Nyheder

G-punkts og prostata pulsator fra Fun Factory – VERDENSNYHED

De har gjort det igen! Fun Factory, der ved årets Xbiz Awards 2013 vandt awarden som årets sexlegetøjsproducent, har igen lanceret et stykke sexlegetøj, der revolutionerer markedet. Hvor sidste års produktnyhed, dildo pulsatoren Stronic Eins, var udviklet til det kvindelige publikum, er Stronic Zwei særligt udviklet til mænd.

Hos Sinful.dk mener vi dog, at Stronic Zweis skønne bevægelse og lækre udformning sagtens kan komme begge køn til gode.

Hvad er det, der gør Stronic Zwei så speciel?

Stronic_Zwei_bl_Stronic Zwei bruger en internationalt patenteret teknologi, så du får dejlige, pulserende støde bevægelser.

Intet andet legetøj giver dig så autentisk en oplevelse af “the real thing”. Derfor er Stronic Zwei særlig god til dig, der vil have intens stimulation, uden at nøjes med de vibrationer, der fås i de mere almindelige vibratorer.

Også udformningen er speciel ved Stronic Zwei: Størrelsen og den buede spids gør nemlig Stronic Zwei perfekt til stimulation af både kvindens G-punkt og mandens prostata. De pulserende bevægelser skaber altså nydelse for begge køn.

Man kan vel nærmest kalde Stronic Zwei for en kompakt og diskret “sex-maskine”, for den giver mulighed for håndfri nydelse, helt uden møbler du kan spænde dit sexlegetøj fast på eller lign. Du tænder bare Stronic Zwei og lader de dejlige stød “tage dig” – effektivt, let og lækkert.

Og uanset om du er til intens og hurtig stimulation, eller om du foretrækker langsommere og mere afdæmpet stimulation, så kan du godt begynde at glæde dig: Stronic Zwei har nemlig 10 forskellige, pulserende programmer og selv ved den laveste indstilling, er den meget stimulerende.

Se min videopræsentation af Stronic Zwei her: 

Stronic Zwei – en revolutionerende G-punkts pulsator

Fun_Factory_Stronic_Zwei_sortSom nævnt gør den brede, buede spids Stronic Zwei ideel til G-punkts stimulation hos kvinder. Men nydelsen stopper ikke der: Kransen på midten af pulsatoren stimulerer nemlig også skedeåbningen og de erogene zoner op imod klitoris og anus, i takt med det valgte pulserings- program.

Kombinationen af de mange berøringspunkter og de revolutionerende pulseringer gør Stronic Zwei banebrydende indenfor G-punkts stimulation og vi er ikke i tvivl om, at rigtig mange kvinder vil kunne få stor glæde af Stronic Zwei.

Stronic Zwei – en banebrydende prostata pulsator

Den buede spids kommer ikke kun kvinderne til gode. Den er nemlig formet anatomisk korrekt i forhold til prostata stimulation. Stronic Zwei er derfor også perfekt til mænd, der ønsker dyb anal stimulation og stor forkælelse.

Mens spidsen stimulerer prostata, bliver anus åbningen og mellemkødet forkælet af den krans, der sidder på midten af pulsatoren. Det valgte pulserings-program kan mærkes i både den udvendige krans, skaftet og i spidsen, så med Stronic Zwei er stimuleringen intens. At nydelsen kommer helt uden at man skal røre en finger, er bare med til at gøre Stronic Zwei til en verdensnyhed af de helt store.

Ligesom nyhedsværdien er stor, er diameteren det også: Stronic Zweis diameter er 4,3 cm på det bredeste punkt og vi anbefaler den derfor fortrinsvist til øvede indenfor anal stimulation.

Sådan bruger du Stronic Zwei G-Punkt og Prostata Pulsator

Stronic Zwei er utrolig nem at bruge: Det eneste du skal gøre, når du har ladet pulsatoren op, er at tænde den på “FUN”-knappen. Det er samme knap du bruger, hvis du vil benytte dig af den indbyggede “Lynsluk”-funktion, der stopper pulseringerne med det samme. Når Stronic Zwei er tændt kan du vælge den indstilling, der passer dig bedst, ved at bruge plus- og minus knapperne. Nemt, ikke?

Toyfluid_glidecremeVi anbefaler at du bruger en god vandbaseret glidecreme, f.eks. Fun Factorys Toyfluid, sammen med Stronc Zwei. Det får nemlig den lækre medicinske silikone denne pulsator er lavet i, til at føles ekstra blødt, og pulsatoren bliver samtidig mere behagelig at føre op.

Skulle du få lyst til at tage Stronic Zwei en tur med under bruseren, så kan du sagtens gøre det. Pulsatoren er nemlig 100 % vandtæt, hvilket også gør den ekstra nem at rengøre.

Når du er færdig med at bruge Stronic Zwei bør du gøre den ren, så du er sikret god hygiejne. Vask den med varmt vand og brug evt. også Fun Factorys Sexlegetøjsrens så din Stronic Zwei er klar til næste gang.

 

Bemærk! Stronic Zwei er nu udgået og erstattet af Stronic Drei, som kan bruges både vaginalt og analt.