Anmeldelser

Anmeldelse: Lelo Smart Wand Large 2

Den svenske sexlegetøjsgigant LELO har netop lanceret en ny og forbedret udgave af deres testvindende Smart Wand. Den har fået det navnet (du gætter det aldrig!): LELO Smart Wand Large 2.

Vi har testet den nye magic wand vibrator for at finde ud af, hvordan den adskiller sig fra sin populære forgænger. Læs hele anmeldelsen af LELO Smart Wand Large 2 her i blogindlægget, hvor vi kommer ind på de mange fordele og få ulemper, som du får med denne vibrator.


Fire ud af fem stjerner

Fordele
Eksklusivt og ergonomisk design, der emmer af luksus og lækkerhed
Kraftige vibrationer i mange forskellige niveauer og mønstre
Er nem at betjene og nyde både alene og med en partner

Ulemper
Ingen wow-effekt i forhold til opgraderinger fra den første model


Vibratorhovedet på LELO Smart Wand Large 2

Ved første øjekast er der ikke den store forskel på forgængeren den nye LELO Smart Wand Large 2. Som i faktisk ingen forskel.

Skaftet er slankt og kurvet med en smuk metallisk plade, et betjeningspanel med tre knapper: plus, minus og mønster-knappen.

Hele herligheden ender i selve vibratorhovedet, der sidder på en fleksibel hals. På 2’eren har LELO nemlig skruet op for lækkerheden, så vibratoren nu er dækket af ekstra blødt silikone.

Vibratorhovedet har en eksklusiv fornemmelse og overfladen føles skøn mod huden uanset, om du bruger den til sensuel kropsmassage eller på intime områder.

Fokus på dine erogene zoner

Selvom det ikke ses ude fra, så har LELO Smart Wand Large 2 fået en opløftning indeni. Den er nemlig lavet, så vibrationerne ikke gengives nær så meget i skaftet. Selvom man ikke bliver blæst helt bagover, så er det faktisk muligt at mærke forskel – og det er fedt! Jo mindre vibrationerne mærkes i skaftet og hånden, desto mere vil de fokuseres til der, hvor de skal – nemlig i vibratorhovedet og på dine erogene zoner.

LELO Smart Wand Large 2 bliver holdt i hånden

Den originale model kunne oplades via en 9v oplader, som sættes i stikkontakten, men den nye LELO Smart Wand Large 2 følger med på trenden om de praktiske USB-kabler. Det betyder, at du kan lade sexlegetøjet op direkte i din computer eller i adapteren til din smartphone oplader. Desuden byder 2’eren på en dobbelt så lang brugstid som forgængeren. På en enkelt opladning får du nemlig op til 4 timers fornøjelse.

Flere muligheder for stimulation

Når der nu ikke er den store synlig forskel på de to luksuriøse modeller, så må LELO have gemt deres opdateringer i motoren eller vibratorens indre, og ganske rigtigt – her er der forskelle at spore.

Den nye udgave har 2 x 10 indstillinger af vibrationer fordelt på 10 niveauer og 10 mønstre. Det er 4 indstillinger mere end forgængeren, og det betyder endnu mere variation. Det giver dig lidt flere muligheder for at blive stimuleret på et mere skræddersyet niveau og i en rytme, der passer til dig. Nyder du at have mange muligheder og er du fan af pulserende mønstre, så er flere hastigheder og indstillinger kun en fordel.

Nærbillede af knapperne på LELO Smart Wand Large 2

Den originale model havde en funktion kaldet Sensetouch, som ofte har delt vandene. Det er en funktion, som kan slås til og fra, og som gør, at vibratioenrne intesiveres, når vibratorhovedet kommer i kontakt med huden.

Denne funktion er udeladt på den nye model, og derfor kan man stille sig selv spørgsmålet: Er det en opdatering, når man fjerner en funktion? Og samtidig kan man spørge: Savner man den? Nej! Som i slet ikke.

Knapperne på 2’eren er desuden lette at betjene og på en måde mere responsive end de er på den “gamle” model. Når du gerne vil øge eller sænke intensiteten, kan du faktisk holde plus eller minus inde, og dette fungerer meget mere flydende og intuitivt end på den første udgave. Det er altså nemt at gå fra blid til intens stimulation ret hurtigt.

Den endelige bedømmelse af LELO Smart Wand Large 2

Hele indholdet i LELO Smart Wand Large 2

Hvis du allerede kender til, har eller har haft den første model og forventer en ny og revolutionerende oplevelse, så risikerer du at bliver skuffet over LELO Smart Wand Large 2. Selvom den er opdateret på flere punkter, så ligner den sin forgænger unægteligt meget.

Hvis du derimod forventer små og detaljerede forbedringer i en kraftfuld, stilfuld og luksuriøs magic wand i absolut særklasse, så kan du gå fra mødet med smil på læben og bløde knæ.

Selvom LELO Smart Wand Large 2 ikke er andet end en nyere model, så er den alligevel et bekendtskab værd (og hvilket bekendtskab!).

Man kan ikke være bekendt at være utilfreds med de skønne, dybe orgasmer, så i sidste ende fortjener LELO Smart Wand Large 2 hele 4 fantastiske stjerner!