Anmeldelser

Designer Sexlegetøjs Test: Alia Vibrator

Sexlegetøj har i de senere år udviklet sig til at være flotte og stilfulde objekter og ikke bare noget, der nødvendigvis skal gemmes væk i natbordsskuffen. Producenter lancerer i hobevis det ene flotte designerprodukt efter det andet, og at sexlegetøj er lækkert i både indpakning, design og materiale er snarere reglen end undtagelsen.

Med hvad med funktionaliteten? Kan vibrationerne, brugervenligheden og ikke mindst nydelsesværdien leve op til designer sexlegetøjets flotte ydre? Det satte Side6.dk sig for at finde ud af, da de skulle kåre det bedste designer sexlegetøj i deres designer sexlegetøjs test.

Og vinderen er…  

Vinderen af testen blev LELO Alia klitoris vibrator. Alia er en luksuriøs og stilfuld klitorisvibrator med et meget feminint look. Den har en indvendig støbning i guldlook og en flot silikoneoverflade. Side6.dk skriver om Alias udseende:

”Alia fra LELO kan ikke andet end at imponere fra starten af – en smuk indpakning i form af en flot og let papæske, der omslutter en stilfuld, sort æske”.

alia-leloAlia har form som en forvokset fingerring. Den har en oval æggeform med et hul i midten, som gør den meget nem at holde ved og styre målrettet.

Det specielle ved Alia er, at den er speciel god til nybegyndere, fordi den er ret mild i sine vibrationer. Den er selvfølgelig fremstillet i et phthalat-fri materiale, og så er den vandtæt, således at du kan nyde den i badet.

Køb LELO Alia her >>