Guides

Det Bedste Sexlegetøj – Stor Test

Hvad er det bedste sexlegetøj?

Det spørgsmål får vi tit og det er næsten umuligt at svare på. Der findes sexlegetøj til alle typer, forskellige lejligheder, temperamenter og pengepunge. Og det som én kan lide, falder ikke nødvendigvis i god smag hos en anden.

Så kan det være rart med en lille pejling og et par gode råd fra andre, så man har noget at “arbejde” ud fra, når man skal finde sit favorit stykke legetøj. Det samme tænkte den norske journalist Linda Stølen, og hun gav sig derfor i kast med at teste 13 helt forskellige vibratorer for at få en idé om, hvad de kunne hver især.

Stubby

15157_-_fun_factory_moody_g5_06Vinderen af testen blev Stubby fra Tyske Fun Factory. Den byder på mange muligheder for dejlig stimulation på grund af den krumning og gode størrelse. En af de unikke ting ved Stubby er turbo-knappen. Når du holder den inde, bliver vibrationerne særligt kraftige og dermed mere intense. Stubby er dog et udgået produkt, men du blandt andet læse mere om Tiger G5 her, som også er udviklet af FunFactory.

We-Vibe

14897_-_we-vibe_passionate_play_collection_-_sort_05Et af de andre produkter der fik stor opmærksomhed i testen er We-Vibe, der er et unikt produkt specielt udviklet til par. We-Vibe fungerer på den måde, at kvinden indfører den tynde del af vibratoren i skeden, og placerer den tykkere del på klitoris, for ekstra stimulation. Men den lille “arm”, der holder de to vibratorer sammen, er så lille, at manden kan trænge ind i kvinden, mens hun bærer We-Viben. På den måde presser hans penis vibratoren inde i skeden op mod kvindens G-punkt, samtidig med at begge parter får stor glæde af de lækre vibrationer. Du kan læse meget mere om We-Vibe her.

Alle de andre…

Linda havde mange andre favoritter, og du kan se flere af dem i vores shop.

Bl.a. nævnte den norske journalist Ramsey-Rabbit på grund af dens stærke og præcise vibrationer. Hun var også glad for Semirealistic Smartvibe, da den virkelig leverede varen vibrationsmæssigt. Her finder du lignende modeller med samme effekt. The Lick fik en thumbs up på grund af sit design som en tungespids og det behagelige silikonemateriale. Dette produkt er desværre udgået i shoppen også, men du kan i stedet prøve Inmi Pro-Lick, som også er designet som en tungespids og byder på kraftige vibrationer. Og vi kan kun tilslutte os hendes valg af Vibrating Bullet med dens enkle udseende og masser af gode vibrationer.

Hvem ved – det kunne være, at et af disse skønne stykker legetøj kunne være det næste frække indkøb til dig?

Du kan også læse mere i vores guide til valg af dildo, hvis du er nysgerrig på, hvordan du finder det helt rette sexlegetøj til dig.