Anmeldelser

Anmeldelse: Autoblow A.I. Blowjob Maskine

Hvem siger nej til et godt blowjob? Ikke dig, vel? Der er intet, der kan erstatte følelsen af at blive forkælet af en våd, varm og villig mund, men sådan en kan vi af gode grunde ikke altid have til rådighed. Men hvad så? Skal vi undvære? Ikke længere! Autoblow A.I. Blowjob Maskine lover dig et ultra realistisk blowjob ved hjælp af kunstig intelligens. Det lyder godt, ikke? Lad os se på, hvad den fantastiske blowjob maskine egentlig kan.


4 ud af 5 gule stjerner

Fordele
Moderne og forholdsvist sobert design
Mulighed for udskiftning af sleeves til enhver smag
Mange forskellige indstillinger og fornemmelser

Ulemper
Egner sig bedst til en penis på under 5,2 cm i diameter
Føles skøn, men ikke ligeså godt som den ægte var


Det moderne look

Autoblow A.I. Blowjob Maskine er stor. Større end sin forgænger og større end en klassisk Flehslight, men lad det ikke skræmme dig væk. Selvom den vejer knap 1500 gram, så husk på, at den ikke skal bevæges op og ned over penis. Den klarer alt det hårde arbejde for dig, så i brug betyder størrelsen og vægten faktisk ikke så meget.

Autoblow A.I. Blowjob Maskine der ligger ned

Den ydre skal i hård plast giver blowjob maskinen et ret moderne look og ser man bort fra det realistiske sleeve, så skriger den ikke ligefrem sexlegetøj.

På betjeningspanelet finder du ON/OFF-knappen, knapper til justering af intensitet og mønster samt den særlige Edge-knap, som vi kommer ind på senere.

Det medfølgende sleeve til Autoblow A.I. er ultra blødt og livagtigt at røre ved og er formet som et par indbydende læber. Du kan selv skifte den frække sleeve mund ud til en anden farve samt til en vagina eller en anal åbning, hvis du har lyst til at sætte nyt krydderi på oplevelsen.

Kunstig intelligens

Autoblow A.I. har virkelig lagt sig i selen for at sammensætte de bedst mulige blowjobs til dig. Faktisk har teamet bag blowjob maskinen set og analyseret 1000 timers porno med blowjobs i alle tænkelige tempoer og teknikker for at skabe den ultimative fornemmelse (var der nogen, der sagde drømmejob?). Og alt dette er samlet i Autoblow A.I. ved hjælp af kunstig intelligens.

Du bliver stimuleret i 10 forskellige bevægelsesmønstre, som hver kan justeres i 10 intensiteter. Holy moly – det giver dig 100 forskellige kombinationer at lege med, så mon ikke du kan finde en variant eller to, der får dig til at se stjerner. Faktisk kan Autoblow A.I stimulere din penis på 250 forskellige punkter, så der er ikke en centimeter, der bliver snydt for opmærksomheden. Det ene mønster kaldes for Full A.I Experience og er sammensat af de andre 9 mønstre til en helt unik og uforudsigelig oplevelse, hver gang du bruger blowjob maskinen.

Autoblow A.I. Blowjob Maskine der står på højkant

Som toppen af kransekagen har maskinen også en Edge-knap med en særlig funktion. Med den kan du nemlig pausere stimulationen med et enkelt tryk og starte op på præcis samme intensitet, når du trykker igen. Det er helt perfekt, når du gerne vil forlænge din hyggestund og opnå et ekstra intenst klimaks.

Autoblow A.I. afgiver 50 procent mindre lyd end Autoblow 2 og er hele tre gange så kraftig. Så har du erfaring med de tidligere Autoblow-modeller, så kan du forhåbentlig tydeligt mærke disse opgraderinger.

Blowjob maskinen, Autoblow A.I. skal tilsluttes stikkontakten, og det er altid en smagssag, om det er positivt eller negativt. På den ene side, så undgår du både opladning og batterier, og intensiteten er den samme, uanset hvor længe du hygger dig. Til gengæld kan du være begrænset af ledningen og skal være tæt nok på en stikkontakt.

Frække fornemmelser

Det bløde sleeve er lavet i silikone, og det er et materiale, man sjældent går galt i byen med. Det føles både lækkert at have i hænderne og i den grad også at trænge ind i. Det er en lille genialitet af Autoblow, at man kan få dem i forskellige farver og udformninger, så man kan udleve flere forskellige fantasier i samme produkt. Sleevet er nemt at tage ud af maskinen, når det skal rengøres eller hvis du vil lægge det i et varmt vandbad inden brug (så simpelt, men så effektivt et tip – selv tak!). Det kræver dog lidt mere fingersnilde at få det tilbage på plads, men øvelse gør mester.

Autoblow A.I. Blowjob Maskine bliver holdt i en håndAutoblow A.I. har en indvendig dybde på hele 20 cm, så selv de særligt veludrustede får fornøjelsen af stimulationen. Alle sleeves har en strækbar indre diameter på mellem 0,5 cm og 1 cm, som gør fornemmelsen dejligt stram og tæt.

Dog har maskinen maksimalt kapacitet til en penis med en diameter eller tykkelse på 5,2 cm, så render du rundt med en ekstra fyldig kalorius, så får du svært ved at komme indenfor.

Hvis dine mål passer, så er der rig mulighed for en fræk oplevelse med Autoblow A.I. Om det føles som et rigtig blowjob kan sikkert diskuteres, men med masser af glidecreme kommer du ret tæt på.

De forskellige mønstre bevæger sig op og ned ad din penis på samme måde som en hånd eller mund ville gøre det, og det er sjovt at have så mange indstillinger at prøve af. Det er en pirrende fornemmelse og et fedt supplement til din onani, men erstatter det den virkelig vare fra første brug? Næppe!

Kommer tid, kommer blowjobs, som man siger, men hvorfor ikke fordrive ventetiden med god underholdning. Autoblow A.I. Blowjob Maskine får 4 stjerner.