, skal man vælge?

Hvis du vil i gang med at eksperimentere med elektro sex, skal du først og fremmest anskaffe dig et elektro apparat. Det er her du styrer styrken, vibrationerne og pulseringen. I Sinful.dk shoppen har vi lige nu fire forskellige apparater. Hvilken én, du skal vælge, vil afhænge af, hvor avanceret du ønsker det, og hvor meget du vil betale.

De fleste, som skal prøve elektrosex for første gang, køber et appearat med elektriske klæbepuder. Disse puder klistres fast på huden, og du vil her igennem kunne mærke de elektriske vibrationer. Når man har vænnet sig til klæbepuderne, kan man vælge at købe ekstra tilbehør, som kan sættes til elektroapperatet. Mere om dette længere nede i indlægget.

electrastim-electrapads-elektro-saetHvis du er fuldstændig nybegynder har vi to meget simple apparater, som er enkle og lige til at gå til. Fælles for begge disse apparater er, at der medfølger elektroder. Elektroderne er beregnet til at klistre på huden, og det er igennem disse, at du vil mærke de elektriske impulser.

EletraStim ElectroPads Elektra Sæt er en lille boks med fire knapper, hvor du kan styre styrken og vælge mellem 7 forskellige vibrationsprogrammer. Det er nemt at betjene – et perfekt begyndersæt.

mystim-pure-vibes-analog-elektro-sex-apparatEt andet godt begynder apparat er Mystim Pure Vibes Analog apparatet. Da det styres analogt, er det utrolig nemt at betjene, og du skal ikke sætte dig ind i alle mulige funktioner for at komme i gang.

Du styrer simpelthen bare den elektriske energi på de to drejehjul.
Apparatet har et flot design med sin pink og sorte farve og er bestemt anbefalelsesværdigt, hvis du ønsker det simpelt og nemt.

rimba-elektro-sexHvis du er øvet eller bare ønsker det lidt mere avanceret, så er Rimba Electro Sex Box et godt valg. Det er et rigtig populært apparat, især pga. den store LCD skærm, hvor du kan følge styrken af vibrationerne.

Derudover har den hele fire udgange, og der er derfor virkelig mulighed for en varierende stimulation. Med til dette apparat medfølger også elektroder til huden.

 

mystim-tension-lover-digital-elektro-sex-apparatDet sidste apparat, som vi gerne vil anbefale til øvede, er Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat. Det er den digitale udgave af det analoge Mystim apparat, som er præsenteret ovenfor.

Den styres egentlig på samme måde, men her kan du blot følge med digitalt på den lille skærm. Her justerer du ikke blot på de pink hjul men har også mulighed for at justere på displayet med de forskellige knapper.

Det skal understreges, at der ikke som sådan er nogle af apparaterne, der er bedre end andre. Nogle er blot mere simple at bruge, og ellers er det ofte en smagssag, hvad man er til.

Elektro tilbehør

Det interessante ved elektro apparater er, at man, udover at bruge de medfølgende elektroder, også kan få andet tilbehør til at bruge rundt omkring på kroppen.

mystim-don-juanF.eks. kan man få Don Juan Elektro Vaginal og Anal Probe, som er en dildo, der kan bruges af både mænd og kvinder. Man tilslutter den blot sit elektro apparat og vil så kunne mærke de pirrende stimulationer inde i sig.

For at mærke den, skal begge de to metalringe være i kontakt med huden, da de fungerer som probens + og – pol.

electrastim-elektro-wartenberg-pinwheelEn anden interessant form for elektrotilbehør er ElectraStim Elektro Wartenberg Pinwheel. Det er et form for hjul med små pigge, som vil afgive de elektriske impulser, når du kører den hen over huden.

Man kan få rigtig meget spændende tilbehør til sit elektro apparat, men hvordan ved man, at præcis det elektroapparat, man har, passer til det tilbehør, som man gerne vil have?

Passer alt tilbehør til alle elektro apparater?

Helt overordnet kan man dele det tilbehør, som vi sælger i Sinful.dk shoppen, op i tre grupper: Mystim tilbehør i hvid plast, Mystim tilbehør i stål og ElctraStim tilbehør. Med til apparaterne hører typisk forbindelsesledninger, som forbinder tilbehøret til boksen. Det er den udgående ende af disse forbindelsesledninger, som skal passe til tilbehøret for, at du kan tilslutte det.

Som udgangspunkt passer alle de fire elektro apparater, som du er blevet præsenteret for her i indlægget, til alt tilbehør. Dog er der nogle få undtagelser:

– Rimba Electro Sex Box passer IKKE til Mystim tilbehør, som er fremstillet af stål + Mystim Casanova(som er hvid). Grunden til dette er, at Rimba apparatet ikke har rund-stik indgang, hvilket ståltilbehøret og Casanova fra Mystim har.

Det står under produktdetaljerne på de forskellige, hvilken indgangs-/udgangs-stik de har. Men gå altid efter retningslinjer ovenover – så går du ikke helt galt i byen.

Hvis du har spørgsmål til, om noget bestemt tilbehør passer til netop dit apparat eller omvendt, er du altid velkommen til at kontakte os.