Nyheder

Bog om Sexlegetøj – gratis e-bog med tips fra Joan Ørting

Vi har hos Sinful.dk skrevet en e-bog. Og der er ikke tale om en hvilken som helst e-bog, men en e-bog om, hvordan du krydrer sit sexliv med sexlegetøj.

Vi giver e-bogen ”Bedre sex med SEXLEGETØJ” til alle vores nyhedsbrevslæsere – GRATIS! Så har du endnu ikke tilmeldt dig vores nyhedsmail, og kunne du tænke dig at få tips og tricks til, hvordan du kan bruge dit sexlegetøj, så sign dig op nu.

Du kan få fingrene i e-bogen lige her >>

Hvorfor har vi skrevet denne e-bog om sexlegetøj?

Kort fortalt, vil vi egentlig bare gerne gøre det nemmere for dig at finde præcist det sexlegetøj, som du har brug for!

Vi ved, at markedet for sexlegetøj kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Der findes simpelthen så meget forskelligt – så hvor er det lige man skal starte?

Samtidig ved vi, at der er rigtig mange, der er vilde efter at komme i gang med at bruge sexlegetøj, men de er måske lidt usikre på, hvordan de skal gribe det an. Dét, de har allermest brug for, er et par simple gode råd og et hurtigt overblik over, hvad for noget sexlegetøj, der egentlig findes.

Derfor har vi skrevet e-bogen ”Bedre sex med SEXLEGETØJ”.

Få tips fra sexolog Joan Ørting og orgasme-ekspert Katrine Berling

joan-oerting_1I e-bogen har vi fået hjælp Danmarks førende sexolog Joan Ørting til at komme med sit bud på, hvordan du kan skabe en magisk og sensuel stemning under forspillet.

Joan fortæller bl.a., hvordan du kan bruge hendes olier til at fyre op under forspillet.
Derudover giver orgasmeekspert Katrine Berling dig en grundig introduktion til kvindens forskellige orgasmer.
katrine-berling

Katrine har specialiceret sig i kvindens orgasme og hun vil med garanti give dig
en masse viden du kan bruge i dit (sex)liv. Læs bl.a. hvordan du opnår den skønne G-punkt orgasme, som mange kvinder kun drømmer om.

Begge kvinder er bl.a. også kendt fra TV programmet “Sexologerne” på TV2. Og Katrine Berling har du også kunne se i det hidtil mest sete TV program “Kussen” på DR2.

Og den er altså gratis…

E-bogen om sexlegetøj er ganske gratis. Alt, du skal gøre, er at signe dig op til vores nyhedsbrev. Så får du adgang til at downloade e-bogen. Gem den på din computer, læs den lige så mange gange du vil og bliv inspireret.

Du får adgang til e-bogen her.

God læselyst!