Anmeldelser

Anmeldelse: Lora DiCarlo Osé 2

En verden hvor alle, ligegyldig køn eller seksualitet har lige muligheder for, og lyst til, at udforske deres egen krop og seksuelle nydelse.

Sådan lyder den ret så ambitiøse og noble mission for branchens helt nye spiller, Lora DiCarlo. Mærket er grundlagt af og opkaldt efter kvinden selv med det italiensk klingende navn.


Fordele
– Multifunktionel
– Kan give dybe klitoris- og/eller G-punktsorgasmer
– Kan bruges til at opnå dobbeltorgasmer
– Meget justerbar
– Vandtæt og genopladelig
– Smuk og stilet

Ulemper
– Tilvænning
– Drilsk at indstille


Det er Lora Dicarlo Osé 2, den firedobbelte prisvinder og efterfølgeren til hendes første produkt, som er stjernen i denne anmeldelse. Men inden vi går i detaljer med det lækre produkt, er vi først nødt at dykke ned i den vilde historie om den livsændrende orgasme, som startede det hele, og historien om hvordan viljestyrke og mest af alt oplysning trumfede fordommene ved verdens mest indflydelsesrige teknologievent.

Lora Dicarlo Osé 2 i hvid

Orgasmen der ændrede det hele

En dag er Lora DiCarlo så heldig, at hun får den sagnomspundne og yderst intense dobbeltorgasme. En simultan orgasme fra både G-punkt og klitoris, der sammen med sprøjteorgasmen, anses for at være en af de mest ultimative seksuelle oplevelser, en kvinde kan få. Efter hun er kommet til sig selv, er det eneste Lora DiCarlo kan tænke på “hvordan kan jeg gøre det igen?”.

Hun sætter sig derfor for at finde ud af, hvordan hun kan genskabe oplevelsen på egen hånd. Den mentalitet leder til et nytænkende og prisvindende produkt, som ender med at ændre teknologi-branchens opfattelse af sexlegetøj for altid.

Historien om Lora DiCarlo Osé 2

Lora DiCarlo laver sin research og tager fat i en af lederne på et af USA’s top universiteter inden for robotteknologi og ingeniørvidenskab. Ved hjælp af mikro robotik og biomimetik (teknologi der henter inspiration i naturen) gør de hendes vision til virkelighed.

Det er en vision om sexlegetøj, der imiterer virkelighedens velkendte og effektive bevægelser fra hud mod hud sex. Hendes første produkt, som skulle ende med at skabe en del røre i andedammen, Lora DiCarlo Osé, bliver født.

Produktet får sin debut ved CES, et event, som samler alt det bedste og nyeste indenfor teknologi. Her vinder det en eftertragtet innovationspris. Kort efter trækkes prisen dog tilbage, da produktet bliver anset for at være “umoralsk” og “uanstændigt”.

Men Lora DiCarlo lader sig ikke sådan slå ud. Hun er stålfast og sætter sig for at uddanne organisationen i vigtigheden af seksuel velvære. Hun vil vise, at innovativt sexlegetøj om noget fortjener en plads blandt de mere traditionelle produkter. Hendes kamp bærer frugt, og de får deres pris tilbage.

Siden da har mærket vundet et hav af priser, og Lora DiCarlos nysgerrighed og motivation er ikke blevet ikke mindre. Med feedback fra kunder og testpersoner, forbedres Osé, og vi får endelig Lora DiCarlo Osé 2 på markedet.

Men hvad gør dette nye sexlegetøj så specielt? Har det virkelig fortjent al den opmærksomhed? Det kigger vi nærmere på nu, når vi skal lære det omtalte dobbelt produkt lidt bedre at kende.

Hånd holder Lora Dicarlo Osé 2 Klitoris og G-Punkts Stimulator

Hvad kan Lora DiCarlo Osé 2?

Når man først lige får den i hænderne, kan man godt blive en smule overvældet. For hold da op, det er altså ikke en lille fætter, vi har fat i her. Den ligner heller ikke rigtig noget andet sexlegetøj, vi har set før. Men den er smuk og stilet, og man får indtrykket af, at det virkelig er et gennemført stykke teknologi, man har mellem hænderne. Så gør det jo heller ikke noget, at det lækre silikone er silkeblødt og har en fin lysegrå farve.

Lora DiCarlo Osé 2 er et dobbelt produkt, som ved at stimulere både klitoris og G-punkt hjælper dig til at opnå den skønne dobbeltorgasme. I den ene ende har den et skaft, som masserer G-punktet med en indvendig kugle, der kører op og ned.

