Oversigt

Det bedste sexlegetøj til kvinder

Med så meget forskelligt at vælge imellem, hvordan ved man så, hvilket sexlegetøj er det bedste til kvinder?

Det engelske magasin Good Housekeeping har undersøgt sagen igennem i en stor, ny sexlegetøjstest og der var stor enighed om resultatet: MiMi Klitoris Vibrator fra Je Joue.

je_joue_mimi_lillaTesten blev udført af 100 af bladets læsere, der har prøvet og anmeldt en række forskelligt sexlegetøj. Hele 77 af dem stemte på MiMi som det bedste sexlegetøj til kvinder, på grund af vibratorens feminine form og den nydelse, den giver.

Jeg kan godt forstå, at at kvinderne i testen er vilde med MiMi. Den har et enkelt og indbydende design, der både tiltaler kvinder, der allerede har erfaring med sexlegetøj, og kvinder, der vil prøve sexlegetøj for første gang.

På samme måde tiltaler dens forskellige vibrationsprogrammer også mange forskellige kvinder, fordi den både kan give meget blid og yderst intens stimulation.

Er du på jagt efter din første vibrator eller ønsker du et billigere alternativ til MiMi, så er en af testens andre favoritter, den 80 mm lange klitoris mini vibrator fra Rocks Off, et rigtig godt bud. Testpersonerne vurderede Rocks Off 80 mm som værende både diskret og attraktiv, bl.a. på grund af prisen.

Det bedste sexlegetøj til par

Testgruppen, der bestod af 50 singlekvinder og 50 par i alderen 30 til 80 år, havde også fornøjelsen af at teste og anmelde forskellige par produkter.

Og ligesom med sexlegetøjet til kvinder, var der også her stor enighed om, hvilket produkt, der er det bedste til par. Med hele 74 stemmer ud af 100 vandt LELOs nye fjernbetjente Tiani 3 par vibrator, der bæres under sex, hvor den stimulerer kvindens klitoris.

Lelo-tiani_3Tiani 3 kom på markedet kort før jul som en forbedret og mere kraftfuld version af den populære Tiani 2 vibrator. Den har LELOs unikke og trådløse SenseMotion fjernbetjening, så I både kan nyde de forudindstillede vibrationsprogrammer og lave jeres egen unikke vibrationsmønstre.

Fjernbetjeningen kan nemlig reagere på din hånds bevægelser, så Tiani vibrerer forskelligt alt efter hvordan du vender og drejer fjernbetjeningen. Dermed giver SenseMotion jer fuld frihed til at lege, som I har lyst, og den er bestemt en oplevelse værd.