Guides

Den bedste massageolie

Er du på jagt efter en god massageolie eller et massagelys, og er du i tvivl om, hvilken der er bedst? Så læs vores guide om forskellige olier her, hvor Sinful hjælper dig til at finde den bedste massageolie til netop dig.

For at finde ud af hvilken massageolie, der passer bedst, er det en god idé at overveje hvilken konsistens, glideevne og duft du foretrækker. Nedenfor kan du få nyttig information om nogle af vores mest populære olier, så du kan se, hvilken af dem, der er den bedste massageolie for dig.

Kaerlig – Økologisk Massageolie

Kaerlig Økologisk Massageolie er en lækker og forholdsvist tyndtflydende olie, der nemt fordeles over huden. Olien har en god glideevne, men fordi den trænger ind i huden skal den påføres lidt oftere end de olier, der lægger sig oven på huden.

Olien fedter ikke, og den har en helt neutral duft. Olien er uden duft, da den ikke indeholder parfume. Ydermere er olien både økologisk, Svanemærket og AllergyCertified, så den kan bruges med god samvittighed. Olien er den bedste massageolie til dig, der går op i økologi og certificeringer, hvis du spørger os.

Flasken har et enkelt, nordisk udseende og den indeholder 150 ml.

Sinful – Mandel Massageolie

Sinful Mandel Massageolie er en blød og lækker olie med en blød og forholdsvis tyndtflydende konsistens. Olien lægger sig oven på huden og holder derfor sin gode glideevne i lang tid.

Massageolien kan både bruges til kropsmassage, men også indvortes i de mere intime områder, da den er duft- og smagsneutral. Samtidig er den rig på E-vitamin, der plejer huden og hjælper den med at opretholde sin naturlige elasticitet.

Flasken er lavet i et diskret udseende.  Indhold: 200 ml.

Kama Sutra – Erotisk Massageolie

Kama Sutra Massageolie er en populær olie, der har en utroligt beroligende virkning.

Olien indeholder E-vitamin, der er godt for huden, og den fås i to duftvarianter, nemlig “Pleasure Garden” og “Almond Delight”, der begge har nogle utroligt behagelige duftnoter. Du kan også tilsætte olien til badevandet, når du tager karbad. Den efterlader huden blød og velduftende. Mange professionelle massører mener, at dette er den bedste massageolie, der findes.

Flasken er fin og feminin, og den indeholder 200 ml.

Sinful – Vanilje Massagelys

Sinful Vanilje Massagelys er et flot levende lys, der kan bruges som olie, når først man har ladet lyset brænde i 15 minutter. Olien fra lyset bliver lækkert varm, uden at den vil brænde jer. Lyset har en brændetid på ca. 7 timer, og alt efter hvor meget af olien I bruger per gang, vil lyset sagtens kunne bruges flere gange.

Lyset har en mild duft af vanilje, uden at det bliver for parfumeret.

Lyset er i et neutralt design, og det indeholder 30 g.

Lelo – Luksus Varmende Massagelys

Lelo Luksus Varmende Massagelys er et varmende lys, der bliver til en lækker massageolie, når det har fået lov til at brænde i cirka 15 minutter. Lyset vil nu være forvandlet til en sensuel og forførende massageolie, der består af blandt andet shea smør og abrikoskerneolie.

Lyset findes i tre forskellige varianter. Brunt låg: kakao og vanilje (sensuelt sødme), grønt låg: snepære og cedertræ (mild og frisk) og rødt låg: sort peber og granatæble (feminin og frugtfuld).

Lyset kommer i et fint mørkt glas med et metallåg, hvorpå man vil kunne se, hvilken duft lyset er med. Indeholder 150 g.

Har du brug for mere hjælp til at vælge det helt rigtige?

Du kan altid kontakte vores kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk, hvis du har brug for råd og vejledning til at finde den massageolie, der er bedst for dig.