Guides

6 veje til vidunderlig solosex for kvinder

Alenetid er lig med selvforkælelse. Nyd en stund, eller måske flere timer i dit eget selskab, hvor du fordyber dig i kunsten at tilfredsstille dig selv. Med eller uden hjælpemidler – mulighederne er mange.
Vi giver dig her 6 tip til solosex, der nok skal sende dig i den 7. himmel.

1: Bruseren

Tag et ekstra langt bad og giv dig selv en rigtig wellness-oplevelse. Skru op for trykket på strålerne til sit højeste og lad vandet ramme både klitoris om området omkring. Hvis du har en bruser med forskellige stråle-indstillinger, kan du eksperimentere med, hvilken stråle, der føles bedst og også med selve trykket af strålerne. Du kan enten gøre det stående, eller sætte dig ned i brusekabinen, alt efter hvilken stilling du bedst kan lide.

2: El-tandbørsten

Du behøver ikke lede længe efter sexlegetøj i dit eget hjem, for et af dem står faktisk lige for næsen af dig, nemlig din tandbørste. Hvis du ejer en elektrisk OralB tandbørste, kan du nemt udskifte børsterne til bisserne med et lille, fladt hoved, designet specielt til at stimulere dig et helt andet sted end i munden. Og da den ikke fylder meget, er den også genial at have med i kufferten til din næste rejse. Så har du altid en mulighed for at tilfredsstille dig selv, uanset hvor du befinder dig. Dette produkt er desværre udgået, men du kan med fordel afprøve en lille klitoris vibrator, som heller ikke fylder meget, men skaber en intens oplevelse på grund af de stærke vibrationer. 

3: Kaninen

Alle kvinder burde eje en rabbit-vibrator. Hvis du ikke har en i forvejen, skulle du overveje at anskaffe dig en. Den er multitaskeren inden for vibrerende legetøj. De findes i et hav af forskellige modeller – med og uden perler i skaftet, rundet til at stimulere G-punktet ekstra meget, og med kraftige eller mindre kraftige vibrationer. Det smarte ved en rabbit er, at den gør alt ”arbejdet” for dig. Efter du har placeret den, tænder du bare for de dejlige vibrationer, læner dig tilbage og nyder. Du kan læse meget mere om, hvilken rabbit vibrator, du bør vælge, i vores guide her.

“Det smarte ved en rabbit er, at den gør alt ”arbejdet” for dig”.

Sinful Rabbit Vibrator original

4: I godt selskab

Solosex behøver ikke betyde, du gør det hele alene.
For nogen kan det være lidt grænseoverskridende at tilfredsstille sig selv, mens en anden kigger på. F.eks. din partner. Men det kan være ret frækt, hvis du tør, og på den måde kan I også lære hinanden bedre at kende ved at se, hvordan den anden rører ved sig selv. Her kan du også sagtens tage lidt legetøj med. Hvem ved – det kan være, han ender med slet ikke at kunne holde nallerne fra hverken dig eller legetøjet…

5: Au naturel

At onanere på (med) egen hånd, er en rigtig god øvelse i at få føling med din egen krop og finde ud af, hvad der virker bedst for dig. Her har du også muligheden for at styre tempoet lidt nemmere, og hvis du så skruer op for fantasierne, kan du nyde både dem og dig selv.
Giv gerne dig selv god tid og mærk din egen lyst stige og stige, indtil du når klimaks.

6: I det offentlige rum

Dette er en udvidelse af at gøre det over for din partner, nemlig ved at flytte legen ud i det offentlige rum. Du kan f.eks. invitere din bedre halvdel med på en restaurant og give ham fjernbetjeningen til det trådløse æg, du allerede har udstyret dig med, inden I tog af sted. Det kan godt være, det bliver lidt svært at koncentrere sig om maden, men det bliver helt sikkert en meget sjovere oplevelse for jer begge. I kan også prøve det diskret af på stranden, i omklædningsrummet eller i bussen. Det er ikke sikkert, det er alle steder, I reelt set kan gennemføre det, og I skal jo heller ikke støde nogen eller bryde loven, men det vil helt sikkert øge spændingen og sætte gang i fantasierne. Og så kan I jo altid afslutte derhjemme, når du (og han) er blevet godt varmet op.