Anmeldelser

ANMELDELSE: LELO F1S V2

Du har sandsynligvis hørt om LELO og hvis ikke, så er tiden inden til at udvide din bekendtskabskreds. Den svenske producent fremtryller prisvindende sexlegetøj af høj kvalitet, godt design og lækre materialer – også til mænd.

 

Det seneste produkt de har trukket op af hatten er LELO F1S V2 Pleasure Console Masturbator, som er en videreudvikling af de velmodtagede LELO F1S masturbatorer LELO F1s Prototype Onaniprodukt og LELO F1s Developers Kit RED Masturbator.

Dem har vi selvfølgelig også lavet en anmeldelse af.

Og hvilke ændringer er der så sket?

Jo, ser du, denne eufori-fremkaldende masturbator indeholder dobbelt styrke ift. sin forgænger. Dertil kommer 4 unikt designede programvariationer, hver med 7 vibrationsmønstre, som giver mulighed for at tilpasse hver tilfredsstillelse mod den ultimative orgasme. Som kronen på værket er selve sleevet blødere og mere fleksibelt, så oplevelsen bliver endnu mere unik.

Lad os se nærmere på, hvordan den føles, om den lever op til sit velrenommerede rygte, og om det egentlig er værd at investere sine veltjente penge i denne form for masturbator.

Allerførst får du et overblik over fordele og ulemper, så du allerede nu får et indtryk af, om den er noget for dig.

Fordele Ulemper
 • Stimulering med SenSonic™ teknologi
 • Hastighedsvariationen
 • Styring på både app og masturbator
 • Nem rengøring
 • Kropstempereret varmefunktion i sleevet
 • Størrelsen er designet til en gennemsnitsstørrelse penis
 • Til dels prisen
 • Den larmer lidt

Stadig interesseret? Godt!

Så starter vi udefra og arbejder os ind, så du får den fulde tour af din nye yndlings gadget.

Et godt design udført i godt håndværk (med en enkelt tanketorsk)

Masturbatorens design fremstår rent, skarpt og gennemtænkt med en ydre, hård skal og et indvendigt blødt, fleksibelt sleeve. Den fulde længde er 14 cm med en ydre diameter på 6,5 cm, så man er sikret et godt greb. Hele herligheden er genopladelig via det medfølgende USB-kabel.

Desuden er der en rude med lys i for at skabe en ekstra dimension af visuel nydelse. Idéen er sådan set god nok, men for det første ses penis ikke direkte, men via det farvede sleeve og for det andet kommer vinduet til at være på venstre side under brug, så det faktisk ikke er til at se noget alligevel.

masturbator

 

For enden af produktet sidder det enkle styresystem, som består af:

1 stk. power knap
1 stk. + knap
1 stk. – knap

Den er altså til at kontrollere, uanset hvor mange galakser man ser, og hvor meget knæene giver efter. Man kan selvfølgelig også bruge appen, men mere om den senere.

FS1 V2 har den samme størrelse som tidligere, hvor åbningen er 5 cm i diameter, og den indre dybde er 11 cm. Det betyder, at den er skabt til en penis i gennemsnitsstørrelse eller lidt mindre.

Sleevet er som sagt blevet mere blødt og fleksibelt, og det mærkes tydeligt, når man trænger ind. Omslutningen føles stram og en smule klemt til at starte med, men ved brug af rigeligt vandbaseret glidecreme og den rette rytme går det hele op i en højere enhed.

Den indre, rillede struktur med forskellige forhøjninger, giver ekstra stimulering. Særligt den første og mest markerede af dem, sørger for, man står med åben mund og øjne, der popper en smule ud i ren nydelse, når man bevæger sig frem og tilbage.

Rent praktisk er den vandtæt og helt utroligt nem at rengøre med blot varmt vand og mild sæbe, inden den skal lufttørre. Skal det være ekstra god hygiejne, kan du også bruge en sexlegetøjsrens.

SenSonic technology er det nye sort

Med den dobbelte motor i LELO F1S V2 forenes vibrationer, som du kender dem, med deres SenSonic teknologi, som du fra nu af skal koble sammen med dybe orgasmer.

