Anmeldelser

Anmeldelse: Velve Riva – Rabbit Vibrator

Der findes mange skønne rabbitvibratorer. Som i VIRKELIG mange. Og det kan være smadder svært at vælge, hvilken model, der skal med hjem.

Passer den mon til dine ønsker om stimulation, udseende, lydniveau og form?

Hvis du endnu ikke er rendt ind i Mr. Right Rabbit, så læs endelig videre her og mød Velve Riva – et møde, du sent vil glemme.


Fordele
– Mulighed for skønne dobbeltorgasmer
– Emmer af æstetik og luksus
– Gennemtænkt og funktionelt design
– Vandtæt og genopladelig

Ulemper
– Vanedannende
– Kræver lidt øvelse
– Ikke mulighed for at styre indvendige og ydre vibrationer særskilt

4,5 gule stjerner


Hej! Jeg hedder Riva

Riva stammer fra Velve – en serie af luksuriøst erotisk legetøj designet i Skandinavien og skabt i samarbejde med førende eksperter og sexologer. Der er tænkt over hver en detalje, og det er gode tanker, kan vi vist røbe allerede nu.

Riva gør et ret så sofistikeret førstehåndsindtryk. Den kommer i en lækker æske i en dyb lilla farve, som går igen på selve vibratoren.

Udover oplader og opbevaringspose, så gemmer æsken også på en udførlig vejledning på engelsk, så du hurtigt har et overblik over funktioner og knapper.

Materialet er silkeblød silikone uden skarpe overgange eller klodsede knapper – stilrent og utroligt nem at betjene.

Skaftets størrelse er ret gennemsnitligt. Den indførbare længde er 11 cm, og diameteren når 3,5 cm det bredeste sted. Her kan de fleste altså være med. Skaftet er fast, men fleksibelt nok til at følge din krops naturlige konturer.

Den udvendige del til klitoris har en god længde og bredde, så en stor del af klitorisområdet forkæles.

Dobbelte orgasmer? Ja tak!

Efter en opladning på omkring 3 timer er Riva klar til brug, og hold da op! Der er IKKE sparet på vibrationerne. Kraftige vibrationer er ofte lig med et ret bemærkelsesværdigt lydniveau, men her overraskes vi altså. Selv på højeste niveau er den ikke særligt støjende – det er imponerende!

Når Riva er tændt, starter du vibrationerne ved et enkelt tryk på øverste knap, der også skifter mellem de 10 forskellige vibrationsmønstre. Plus og minus justerer intensiteten, så der er rig mulighed for at finde flere indstillinger, der passer til dig.

Riva har en ekstra lækker funktion. Med et enkelt tryk på nederste knap og små 5 minutters ventetid får vibratoren nemlig en temperatur på mellem 37-39 grader. Det giver den organisk og behagelig fornemmelse.

Skaftets kurve er designet til at ramme det følsomme G-punkt, mens den udvendige del rammer klitoris på samme tid. Dobbelt stimulation er lig med mulighed for dobbelte orgasmer – jubii!

Hvis du har svært ved at ramme helt plet nær klitoris, så prøv at vinkle vibratoren eller spred kønslæberne en smule.

Og husk endelig en god vandbaseret glidecreme. Det gør det både lækkert og nemmere at finde de erogene punkter.

Er du vild med at gøre det vådt? No problem, det er Riva også. Det vandtætte design gør det muligt at nyde, mens du står under bruseren. Så find du bare duftlys og hårkur frem til den helt store selvforkælelses tur og glæd dig til at lære alle Rivas tricks at kende.

Skal vi ses igen?

Hvis Riva var på Tinder, havde den helt sikkert fået et Superlike!

Der er tænkt over både udseende, brugsoplevelse og nydelse, og det kan mærkes på den helt rigtige måde!

Det er noget ganske særligt at forkæle sig selv med intime produkter i ordentlig kvalitet. Du er garanteret stødt på L’oreals slogan ´Because you’re worth it´, men det er de altså ikke længere de eneste, der synes. Med Riva stemmer Velve i – du fortjener det bedste, og du er dét værd. Ud med de halvsløje onanioplevelser og ind med himmelske orgasmer og passioneret selvkærlighed i stedet.

Vi giver den – uden tøven – 4,5 stjerner!

4,5 gule stjerner