Oversigt

Billig vibrator – se udvalget

En guide til billige vibratorer

At erhverve sig en effektiv vibrator behøver slet ikke være en særlig dyr fornøjelse – tværtimod. Der findes et rigtigt stort udvalg af billige vibratorer til omkring 100 kroner, som er lige så effektive som vibratorer til flere hundrede kroner. Og du kan derfor sagtens få maksimal seksuel tilfredsstillelse fra en billig vibrator.

Hos Sinful.dk har vi vibratorer i alle prisklasser. Den billigste, Crystal Lady Finger Vibrator, til 39 kroner og den dyreste, Jimmyjane Form 6, til 1.199 kroner. Det, man skal hæfte sig ved angående den store prisforskel, er, at betegnelsen ”vibrator” dækker over meget forskelligt sexlegetøj med mange forskellige funktioner. Hvor Crystal Lady Finger er en simpel og forholdsvis tynd klitoris vibrator med få funktioner, så er Jimmyjane Form 6 en eksklusiv vibrator med mange forskellige funktioner.

Men det simple og knap så store har også ret. Og det er ikke altid størrelsen, alle de smarte funktioner og da slet ikke prisen, som skal afgøre, hvor effektiv en vibrator er. Det er fuldstændig individuelt fra person til person, hvad man er til. 

Hvilken billig vibrator er noget for dig?

Jeg vil herunder præsentere dig for nogle forskellige billige vibratorer, som er virkelig effektive. De koster alle sammen lige omkring en hundredekroneseddel og er hver især meget forskellige – så der er lidt for enhver smag.

finger-rabbitKender du rabbit’en? I denne finger rabbit får du de effektive kaninører fra den klassiske rabbit. Sæt den omkring fingeren – eller lad din partner tage den på – og mærk, hvordan kaninens ører gør et fremragende stykke arbejde omkring klitoris. Finger rabbit’en koster 89 kroner.

Det, der får ørerne til at vibrere, er den lille vibrator, som sidder i den. Finger rabbit’en har den fordel, at du kan sætte den ned over din yndlingsdildo og herved lave den om til en rabbit vibrator. Finger rabbit’en koster 89 kroner.

klitoris-stimulatorEn anden billig vibrator er den helt klassiske power bullet klitoris stimulator. Den er lille og i det hele taget meget handy. Du kan uden problemer have den med i tasken, i make-up pungen eller endda i jakkelommen.

Det gode ved denne bullet vibrator er, at den har hele tre vibrationsniveauer, og så er den vandtæt, så du kan nyde den i badet. Den koster 79 kroner.

mini-massagerLeder du efter en billig vibrator, hvor du kan opleve forskellige former for stimulation, så er denne Mini Massager fra Toy Joy et hit. Det, der er så godt ved denne vibrator, er, at den har fire forskellige hoveder, som du kan skifte imellem.

De har hver en forskellig struktur i toppen, og du kan derfor opnå helt forskellige former for stimulation med de forskellige.

Derudover er den 100 % vandtæt – så nyd de dejlige vibrationer under bruseren. Mini Massageren koster 69 kroner.

Slutteligt kan vi også anbefale vibratorer fra brandet Baseks, der producerer farverigt sexlegetøj i den lave ende af prisskalaen. Dette skandinaviske mærke har et stort udvalg af billige vibratorer i høj kvalitet.

Hvis du har spørgsmål til nogle af de billige vibratorer i Sinful.dk shoppen, er du altid velkommen til at kontakte os på service@sinful.dk eller på tlf. 70 77 70 70.

OBS: Vibratoren på det store billede øverst er Lady Finger Multi-Speed Vibrator og koster 49 kroner.