Nyheder

Hot Octopuss Pulse penisvibrator er et hit

Hot Octopuss Pulse er en stilfuld og lækker penis vibrator, der er utrolig populær – både som onaniprodukt til mænd, men også som et dejligt stykke parlegetøj. Hot Octopuss Pulse nyder da også sin succes, og har vundet både en Xbiz og en ETO award, og i er dag en af de allermest populære og efterspurgte penisvibratorer.

Hot Octopuss Pulse kan nemlig noget, som intet andet sexlegetøj til mænd kan: Den giver målrettet stimulation af det følsomme område omkring penisstrengen via den indvendige “PulsePlate”, og giver dybe vibrationer, som mest af alt minder om dem, man kender fra en stempelmotor – dog selvfølgelig uden at være lige så voldsomme. Den teknologi, den bruger, er udviklet af en dansk læge, og kan hjælpe rygskadede patienter med at få udløsning. Og den kan både bruges når penis er slap og når den er erigeret.

Til sammenligning stimulerer andre penisvibratorer hele penishovedet og/eller skaftet, og byder på traditionelle vibrationer, der føles som korte, højfrekvente rystelser.

Begge former for stimulation er meget nydelsesfulde og hvad der passer dig, er helt afhængigt af, hvilken følelse, du foretrækker. Er du til dyb og intens stimulation, kan Hot Octopuss Pulse være det bedste valg og at dømme ud fra de anmeldelser, vores kunder har skrevet om Hot Octopuss Pulse, er det med sikkerhed et sexlegetøj, du vil blive meget glad for. Alle har nemlig givet den 5 ud af 5 mulige stjerner.

Fantastiske anmeldelser

Kombinationen af vibrationernes dybde, frekvens og styrke gør Hot Octopuss Pulse meget kraftig og effektiv. Så effektiv, at også mænd med rejsningsproblemer kan bruge den. Det mener vores kunde “JSS”, som i sin anmeldelse af Hot Octopuss Pulse skriver:

Hot Octopuss Pulse - Award vindende penis vibratorDen yder fuld tilfredsstillelse både med rejsning og uden. Betjeningen er nem, og den er fantastisk både med partner og solo.

“Faktisk synes jeg, at den burde kunne anskaffes på ethvert apotek. Et produkt der burde tilbydes alle med erektil dysfunktion.

Han kalder Hot Octopuss Pulse for et “super produkt”, en vurdering som også de andre anmeldere synes at være enige i, da den får flotte overskrifter som “Fantastisk”, “Fantastisk produkt” og “Topkarakterer”.

To andre anmeldere, “Erik” og “Jh”, skriver derudover i deres anmeldelser, at de har orgasmegaranti hver gang med penisvibratoren. Ifølge “Jh”, der har prøvet Hot Octopuss Pulse sammen med sin partner, gælder orgasmegarantien endda for dem begge:

En virkelig intens følelse som giver en super dejlig orgasme. Har leget sammen med min hustru og det er en kickstarter af format for os begge. Super som forspil og helt sikkert orgasme-garanti til os begge ved leg. Impulserne giver en helt særlig følelse som virker dybere og resulterer i en lang udløsning.”

Pulse IIHot Octopuss Pulse findes også i en opgraderet version, der netop er tænkt som et parprodukt, og ikke bare som en masturbator til manden. Den udgave hedder Hot Octopuss Pulse II Duo Penis Vibrator, og en af de specielle ting ved den er, at den kan fjernstyres med en lille fjernkontrol, så både han og hun kan tage kontrollen over den – og dermed også sin partner. I kan læse meget mere om den her.

Hot Octopuss Pulse er også blevet kåret som testvinder i en test af sexlegetøj til mænd på JoanB.dk.