AnmeldelserOversigt

Womanizer Pro40

Hurra for vandtæt!

For snart et år siden testede og anmeldte jeg Womanizer Pro W500. Jeg var og er stadig fuldstændig skudt i den klitoris stimulator, og siden dengang er min Womanizer Pro W500 og jeg da også blevet BFFs! 😉

Nu har Womanizer lanceret en ny model og nøøøøj, hvor blev jeg spændt, da jeg hørte om den.

Den nye model hedder Womanizer Pro40, og det er stadig med den samme smarte ”suge-puste” funktion, men nu i en billigere og vandtæt udgave. Du får altså en ekstra funktion, men til den halve pris. Det er da bare helt vildt fedt!

Pro40 kan desværre ikke længere købes i shoppen, men d kan i stedet prøve Liberty, som også er en af de billigere womanizer modeller. Detter er en nyere og derved også forbedret version af Pro40, som besidder alle de samme egenskaber og mere til. 

Til jer, der ikke kender Womanizer, så kan jeg fortælle, at det er en revolutionerende klitoris stimulator. Den virker på den måde, at der på sexlegetøjet sidder et rundt silikonehoved, som skal placeres henover klitoris, så der skabes et vakuum. Når man tænder Womanizeren, begynder den at henholdsvis suge og puste på klitoris, hvilket jeg må indrømme føles helt fantastisk godt.

womanizer-infographic-2

Womanizer-brandet er for mig lig med design, kvalitet og ikke mindst: hurtige resultater! Lige siden jeg fik min første model, har det altid været mit ”go-to sexlegetøj”. Altså det legetøj jeg bruger, når jeg skal komme i en fart. Så mine forventninger til denne nye Womanizer var skruet helt i vejret fra starten.

Dette er forskellen på Pro40 og ProW500

Womanizer Pro40 er som sagt en meget billigere version af Pro W500-modellen. Det første sted, jeg bemærker, at prisen er halveret, er på æsken. Womanizer Pro40 kommer i en fin, men lidt billigere udseendet æske. Den er svær at få åbnet og virker bare meget pap og plastik agtig. Men hey, jeg går mere end gerne ned på kvaliteten af æsken til dén pris, så længe suge-puste funktionen er lige så effektiv som før.

Designet af den nye Womanizer er en del anderledes fra den tidligere model. I stedet for en tyk model, der fylder hele hånden, kommer Womanizer Pro40 i en slankere og længere udgave. Knapperne sidder på undersiden af vibratoren, hvor sugehovedet også er placeret. Først tænkte jeg, at det var dumt at sætte knapperne her, men da jeg så tog den i brug, gav det meget god mening. Man kan se plus- og minusknappen, imens man bruger den, hvilket gør det nemt at skifte imellem de 10 niveauer. De siger ‘klik’, og man kan mærke, at man trykker på dem, hvilket ikke var tilfældet med den tidligere model.
Overfladen af vibratoren er helt glat. Her er der ingen knapper, mønstre eller diamanter, som på den dyrere version. Igen; lidt trist design, men det virker til, at Womanizer har skåret alt unødvendigt ”bling bling” og ”tingel tangel” væk, netop for at skabe en billig, men funktionsdygtig klitoris stimulator.

Et andet, og måske mere vigtigt sted, man kan mærke, at de har sparet på ressourcerne, er på lydniveauet. Den larmer noget mere end den dyrere model. Dog vil jeg stadig mene, at den er ret lydsvag, når den bliver placeret henover klitoris. Så man skal bestemt ikke lade sig skræmme af dette.

womanizer-sammenligning

Hvordan føles den så at bruge?

Helt fantastisk!
”Suge-puste” funktionen på denne Womanizer er præcis lige så god og intens som på Pro W500 modellen. Og orgasmen er kraftig HVER gang.
Første gang jeg prøver den, bliver jeg ivrig og tester den flere gange i træk med kun få minutters pause. Womanizeren giver mig den ene orgasme efter den anden og ved den 4. orgasme, kommer den nye, vandtætte funktion virkelig til sin ret: jeg får en sprøjteorgasme!
Jeg har aldrig før prøvet at give mig selv en sprøjteorgasme. Jeg bliver først helt paf og lidt forvirret, da jeg troede, at det krævede indvendig stimulation for at opnå denne form for orgasme. Men efter at have googlet lidt, kan jeg læse mig frem til, at den er god nok. Wauw!

Da Womanizer Pro40 brandes på at være vandtæt, tager jeg den også en tur med under bruseren for lige at teste, om den virkelig også holder til større mængder vand. Den klarer jobbet upåklageligt, og selv da jeg sænker den ned i en glaskande fyldt med vand, summer den lystigt videre.

Så alt i alt: Det her er endnu en fantastisk klitoris stimulator!
Hvis man er en fan af det simple design, den vandtætte funktion og ikke har noget imod det lidt højere lydniveau, så vil jeg klart anbefale denne billigere model af Womanizeren.

Jeg giver den 4,5 ud af 5 stjerner.

Psst! Læs også vores ultimative guide til Womanizer, hvor vi kigger nærmere på alle de nyeste modeller.

womanizer-joan-b