GuidesOversigt

7 Oscarværdige sexscener fra det store lærred

Findes der nogen bedre anledning end den nært forestående 90. udgave af Oscar-uddelingen til at hylde verdens bedste sexscener? Næppe!

Her får I vores 7 bedste bud på de saftigste, mest Oscarværdige sexscener on screen gennem tiden – lige til at genopføre hjemme i soveværelset!

Da Harry mødte Sally (1989)

“I’ll have what she’s having” er udgangsreplikken på den famøse orgasmescene, der foregår på Katz’s Delicatessen på Manhattan i Da Harry mødte Sally. Og vi er mindst lige så misundelige (og imponerede) over Meg Ryans evne til at klimakse, som den ældre, kvindelige frokostgæst ved vores hovedpersoners nabobord. Hvis vi ikke vidste bedre, ville vi sværge på, at den ekstatiske Sally bar en vibrerende trusse. Hun gør det altså godt. Og det er en super hot scene – selvom hun faker.

Fifty Shades of Grey (2015)

Her vil vi især gerne fremhæve scenen fra Fifty Shades of Grey, hvor Christian (Jamie Dornan) introducerer Anastasia (Dakota Johnson) for bondagesex. Et slips, en bluse, en smeltende isterning og to lystfulde mennesker akkompagneret af Beyoncés “Haunted”. Primitivt, dyrisk og pivfrækt.

Blue Valentine (2010)

Vi elsker oralsex scenen mellem Dean (Ryan Gosling) og Cindy (Michelle Williams) i Blue Valentine for sin ægthed. Cindy ligger på sengen og skælver af spænding og lyst, mens Dean langsomt trækker hendes trusser ned og kærtegner hende mellem benene med sin tunge. Scenen er ikke spor grafisk – til gengæld er den meget realistisk. Cindy griber fat i Deans hår, gisper, stønner og vrider sig i nydelse. Faktisk er scenen mellem de to Hollywoodstjerner så tæt på real life, at filmen blev forbudt for børn under 17 år i USA.

Pretty Woman (1990)

Udover den meget, meget sensuelle sexscene på det store, sorte piano, så bliver der også lagt godt og grundigt i kakkelovnen til en hed omgang badekarssex. Du ved, den ikoniske scene, hvor Vivian har snoet sine lange stænger rundt om Edward. Need we say more? Det er selvfølgelig liiiidt svært at se, hvad der foregår UNDER sæbeskummet, men vi håber, de to turtelduer (og The Four Seasons Hotel) har tænkt det helt rigtige gear til sex i badet ind i ligningen.

Fifty Shades – Fri (2018)

Vi fik altså ret så røde kinder af den kinky Red Room scenen i Fifty Shades – Fri, hvor Christian blindfolder, lænker og tirrer Anastasia med den powerfulde Coco de Mer Emmeline vibrator. Wauw!

Eyes Wide Shut (1999)

Maskeballet og de vilde sexorgier på det dystre slot i Eyes Wide Shut med Tom Cruise og Nicole Kidman i hovedrollerne taler direkte til vores dybeste og mest forbudte fantasier. SÅ meget flirt, SÅ meget begær og SÅ meget hemmelighedskræmmeri bag de forførende masker, at vi næsten ikke kan være i os selv! Oh my God!

Secretary (2002)

I Secretary bliver den forsigtige og forskræmte Lee (Maggie Gyllenhaal) forført for alle pengene, da hun bliver ansat som assistent af den krævende, småaggressive advokat Mr. Grey (James Spader). De to ender da også med at indlede et mindblowingly hot, sadomasochistisk forhold med spreaderbar, smæk og hele pivtøjet (jeps, Fifty Shades har hentet en del inspiration fra Secretary). Vi ka’ umuligt henvise til en enkelt sexscene, for filmen er dybest set ét langt, ufatteligt pirrende forspil. Vi kan kun sige, at hvis du tænder bare det fjerneste på sekretærer med mini skirts og hofteholdere – eller har en sød tand for erotisk dominans og fetishsex – så skal du virkelig ikke snyde dig selv for denne solide (og virkelig kinky!) klassiker.

Hold da op, blev det ikke lidt varmt herinde?