Anmeldelser

Anmeldelse: CELLMATE Kyskhedsbælte

Den moderne teknologi er i rivende udvikling, og mange forskellige markeder forsøger at holde trit. Heldigvis udvikler sexlegetøjsbranchen sig hele tiden for at matche de behov og spændende muligheder, som konstant opstår. Som eksempler kan Virtual Reality og interaktive sexdukker nævnes samt bestsellerne: App-styrede produkter.

Og nu får fetichister også mulighed for at joine trenden, lege frække langdistance lege og føje helt nye dimensioner til rollelegen.

Sig velkommen til CELLMATE Regular og CELLMATE Long – verdens to første app-styrede kyskhedsbælter.


Fire ud af fem stjerner

Fordele
Har et moderne og maskulint design
Ingen løsdele at passe på eller opbevare
Kan bruges i både korte og langvarige sessioner
Giver en tæt, kompakt og restriktiv fornemmelse

Ulemper
Mangler en eller flere ringe for at kunne passe flere størrelser
Tilpasser sig ikke krop og temperatur som andre slags materialer


Kyskheds leg – hvad går det ud på?

CELLMATE Regular Kyskhedsbælte og produktæsken

Selvom kyskhedsbælter, eller pikbure, er noget af det fetish sexlegetøj, der sælger allerbedst, så er det stadig en genre, som mange ikke er bekendt med.

Helt kort beskrevet, så går det ud på, at den dominante partner bruger et kyskhedsbælte til at træne sin underdanige partner (her manden) i kyskhed og nægte ham orgasme. Altså undgå, at han får erektion og dermed ikke kan onanere eller have samleje.

Der kan være mange forskellige grunde til at eksperimentere med kyskheds leg og træning. Nogle gør det udelukkende ud fra ovenstående beskrivelse om at nægte nydelse og udløsning. Andre drages af den tætte samhørighed og tillid, der opstår mellem den underdanige og nøglebæreren, mens andre igen bruger et kyskhedsbælte som en del af et forspil, der kan vare både timer, dage og uger.

CELLMATE kyskhedsbæltet

Det innovative kyskhedsbælte fra CELLMATE findes i to forskellige størrelser. Der er Regular-modellen, hvor selve buret måler 9,5 cm i længden, og Long-modellen med en længde på 12 cm. Begge kyskhedsbælter har to udskiftelige ringe, der sættes bag om penis og kugler, så du kan få en god og personlig pasform.

CELLMATE Long Kyskhedsbælte set forfra

CELLMATE kyskhedsbælte er lavet i hård polykarbonat og har et særligt industrielt, maskulint udtryk, som giver et frækt pift til legen. Det har et ergonomisk design, så det kan bruges i lange sessioner. Du og din partner kan altså lade legen udspille sig lige så længe I har lyst, eller det er nødvendigt.

Der er hul i spidsen af kyskhedsbæltet, så urin og vand nemt kan passere. Kyskhedsbæltet fra CELLMATE kan sagtens bæres i badet, men det egner sig ikke til at blive sænket ned i vand, så undgå at have det på i badekarret eller under badebukserne.

Havde du nu valgt et andet kyskhedsbælte, så ville der formentlig også medfølge en eller anden form for låsemekanisme, men da CELLMATE er app-styret, så skal du ikke tænke på løsdele som hængelåse og nøgler.

Det eneste andet “ekstra” i kyshedsbæltet fra CELLMATE er batteriet. Det anbefales at skifte batteriet, når der er 15% strøm tilbage på det. Det er forholdsvist let at komme til – du skruer bare de små skruer i bæltet løs, skifter batteriet, skruer de små skruer på igen, og legen kan fortsætte. I app’en kan du og din partner til hver en tid overvåge, hvor meget strøm, der er tilbage.

Leg med QIUI-app’en

Den app, du skal have fingrene i for at styre CELLMATE hedder QIUI og er tilgængelig til både iOS og Android. Den ligner en hvilken som helst anden app, og hverken navn eller illustrationer afslører, hvad det er for en hemmelig funktion, du har hentet til din smartphone.

I appen kan du og din partner indstille, hvem der har autorisation til at låse op. I kan også indstille låsemekanismen til forskellige tidsintervaller, hvor den ikke kan låses op. I kan vælge både minutter, timer, dage og måneder. Det er rigtig smart, hvis du som bærer kyshedsbæltet eksempelvis skal på forretningsrejse og din dominante vil have fuld kontrol over dine erektioner og udskejelser, mens du er væk. Samtidig kan nedtællingen til, at der igen åbnes op for din seksuelle frihed være enormt pirrende for begge parter.

Fokus på din sikkerhed

De gode, gammeldags kyskhedsbælter låses typisk med hængelåse i metal eller plast, som i nødstilfælde kan åbnes ved hjælp af saks, knibtang, skævbider eller i værste fald en boltsaks. Selvom en eller to af ovennævnte redskaber måske skulle være behjælpelige i nødstilfælde med din CELLMATE, så er der alligevel andre muligheder, hvis (7-9-13) teknikken skulle fejle.

For hvad hvis man forlægger telefonen eller på anden måde mister adgang til sin konto i appen? Skulle dette ske, så henviser CELLMATE til, at man kontakter deres support team. Alle kontaktoplysninger kan findes på deres hjemmeside og ellers kan mailadressen her benyttes: support@cellmatechastity.com. Her vil der være svar i løbet af 24 timer.

Man kan også komme i kontakt med support teamet direkte igennem app’en eller via WeChat, hvor svartiden ofte er endnu kortere. Hvis man mister den digitale nøgle, så kan man altid bede CELLMATE om at re-sette den.

Den endelige bedømmelse

Man kan godt gå hen og blive glad helt ind i sjælen, når producenter lægger sig i selen for at udvikle noget nyskabende og fedt til fetisch verdenen, så moderne og innovative tiltag ikke er forbeholdt de mere mainstream produkter. Hos Sinful har vi ventet i spænding på CELLMATE kyskhedsbælterne, og det var en sand forløsning, da de endelig kom hjem på matriklen i Højbjerg.

CELLMATE Long Kyskhedsbælte set fra siden

Kyshedsbæltet fra CELLMATE har et industrielt design, som både er moderne og forfriskende, men materialets hårdhed kan dele vandene. Nogle foretrækker kyskhedsbælter i materialer, der tilpasser sig kroppen bedre, som eksempelvis resin eller silikone. Men er man vild med en kompakt og restriktiv fornemmelse, så er et materiale som metal eller polykarbonat det helt rigtige valg.

CELLMATE ville ikke blive et dårligere produkt af, at der fulgte ringe i flere størrelser med, men måske det kommer i løssalg engang i fremtiden. Jo flere ringe der er at vælge imellem, jo større sandsynlighed er der for, at du får den bedst tænkelige pasform.

Selv app’en forekommer en anelse simpel i sit udtryk, men den er let at gå til og fungerer som den skal. Måske CELLMATE også udvider mulighederne i denne i fremtiden. Indtil da krydser vi fingre og giver hele herligheden 4 frække stjerner.