Oversigt

Den Bedste Vibrator

Går du og overvejer hvilken vibrator der er den bedste vibrator for dig, så er du ikke alene. Der er mange forskellige spørgsmål, der kan melde sig i den forbindelse: Skal det være en rabbit? Hvordan får jeg den mest effektive klitoris stimulation, eller er en G-punkts vibrator bare det bedste?

Hvad svaret så er? Ja, det kan jeg faktisk ikke sige, for det er forskelligt fra kvinde til kvinde. Hvad jeg derimod kan gøre, er at præsentere dig for de mest populære af vores testvindende vibratorer på Sinful.dk, som vores kunder roser til skyerne. Det vil forhåbentlig hjælpe dig et skridt nærmere en afklaring om, hvilken vibrator der er den bedste vibrator for dig.

Er du klar? Så kaster vi os ud i det.

Den bedste klitoris vibrator: Rocks Off 120mm

rocks-off-bullet-vibratorDen ser måske ikke ud af meget, men lad dig ikke narre. Trods sine kun 120mm er Rocks Off en meget effektiv klitoris vibrator, der uden tvivl vil glæde de fleste. Netop fordi den er så effektiv, og fordi den har et enkelt, men lækkert, design, har Rocks Off 120mm vundet titlen som “Bedste Klitoris Vibrator” på både EB.dk og Side6.dk. Begge steder fik Rocks Off 6 uf af 6 stjerner.

Formen på Rocks Off 120mm gør det nemt at målrette stimulationen og de 5 vibrationsmønstre som den er udstyret med, styres med en enkelt knap, så du bare kan fokusere på at nyde. Får du lyst til at fortsætte nydelsen under bruseren, så gør du bare det. Rocks Off er nemlig vandtæt.

Det bedste vibrator æg med trådløs fjernbetjening: LELO Lyla 2  

Hvis du vil eksperimentere med trådløse vibrationer, der kan nydes både hjemme og offentligt, så bør du prøve LELO Lyla. Lyla er et trådløst vibrator æg, der føres op i kvindens skede og fjernstyres med den medfølgende trådløse fjernbetjening, og det er kåret til “Bedste Vibrator Æg” på EB.dk, med 6 ud af 6 stjerner.

lelo-lyla-traedloest-fjernbetjent-vibrator-aegKvaliteten, materialerne og designet er i top, men det er de kraftfulde vibrationer, den diskrete lyd og fjernbetjeningen, der gør, at Lyla skiller sig ud.

Fjernbetjeningen har nemlig det, der hedder SenseMotion teknologi, der gør det muligt at styre æggets vibrationer med sine bevægelser. Holder du fjernbetjeningen vandret, er æggets vibrationer blide og bløde. Holder du den i stedet lodret, vil vibrationerne blive kraftigere.

Samtidig pulserer/vibrerer fjernkontrollen også i takt med den rytme, som du bevæger hånden i. Så den kan f.eks. bruges som klitoris vibrator samtidig, mens ægget stimulerer indvendigt.

Brug Lyla til ekstra fræk leg med en partner, hvor du enten styrer din partners nydelse eller du lader din partner styre din. Ægget er så lydsvagt, at I sagtens kan bruge det offentligt, uden at blive bemærket, og det har en rækkevidde på op til 12 meters afstand.

Den bedste rabbit vibrator: Sinful Rabbit Vibrator Original

Den populære Sinful Rabbit Vibrator Original er en af favoritterne inden for rabbit vibratorer, og den er for dig, der gerne vil have dybe og intense orgasmer.

Her er, hvad du har at glæde dig til: Imens stimulatoren foran (den lille “kanin”) forkæler din klitoris med kraftfulde vibrationer i 6 forskellige mønstre, masserer kuglerne i skaftet din skede. Og de kan bevæge sig på 6 forskellige måder. De to ting i kombination, gør rabbitten til et meget nydelsesfuldt bekendtskab.

Vibratoren er vandtæt så du kan sagtens tages med under bruseren, hvis du får lyst til endnu mere våd leg.

Den bedste vibrator til G-punktet: Fun Factory Moody

Den stilfulde Moody vibrator er en opgradering af den tidligere model “Stubby” fra Fun Factory der blev kåret som det bedste sexlegetøj, i TV-programmet Rabatten på DR1.

Den er særdeles velegnet til dybe G-punkts orgasmer, men glæden stopper ikke der. Den bølgede overflade stimulerer din skede samtidig med vibrationerne, og kransen nederst på skaftet sørger for stimulation af skedeåbningen og de erogene zoner op imod klitoris og anus. Du får altså maksimal stimulation både indvendigt og udvendigt.

Moody er ikke nær så stor som andre vibratorer, men bare rolig: Det bliver der kompenseret for med de kraftfulde vibrationer og dens ergonomisk buede design.

Den bedste luksus vibrator til klitoris: Jimmyjane FORM 2

Jimmyjane-form-2Den opladelige FORM 2 er ikke som andre klitoris vibratorer, hverken i udseende eller funktion, men du kan godt glæde dig: Det lækre og stilfulde design gemmer nemlig på hele to motorer, placeret i hver sin “spids”, der giver en unik mulighed for dobbelt stimulation.

De to motorer gør, at spidserne vibrerer hver for sig, så du er sikret end endnu mere intens og stimulerende oplevelse. Trykker du de to spidser sammen, udløser det en ekstraordinær og endnu mere kraftfulde multi-speed vibration. Her går effekt, design og kvalitet op i en højere enhed og derfor har FORM 2 også vundet en test på EB.dk, med 6 ud af 6 stjerner.

FORM 2 er vandtæt, så du sagtens kan nyde den både under bruseren eller i badekarret.

Den bedste Magic Wand vibrator: Velve Macy

Hvis du har set “Sex and the City”, så har du sikkert også hørt om den berømte og berygtede magic wand vibrator, der oprindeligt blev udviklet til kropsmassage og som derfor er meget kraftig. Så kraftig og effektiv, at der næsten medfølger orgasme-garanti.

Lilla Velve Macy Opladelig Magic Wand Vibrator der holdes i en håndVelve Macy Opladelig Magic Wand Vibrator er har form som en klassisk wand, men dens håndtag fungerer også som en dildo vibrator med blide kurver der helt ubesværet giver dig mulighed for at stimulere dit G-punkt. I modsætning til de første Magic Wand-modeller, er denne her genopladelig, så du har fri bevægelsesmulighed, mens du bruger den. Selvom den ikke kører på direkte strøm, ligesom sine forgængere, har den ikke mistet sin kraft og styrke af den grund.

Den magiske wand er ideel til både intim- og kropsmassage, så lad spændingerne fordampe som dug for solen og lad nydelsen rulle ind over dig.