Den ene motor udsender de kraftige SenSonic lydbølger, som trænger dybt ind og skaber små mirakler, idet stimuleringen kommer fra alle retninger på én gang og ikke blot ved at kilde nerveenderne på overfladen, hvilket vibrationerne til gengæld står for – det lugter lidt af en vinderkombination, ikke sandt?

Sætter man vibrationerne på maksimum styrke, kan det næsten blive for intenst og noget, som man benytter i kort tid ad gangen for ikke at spolere momentet.

blå masturbator

Teknologi på det her niveau kommer desværre ikke i et lydløst format endnu, så man må tage til takke med, at man måske skal kombinere oplevelsen med et par noise cancelling høretelefoner eller være virkelig god til at forsvinde væk i sin egen nydelse, for ikke at blive for forstyrret af den insisterende brummen.

Til gengæld mærker man knap nok lydbølgerne eller vibrationerne i selve etuiet, så man slipper for en følelsesløs hånd – selv hvis man har gang i en maraton session.

Med Cruise Control indstillingen undgår man desuden et frustrerende fald i intensitet under brug, som når man skifter mellem stimuleringsindstillingerne. I stedet overvåger og kontrollerer den intelligent intensiteten for at sikre, at du får en helt problemfri, uafbrudt oplevelse. Der er samtidig 10 indbyggede sensorer, som indsamler information til appen.

Og nu vi er ved appen, så er LELO F1S så nem at bruge, at man kan komme i tvivl, om man overhovedet gør det rigtigt. Du skal:

 1. Downloade LELO F1S app
 2. Tænde din F1S V2 masturbator
 3. Connecte app og masturbator med ét klik
 4. Voilá

Interfacet er udformet som et instrumentbræt, hvorfra man nemt vælger indstillinger, skræddersyr programmer, bestemmer om varmefunktionen skal være tændt (det skal den) og nørder de målinger den laver, som eksempelvis hvor hurtigt man bevæger masturbatoren under brug.

Den endelig dom

Når alt det er sagt, er det tid at afgøre den endelige dom. Hvad er produktet egentlig værd, og bør du investere i det?

Det overordnede indtryk

Den er virkelig stimulerende! Hvilket kom som lidt af en positiv overraskelse. Hvis du før har brugt vibrerende sexlegetøj, ved du sikkert, at det kan være en virkelig god stimuleringsform, men kombineret med SenSonic er der tale om helt nye højder af nydelse, når man lige har øvet sig lidt.

Hvem skal købe den?

Det skal dem, som har en smule erfaring inden for masturbators og pocket pussies. Man skal kende sig selv godt nok til at vide, hvad man kan lide, og hvordan man kan lide det, for at få det fulde udbytte af F1S V2.

På samme måde som man muligvis engang fandt stor nydelse i perfekt skåret kvadratisk toastbrød til en fordelagtig pris, har man måske senere hen udviklet smagspræference for koldhævet surdejsbrød på majsmel med friskkærnet smør – det handler om erfaring og udviklingen af ens egen nydelse.

Kombinationen af SenSonic og klassiske vibrationer er en helt anden følelse, end man er vant til med andre vibrationsprodukter, hvilket kan føles lidt specielt i starten.

Hvad vil du sige til dine venner om den?

“Hvis I skal prøve noget sygt lækkert, så prøv den her!”.
Når man har prøvet den selv, synes man da også, at alle andre skal have glæde af den særlige form for orgasme. Kvaliteten er virkelig i top, men prisen er ret høj, så sæt dig ordentligt ind i, om produktet rent faktisk vil være noget for dig.

Hvad skal man huske?

Tag dig tid til at nyde produktet og finde frem til de rigtige vibrationer for dig. Første gang man prøver den, kan man nå klimaks så hurtigt, at man knap nok mærker det, fordi det føles så intenst – så husk at eksperimentere.

Skal LELO F1S V2 være din fra nu af?

Du må acceptere, at den larmer en smule, og at kvalitet koster, men kender du din størrelse og ved du, at denne type produkt vil være rigtigt for dig, så er det her uden tvivl det bedste masturbator køb, du kan gøre dig.

Helt kort herfra: LELO har skabt endnu et produkt til deres samling af kvalitetsprodukter af allerhøjeste klasse.