Den er designet til at imitere den skønne “kom her” bevægelsen, vi kender fra virkelighedens flittige fingre. I den anden ende er en klitorisstimulator, som sender lækre trykbølger igennem hele din klitoris. Den efterligner de lækre læber og den pirrende tunge, vi kender fra skøn oralsex.

Stykket mellem de to stimulerende ender kan tilpasses, så begge ender rammer dig lige dér, hvor det føles allerbedst. Lora DiCarlo Osé 2 er naturligvis både vandtæt og genopladelig, så du kan snuppe den med til plaskvåd leg i badet og slipper for at bekymre dig om batterierne.

Hånd viser, hvordan man oplader Lora Dicarlo Osé 2 Klitoris og G-Punkts Stimulator

Sådan bruger du Lora DiCarlo Osé 2

Indstillingen af skaftet er nok den mest tricky del, når det kommer til brugen af det innovative sexlegetøj. Det kan nemlig godt tage lidt tid at finde den helt rigtige position. Især når både fingrene og Lora DiCarlo Osé 2 er helt smurt ind i glidecreme. Det tager lidt mere end et øjeblik, men når først du har fundet den rigtige form, ja så sidder den der altså, og du er klar til at lege dig frem til dobbeltorgasmen.

Et godt tip er at starte blidt ud med den lækre klitorisstimulator alene, inden du fører skaftet ind i vagina og indstiller formen på produktet. Du skal nemlig helst være opstemt, når du stimulerer dit G-punkt. Når du bliver opstemt, svulmer vagina op, så den er mere modtagelig for de skønne kærtegn.

Husk også at Lora DiCarlo Osé 2 skal være slukket, når du indfører den. Mærk evt. efter med fingrene inden, så du ved cirka, hvor langt ind den skal. G-punktet sidder på skedevæggen, på samme side som maven og føles lidt som en blød valnød. Det elsker tryk og massage, og netop derfor er det så pokkers skønt med den indre kugle. Lora DiCarlo Osé 2 kan køre i 10 hastigheder og 4 forskellige længder, som du nemt indstiller på de ovale knapper.

Toppen af Lora Dicarlo Osé 2 Klitoris og G-Punkts Stimulator

For nogen kan det godt tage lidt tid at vænne sig til denne form for stimulation og få knækket koden til G-punktsorgasmen. Det kan derfor være en god idé, at du leger med de to dele hver for sig, inden du kaster dig ud i dobbelt stimulation og jagter dobbeltorgasmen.

Når du så er klar til at lege med begge dele samtidig, bliver det rigtig, rigtig sjovt. Imens kuglerne på skaftet tager sig godt af dit bløde G-punkt, forkæles din klitoris med de fantastiske trykbølger fra klitorisstimulatoren.

Trykbølgerne kan bedst beskrives som en pulserende nydelse, der forplanter sig i hele dit klitorisorgan – også den indre del, der ofte ikke får lige så meget opmærksomhed, som den burde. Her har du 10 intensiteter at vælge imellem. Nu er det bare at lege dig frem til den lækre dobbeltorgasme.

Øvelse gør mester

Måske er du ikke så heldig at få dobbeltorgasmen i første hug. De er altså virkelig skønne de trykbølger, så det kan ske at klitoris kommer G-punktet i forkøbet. Så det kræver lidt træning. Men det er måske den bedste træning, vi overhovedet kan komme i tanke om. Og så er belønningen det hele værd.

Når først du rammer dobbeltorgasmen, er du slet ikke tvivl. Du vil mærke nydelsen vælte ind over din krop, som en bølge af skælvende kramper og sitren helt ned i tæerne.

Den endelige bedømmelse

Man bliver så glad, når nogen gør sig så umage, og så endda med en så nobel mission som Lora DiCarlos. Virker hendes Osé 2 så? Ja, det må man sige. Selv når du ikke får en dobbeltorgasme, vil vi næste sige, at du er sikret en orgasme fra enten G-punktet eller klitoris, og det er jo heller ikke at kimse af.

Som med alt andet, kan begyndelsen godt være svær, men det tager altså ikke lang tid at lære Lora DiCarlo Osé 2 og din krop at kende. Vi er dybt imponerede, og glade for at have så gennemført et produkt i vores shop.

Vi kvitterer med 4 stjerner, og skynder os ud for at prøve Lora DiCarlos andre innovative produkter. Se det smukke udvalg lige her.